Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در این گزارش چهار گوشی‌ سونی، سامسونگ، ایسوس و هوآوی با قیمت زیر یک میلیون تومان از جنبه‌های مختلف مورد برسی قرار گرفته‌اند. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، از آنجا که یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در خرید گوشی رده قیمتی آن است برای دسترسی راحت شما کاربران گرامی، به مقایسه گوشی‌های زیر یک میلیون تومان پرداخته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش گوشی‌ها از نظر صفحه نمایش، دوربین، ظرفیت باتری، حافظه داخلی و RAM مقایسه شده‌اند تا کاربران راحت‌تر بتوانند گوشی همراه مورد نظرتان را انتخاب کنند.

برای شروع سری به نمایندگی برند‌های سونی، ایسوس، هوآوی و سامسونگ می‌زنیم تا با پرفروش‌ترین و بهترین محصول آن‌ها در این رنج قیمت آشنا شویم.  

۱_ Galaxy J۷ Pro

۲- sony xa۱،

۳- huawey p۱۰ lite

۴- asusz zenphone ۴max


با توجه به تکنولوژی صفحه نمایش، رزولوشن و تراکم پیکسلی بهترین‌ها در این قسمت به ترتیب زیر هستند:

Galaxy J۷ Pro

P۱۰ Lite

Xperia XA۱

Zenfone ۴ Max  
ازلحاظ سخت‌افزار، برای کسانی که از گوشی همراه خود توقع پردازش‌های سنگین و اجرای راحت بازی‌ها را دارند، نماینده هوآوی با داشتن پردازنده‌ی ۸ هسته (۴ هسته با فرکانس ۲.۳۶ و ۴ هسته با فرسکانس ۱.۷) و رم ۴ بهترین گزینه است.

با توجه به این مقایسه بهترین پردازنده و حافظه به ترتیب زیر می‌باشد:

P۱۰ Lite

Galaxy J۷ Pro

Xperia XA۱

Zenfone ۴ Max


دوربین ۲۳ مگاپیکسلی نماینده سونی با قابلیت ثبت عکس‌های با کیفیت در شب بهترین گزینه برای علاقه‌مندان به عکاسی می‌باشد. با توجه به مقایسه انجام شده بهترین دوربین‌ها به ترتیب زیر می‌باشد:

Xperia XA۱

Galaxy J۷ Pro

P۱۰ Lite

Zenfone ۴ Max  
برای کسانی که مدت زیادی با تلفن همراه خود کار می‌کنند و یا زمان طولانی خارج از منزل به سر می‌برند گوشی ای‌سوس بی‌شک بهترین انتخاب است باتری با ظرفیت بالا که به علت سخت افزار نسبتا ضعیف‌تر مصرف باتری کمتری نیز دارد. از ویژگی‌های جالب این گوشی استفاده از آن به عنوان پاور بانک برای شارژ گوشی‌های دیگر می‌باشد.

شایان ذکر است نماینده‌ی سونی دارای ضعیف‌ترین باتری می‌باشد و تقریبا در هر دقیقه یک درصد از شارژ آن کم می‌شود که این ضعف بزرگی به شمار می‌آید و می‌تواند تمام نقاط مثبت این گوشی را زیر سوال ببرد.

جمع بندی:

به طور قاطع نمی‌توان هیچ کدام از محصولات را بهترین در این رنج قیمت دانست. اگر به دنبال گوشی می‌گردید که از هر نظر موقعیت نسبتا بهتری داشته باشد samsung j۷ pro می‌تواند بهترین گزینه باشد، ولی در مجموع با توجه به نیاز و خواسته مخاطب از تلفن همراه می‌توان از بین این ۴ گزینه یکی را انتخاب کرد.

۱-samsung j۷ pro برای کسانی که صفحه نمایش انخاب اول‌شان است و فیلم و عکس زیاد تماشا می‌کنند.

۲-sony xa۱ برای دوستداران عکاسی

۳-huawey p۱۰ lite برای کسانی که بازی و اجرای برنامه‌های سنگین در اولویت‌شان است.

۴-asusz zenphone ۴max برای کسانی که ظرفیت باتری اولویت آن‌ها است.   منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟

با داغ شدن رقابت بزرگ قدرت، ایالات متحده و چین در حال توسعه نسل بعدی بمب افکن‌های استراتژیک پنهانکار خود هستند. B-۲۱ Raider آمریکایی در حال توسعه با بودجه‌ای قابل توجه است و اکنون وارد مرحله تولید با نرخ پایین شده است. در عین حال، شایعاتی در مورد بمب افکن جدید چین با نام Xi’an H-۲۰ وجود دارد که ظاهراً به زودی رونمایی خواهد شد. با این بمب افکن جدید، چینی‌ها امیدوارند سلطه ایالات متحده در عرصه بمب افکن‌های پنهانکار را به چالش بکشند. اما کدام بهتر است؟ B-۲۱ یا H-۲۰؟

به گزارش روزیاتو، جنگ سرد در سال ۱۹۹۰ به پایان رسید و ایالات متحده به عنوان تنها ابرقدرت در جهان باقی ماند. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بسیاری از برنامه‌های نظامی پرهزینه از نظر ابعاد کاهش یافته یا لغو شدند. در حالی که روسیه تنها سایه‌ای از آنچه اتحاد جماهیر شوروی بود به نظر می‌رسد، چین به سرعت در حال توسعه نظامی و تکنولوژیکی بوده است.

بار دیگر، جهان وارد عصر رقابت قدرت‌های بزرگ شده است و ایالات متحده دیگر نمی‌تواند مطمئن باشد که در آینده نیز مانند گذشته از سلطه خود برخوردار خواهد بود.

B-۲۱ Raider آمریکایی

به نظر می‌رسد B-۲۱ Raider آمریکایی در توسعه خود از Xi’an H-۲۰ جلوتر است. B-۲۱ Raider اولین بار در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۳ به پرواز درآمد و اکنون در مرحله تولید اولیه با نرخ پایین قرار دارد. نیروی هوایی ایالات متحده انتظار دارد که این بمب افکن پنهانکار تا سال ۲۰۲۷ – فقط حدود ۳ سال آینده – وارد خدمت رسمی و گسترده شود. به گفته نیروی هوایی ایالات متحده، B-۲۱ Raider یک بمب افکن تهاجمی پنهانکار با قابلیت نفوذ دوگانه خواهد بود که قادر به حمل مهمات متعارف و هسته‌ای خواهد بود. B-۲۱ ستون فقرات نیرو‌های بمب افکن آینده نیروی هوایی را تشکیل خواهد داد که شامل B-۲۱‌ها و B-۵۲‌ها می‌شود.

یکی از نکات قابل توجه این است که B-۲۱ Raider اولین بمب افکن پنهانکار آمریکایی نیست. آمریکا سال هاست که بمب افکن‌های پنهانکار دیگری از جمله B-۲ Spirit و F-۱۱۷ Nighthawk می‌سازد. این بدان معناست که صنعت تولید بمب افکن پنهانکار ایالات متحده تجربه بالایی داشته و می‌تواند بر اساس مهارت‌ها و پایگاه دانش خود، نمونه‌های بهتری نیز بسازد.

Xi’an H-۲۰ چینی

بمب افکن Xi’an H-۲۰ اولین بمب افکن پنهانکار در نوع خود در چین است. چین برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد که این بمب افکن را توسعه می‌دهد و از آن زمان تاکنون، این پروژه کاملاً سری پیش رفته است. نیوزویک به نقل از یک مقام چینی در مارس ۲۰۲۴ گفت که این بمب افکن “به زودی” رونمایی خواهد شد. این مقام همچنین اظهار داشت که دیگر چالش بزرگی برای توسعه بمب افکن چینی باقی نمانده است.

در حال حاضر، تنها بمب افکن استراتژیک در خدمت چین، جت بمب افکن دو موتوره Xi’an H-۶ است. این بمب افکن یک نسخه کپی ساخته شده با مجوز از روی توپولف Tu-۱۶ ساخت شوروی است که اولین پرواز خود را در سال ۱۹۵۲ انجام داده و اولین بار در سال ۱۹۵۸ به چین تحویل داده شد. اعتقاد بر این است که چین حدود ۲۳۱ فروند از این هواپیما‌ها را در خدمت دارد، هواپیما‌هایی که به شدت بازطراحی و مدرن شده اند. صرف نظر از قابلیت‌های واقعی H-۲۰ جدید، این هواپیما احتمالاً یک جهش قابل توجه نسبت به H-۶ قدیمی خواهد بود.

مقامات آمریکایی نگران نیستند

ما اکنون به این تغییرات نیاز داریم. ما برای بهینه سازی مجدد نیرو‌های خود برای مقابله با چالش‌های استراتژیک در زمان رقابت قدرت‌های بزرگ وقت نداریم. ~ فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی

بدون دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده، ارائه بینش زیادی در مورد اینکه کدام بهتر یا توانمندتر است غیرممکن است. بسیاری از آنچه در مورد H-۲۰ نوشته شده است حدس و گمان است. با این حال می‌توان به مواردی اشاره کرد.

مقامات ایالات متحده نسبت به بمب افکن چینی H-۲۰ چندان نگران به نظر نمی‌رسند. یکی از مقامات اطلاعاتی وزارت دفاع که به شرط ناشناس ماندن با خبرنگاران صحبت می‌کرد، به گزارش Defence One گفته است: «موضوع H-۲۰ این است که وقتی واقعاً به طراحی این سیستم نگاه می‌کنید، احتمالاً به خوبی پلتفرم‌ها [با پنهانکاری بیشتر]، به‌ویژه پلتفرم‌های پیشرفته‌تری که در حال توسعه دادنشان هستیم، نیست. آن‌ها با چالش‌های طراحی مهندسی زیادی مواجه شده‌اند، از این نظر که چگونه می‌توانید عملکرد سیستم را به روشی مشابه با B-۲ یا B-۲۱ انجام دهید.»

این مقام آمریکایی همچنین در مورد ادعای چینی‌ها مبنی بر اینکه بمب افکن آن‌ها به زودی وارد بازار می‌شود، تردید داشته و گفته است که احتمالاً این موضوع سال‌ها طول خواهد کشید. این مقام مسئول تصریح کرده که حتی اگر این بمب افکن رونمایی شود، به این معنا نیست که «نوع قابلیتی که آن‌ها نیاز دارند یا مقداری که نیاز دارند» را داشته باشد.

با این حال، باید توجه داشت که چین در حال توسعه سریع در زمینه نظامی بوده و به سرعت در حال مدرن شدن است. همچنین، “به خوبی نسخه آمریکایی نبودن” به این معنی نیست که بمب افکن چینی مرگبار یا یک تهدید مهم نیست. هر روزه تعداد بیشتری از سیستم‌های قدیمی ساخت شوروی و تحت لیسانس شوروی، با سیستم‌های بومی جایگزین می‌شوند. حتی اگر این سیستم‌ها مطابق با توانایی‌های همتایان غربی خود نباشند، شکاف بین این دو احتمالاً با گذشت زمان کم خواهد شد.

روسیه نیز در حال توسعه بمب افکن پنهانکار خود است – توپولف PAK DA، اما چین بیش از پیش از اتکا به روسیه و تکنولوژی این کشور مستقل می‌شود. چین اکنون از نظر فناوری از روسیه پیشی گرفته است.

دیگر خبرها

  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟