Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اموزش ابتدایی گفت: امروز جلسه ای برگزار می شود تا دستورالعمل و ضوابطی را برای مدارس غیر دولتی مشخص کنیم که جلوی هرگونه سودجویی آنها با توجه به مصوبه اخیر آموزش و پرورش گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در حاشیه برگزاری نشست خبری رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی، با موضوع «تکالیف نوروزی» که صبح امروز برگزار شد، وی در سخنانی کوتاه به برخی پرسش ها درباره مصوبه حذف آزمون در مدارس ابتدایی و حذف مدارس سمپاد و نمونه دولتی در متوسطه اول نیز پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه این فرصت به دلیل جلسه کاری حکیم زاده بسیار کوتاه بود و بسیاری از پرسش ها امکان مطرح شدن پیدا نکرد، اما همان پاسخ های معاون آموزش ابتدایی نیز حاوی نکات جدیدی نبود.

وی در این نشست با اشاره به اینکه مدرسه تیزهوشان حذف نشده است بلکه از پایه هفتم دیگر این ورودی صورت نمی گیرد و در متوسطه دوم به کار خود ادامه می دهد، بیان کرد: مطمئنا برگزاری آزمون تست از دروس علوم و ریاضی برای سنجش استعداد کار غلطی است و برخی از کسانی که وارد مدارس تیزهوشان می شدند دانش آموزان سخت کوش بودند و تیزهوشی تعریف مشخصی دارد. اما این افراد با شرکت در کلاس های شبه کنکوری توان حل تست ها را پیدا کرده بودند. ما در این مسر برگزاری تستی آزمون با آسیب رو به رو بودیم و استرس فراوانی را به دانش آموزان وارد می کرد.

معاون اموزش ابتدایی ادامه داد: این نگرانی که عده ای مطرح می کنند این مصوبه به نفع مدارس غیر دولتی است کاملا مردود است چرا که این مدارس صندلی خالی وجود نداشت که با این مصوبه این جایگاه تقویت شود و مدارس برند و خاص همیشه متقاضیان خود را داشته اند. علاوه بر است امروز جلسه ای خواهیم داشت تا دستورالعمل و ضوابطی را برای مدارس غیر دولتی مشخص کنیم تا جلوی هرگونه سودجویی آنها با توجه به این مصوبه گرفته شود. ضمن اینکه در مصوبه شورای آموزش عالی برگزاری آزمون برای همه مدارس ممنوع شده است.

حکیم زاده در این نشست با تاکید بر اهمیت طرح شهاب و تقویت این طرح برای جایگزینی استعداد یابی دانش آموزان اظهار کرد: از طریق طرح شهاب دانش آموزان سرآمد به عنوان سرمایه های کشور شناسایی می شوند و اینگونه نیست که ما نسبت به استعدادهای درخشان بی تفاوت باشیم. اما استعداد در علم و ریاضی خلاصه نمی شود و در طرح شهاب همه استعدادها شناسایی می شود.

وی ادامه داد: در دنیا ۱۸ روش برای توجه به استعدادهای برتر وجود دارد که فقط یکی از راه ها جداسازی آنهاست. ما تصمیمی مخالف امر تعلیم و تربیت روز دنیا نگرفته ایم. ضمن اینکه این را هم این روزها می شنویم که می گویند طرح شهاب مشخص نیست موفق باشد. در حالیکه هیچ پژوهشی مبنی بر غیر موفق بودن این طرح وجود ندارد. این طرح به صورت پلکانی پیش آمده و پس از این مصوبه در صدد تقویت آن هستیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصوریح کرد: باز سود چند میلیاردی موسسات از رهگذر تشویق خانواده ها برای ثبت نام در کلاس ها و آزمون ها آگاه هستید و حتی برخی موسسات به خود می بالیدند که برای پیش دبستانی هم تست تالیف کرده اند. در این بین  همه این دانش آموزان با همدیگر درس می‌خواندند ولی برخی از آنها در آزمون قبول نمی شدند.  این آزمون، آزمون مناسب تست هوش نبود و تیزهوشی تعریف علمی خاص خودش را دارد.

وی درباره علت عجله در اعلام این مصوبه گفت: سودجویی این موسسات را نمی‌توان نادیده گرفت برخی از آنها تبلیغ می‌کردند که برای دوره پیش دبستانی هم تست طراحی کرده‌اند. اگر ما این مصوبه را برای سال تحصیلی بعد که ۸ ماه زمان دارد اجرایی نمی کردیم عده ای می گفتند بگذارید شش سال ابتدایی این دوره بگذرد چون برخی خانواده ها از کلاس اول روی بچه هایشان سرمایه گذاری کرده اند. آموزش و پرورش به صورت خاص برای مدارس سمپاد دوره دوم برنامه دارد و نخبگان را سرمایه کشور می‌داند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به انتخاب دانش‌آموزان نخبه در دوره دوم متوسطه گفت: اگر افراد نخبه را در دور دوم شناسایی کنیم، کار عجیبی است؟ چه کسی گفته در فلان سن باید این افراد شناسایی شوند؟ 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۳۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه رویداد دختران ایران با هدف تبیین الگوی سوم زن اسلامی و هویت بخشی به دختران ایران زمین در عرصه کنشگری و جریان‌سازی  با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش، حجت‌الاسلام محمدجواد علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان و حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش اظهار کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ در حال زیست هستیم و برخی دانش‌آموزان در مدرسه سال‌ها از ما جلوترند. ارتباط دانش‌آموز با مربی، معلم، امام جماعت محل و کنشگران در فضای تربیتی مهم است.

به گفته پورثانی، وقتی در مدرسه حاضر میشیم فضای دانش اموزان با ما خیلی متفاوت است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش ادامه داد:  ۱۶۰ سوال از دانش‌آموزان پرسیده شد که نتیجه آن میتواند به ما کمک بزرگی کند.

پورثانی در پاسخ به سوال دانش‌آموزان مبتثنی بر اینکه اگر مشکلی براتون پیش بیاد از چه کسی کمک می‌گیرید، ابراز کرد: آن چیزی که بیشتر از همه دانش‌آموزان پاسخ دادند، مادر بود پس از مادر، گروه همسال و سپس پدر بود.

وی با بیان اینکه مادر در جامعه نسل جدید را خلق می‌کند، اظهار کرد: دختر امروز در دییرستان، مادر فردای ماست.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با اشاره به اینکه ساخت نسل توانمند و تمدن‌ساز در دست دانش‌آموزان است، ابراز کرد: مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد، دختری که بسیار اثرپذیر است، یار و یاوری ندارد. دانش‌آموزان ما در جنگ بزرگ روایت‌ها بر سر سفره روایت‌های جمهوری اسلامی ننشسته است.

وی افزود: دختری که بسیار اثرپذیر است، اثر خود را از جای دیگر می‌گیرد.در ۱۴۰۱ دانش‌آموزان بازی‌های کامپیوتری را بازآفرینی می‌کردند.

پورثانی با بیان اینکه ۵ میلیون و چهارصد گیمر در کل کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و جوانان هیچ فضایی برای تخلیه احساسات ناشی از هیجان خود را ندارند، در واقع، ۷۰ درصد نوجوانان برای تخلیه هیجانات دانش‌آموزان و نوجوانان بود و دختران سهم بسیار زیادی داشتند، دختری که کسی پای درد و دل آن ننشسته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با بیان اینکه فضای دانش‌آموزان به‌ویژه دختران بسیار شکننده است، ادامه داد: مسئله دانش‌آموزان و دختران ما مسیله بسیار عمیقی است. امروز روز جنگ روایت‌هاست؛ آورده و نقطه قوت انقلاب اسلامی عزت و احترام و عنصر تمدن‌ساز به دختران سرزمین است.

وی اضافه کرد: مسئولیت رویداد دختر ایران روایت صحیح از یک دختر ایرانی است که رسالت بسیار مهمی اسا. اگر یک دختر تغییر کند، تمام بشریت دستخوش تغییرات می‌شود. در ۶۰۰ هزار کلاس درس دختران، همه پای این روایت صحیح بنشینند. ۱۶ طرح در قانون عفاف و حجاب در حال انجام است.

به گزارش آنا، رویداد دختران ایران با حضور روایتگران نوجوانی ۶ تا ۷ ازدیبهشت در اردوگاه بین‌المللی باهنر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • بازداشت ۴ نفر سر جلسه کنکور
  • دستگیری ۴ نفر سر جلسه کنکور
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد