Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم زرند و کوهبنان گفت: دولت در بعضی کارهای خدماتی که می‌توانست در بخش خصوصی انجام شود، هزینه می‌کند و این باعث می‌شود بودجه کشور عمدتا صرف امور جاری شود. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴ رسانه ها خواندنی برگزیده نظرات

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، حسین امیری خامکانی در گفت‌وگو با آنا، درباره بودجه عمومی کشور با بیان اینکه سیاست‌های گذشته باعث شده امروز تورم زیادی در بخش پرسنل شاغل در دولت داشته باشیم، اظهارداشت: متأسفانه در گذشته اشتغالزایی را در جذب خدمت و میز و صندلی در ادارات خلاصه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی‌که باید تلاش می‌کردیم اشتغالزایی را در واحدهای تولیدی و همراستا با بحث اقتصاد مقاومتی پیش ببریم.

وی با تاکید بر اینکه اگر سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی به درستی انجام می‌گرفت، دولت سبک می‌شد، تصریح کرد: دولت کارفرمای خوبی نیست و حضور دولت در بخش‌های تولیدی هزینه بر است. بنابراین باید اشتغال را در راه‌اندازی واحدهای تولیدی خدماتی و فنی مهندسی تعریف می‌کردیم.

خامکانی اضافه کرد: امروز صندوق‌های بازنشستگی به دلیل اینکه در سال‌های گذشته تعهد دولت‌ها به صندوق‌ها اجرا نشده، باعث شده دولت از جیب بدهی آنها را پرداخت کند.

نماینده مردم زرند و کوهبنان گفت: دولت در بعضی کارهای خدماتی که می‌توانست در بخش خصوصی انجام شود، هزینه می‌کند و این باعث می‌شود بودجه کشور عمدتا صرف امور جاری شود. بنابراین بودجه عمرانی آنچنان که باید تخصیص نمی‌یابد. این مقداری هم که اختصاص می‌یابد از اوراق داده می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: مجلس در چند دوره گذشته قوانینی را وضع کرد و حتی کمیسیونی ایجاد کردیم برای پیگیری سیاست‌های اصل 44 که کارش این بود که پیگیری کند. این واحدها به بخش خصوصی واگذار شود. اخیرا هم این کمیسیون به کمیته حمایت از تولید و اجرای سیاست های اصل 44 تبدیل شده است و حتی دو سه قانون را تحت حمایت از رونق تولید داخل داریم.

وی گفت: ما برای کمک به اشتغالزایی و کوچک شدن دولت مشکل قانونی نداریم و معتقدم در حوزه اجرا هم نباید مشکل را صرفا از دولت یا مجلس بدانیم بلکه سیستم باید خوب کار کند.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته