Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس گفت: مشکلات استان گیلان با ژست‌های سیاسی اجتماعی مدیران غیربومی‌ آن حل نمی‌شود. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹ استانها گیلان نظرات

اسدالله عباسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: معضلات و مشکلات کشاورزان و تولیدکنندگان گیلانی که روز به روز نیز در حال افزایش است با اجرای شوهای سیاسی اجتماعی مدیران ارشد و غیربومی‌ گیلان حل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وقتی دولت اقدام به انتصاب مدیران غیربومی آن هم در راس امور اجرایی استانی همچون گیلان می‌کند نباید هم انتظار وقوع معجزه و رفع مشکلات آن استان را داشت.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مدیری که اطلاعات کافی از دو محصول استراتژیک گیلان یعنی چای و برنج ندارد نمی‌تواند راه حلی جهت برون رفت از مشکلات ارائه دهد بنابراین وضعیت چای و برنج روز به روز وخیم‌تر می‌شود.

عباسی خاطرنشان کرد: جای تاسف است که از زمان ورود استاندار جدید به گیلان، تاکنون حتی یک جلسه ویژه جهت بررسی مشکلات پیش روی تولیدات کشاورزی و ارائه راهکار جهت شکوفایی تولیدات در استانداری گیلان تشکیل نشده است.

وی وضعیت کشاورزی گیلان را بغرنج خواند و گفت: کشاورزی استان گیلان با این تدابیر غلط در معرض نابودی قرار گرفته است از آن سو در سال‌های گذشته تاکنون نیز هیچ پروژه اشتغالزایی پایداری در آن به اجرا در نیامده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: وقتی دولت با تمام توانمندی‌ها و استعدادهای بومی بی‌نظیر در سطح استانی همچون گیلان، سکان اجرایی آن را به افراد غیربومی می‌سپارد، مقصر اصلی در بروز و تشدید چنین معضلاتی است.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس گفت: استاندار گیلان نه تنها از ظرفیت‌های نمایندگان مردم استان در مجلس استفاده نمی‌کند بلکه اعتقاد چندانی نیز به بهره‌بردن از توانمندی سایر دستگاه‌ها و نهادهای استانی در جهت رفع مشکلات کشاورزان ندارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس ابراز داشت: چایکاران گیلانی مردادماه امسال محصول خود را تحویل داده‌اند اما هنوز مطالبات خود را به‌طور کامل دریافت نکرده‌اند و از آن طرف برنج تولید شده توسط شالیکاران نیز در انبارهایشان باقی‌مانده است.

وی به چای دپو شده داخل انبارها اشاره کرد و بیان داشت: از 15 هزار تن چای تولید شده، 22 هزار تن درون انبارها باقیمانده است و استاندار گیلان و وزیر جهاد کشاورزی باید نسبت به این عملکرد ضعیف خود به مردم شریف گیلان پاسخگو باشند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: جای تاسف است وقتی وزیر اقتصاد به‌جای حمایت از تولید داخلی دستور حذف عوارض گمرکی و بخشودگی مالیاتی کالای وارداتی را صادر و زمینه آسیب جدی به صنعت کشور را فراهم می‌کند.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس عنوان کرد: تمام تلاش نمایندگان مردم گیلان در مجلس این است که از تمام اهرم‌های نظارتی و قانونی خود در جهت رفع مشکلات تولیدکنندگان و کشاورزان استان استفاده شده و زمینه‌های رفع سریعتر آن‌ها را فراهم آورند.

عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: وزیر جهاد کشاورزی به‌علت کوتاهی و قصور فراوانی که در بروز و تشدید مشکلات چایکاران و شالیکاران شمالی داشته پس از پایان بررسی لایحه بودجه، باید در صحن مجلس شورای اسلامی حاضر و به سئوالات نمایندگان پاسخ دهد.

وی به سفر وزیر جهاد کشاورزی به گیلان اشاره کرد و ابراز داشت: قطعاً یک حضور فیزیکی برای دیدن مشکلات عدیده حوزه کشاورزی استان گیلان نمی‌تواند موثر واقع شود و نیاز به ارائه راهکارهای جدی‌تر از سوی دولت و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام/ ت

R7877/P1336/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیأت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال با حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

«حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی» رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای صورت گیرد.

رئیس شورای قضائی استان یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و تصریح کرد: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مساله چای سنواتی نباید موجب خدشه دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

وی حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان نمود و افزود: اراده همه مسؤولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع گردد.

این مقام ارشد قضائی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده اضافه کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه باشد و چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء گردد.

کد خبر 6090030

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت