Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی از ارجاع طرح سوال از رئیس جمهور در خصوص ساماندهی موسسات مالی اعتباری در کشور از سوی هیئت رئیسه به کمیسیون متبوعش خبر داد. محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح سوال از رئیس جمهور پیرامون مشکلات موسسات مالی و اعتباری اظهار داشت: پس از فراز و فرود‌هایی که طی چند ماه گذشته سوال از رئیس جمهور در خصوص ساماندهی موسسات مالی و اعتباری در کشور داشت روز گذشته این طرح از سوی هیئت رئیسه به کمیسیون اقتصادی ارجاع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: براساس آیین نامه داخلی مجلس نامه‌ای را برای رئیس جمهور ارسال کردیم که طبق آن آقای روحانی باید ظرف نهایتا یک هفته نماینده ویژه خود را برای حضور در کمیسیون معرفی کند.
پورابراهیمی با بیان اینکه به زودی نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با حضور نمایندگان سوال کننده و نماینده رئیس جمهور در این کمیسیون برگزار خواهد شد تصریح کرد: امروز با معاون پارلمانی رئیس جمهور هماهنگ کردیم که هر چه سریعتر رئیس جمهور نماینده خود را برای حضور در این نشست معرفی کند اگر ظرف امروز یا فردا این اتفاق بیفتد ما جلسه را در اولین فرصت برگزار خواهیم کرد در غیر این صورت در ابتدای هفته آینده این نشست برگزار خواهد شد.
رئیس کمیسیون اقتصادی در ادامه افزود: پس از برگزاری نشست چنانچه سوال کنندگان قانع شوند سوال از رئیس جمهور از دستور کار خارج می‌شود و گزارش به هیئت رئیسه ارسال خواهد شد در غیر این صورت سوال از رئیس جمهور به صحن علنی می‌آید و روحانی موظف است حداکثر ظرف یک ماه در صحن علنی حضور پیدا کند و پس از آن سوال مطرح و به رای گذاشته می‌شود و در نهایت مجلس نظر نهایی خود را اعلام خواهد کرد.
وی با تاکید براینکه سوال از رئیس جمهور با نزدیک به ۷۶ امضا به کمیسیون اقتصادی ارسال شده است تصریح کرد: این در حالی است که پس از گزارش در کمیسیون تعداد نهایی سوال کنندگان مشخص خواهد شد.
پورابراهیمی در پایان خاطر نشان کرد: محور سوالات از رئیس جمهور بیشتر بر عدم حوزه نظارتی بانک مرکزی در انجام وظایف خود تمرکز دارد و عمدتا به نحوه شرایط نظارتی و تخلفات نظارتی بانکی مرکزی رخ داده معطوف است و با توجه به اینکه امکان سوال از رئیس کل بانک مرکزی وجود ندارد باید شخص رئیس جمهور پاسخگو باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست شورای امنیت درباره فعالیت آنروا در نوار غزه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ وزیر خارجه الجزایر در این نشست گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل، «آنروا» را هدف قرار می‌دهد، زیرا در پی نابودی فلسطین است.

وزیر خارجه اردن هم با بیان اینکه اسرائیل از گرسنگی به عنوان ابزار جنگی استفاده می‌کند و کارکنان سازمان‌های امدادرسان را با خونسردی به قتل می‌رساند، پایان اشغالگری و ارائه راه حل دائمی را برای حل مشکل آوارگان فلسطینی خواستار شد.

نماینده روسیه نیز از حملات رژیم صهیونیستی به کارکنان آنروا در غزه انتقاد کرد و گفت: تضعیف نقش این نهاد، پیامد‌های مخربی را برای منطقه در پی دارد.

نماینده چین هم با بیان اینکه شواهد کافی برای اثبات ادعای رژیم صهیونیستی درباره همکاری آنروا با حماس وجود ندارد، از این رژیم خواست حملات خود را به این نهاد متوقف کند.

نماینده انگلیس نیز با اشاره به خطر قحطی در غزه از رژیم اشغالگر خواست به آنروا و همه نهاد‌هایی که کمک‌های بشردوستانه ارائه میکنند، اجازه دسترسی بدون مانع به غزه را بدهد.

نماینده فرانسه هم با اشاره به ضرورت وجود آنروا برای کمک رسانی به مردم گفت: این نهاد در طول ۷۵ سال نقش مهمی برای حدود شش میلیون آواره فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی و کشور‌های مختلف داشته است.

نماینده آمریکا با بیان اینکه کنگره این کشور ارائه کمک‌های بیشتر به آنروا را حداقل تا سال ۲۰۲۵ ممنوع کرده، اذعان کرد از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تا کنون، بیش از ۲۴۰ تن از کارکنان نهاد‌های کمک رسان در حین انجام وظیفه کشته شده اند.

نماینده رژیم صهیونیستی هم با بیان اینکه اسرائیل اجازه نخواهد داد آنروا مانند قبل به فعالیت خود ادامه دهد، گفت: این نهاد خواهان تشکیل کشور فلسطین از نهر تا بحر است و می‌خواهد از طریق بازگرداندن آوارگان، اسرائیل را نابود کند.

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • برگزاری اولین برنامه طرح شمیم و همیاران آرامش اجتماعی در اهواز
  • برگزاری ۱۸۰ آزمون سراسری در سال / بودجه و مکان مشکل برگزاری آزمون‌های تماما الکترونیک + فیلم
  • برگزاری نشست شورای امنیت درباره فعالیت آنروا در نوار غزه
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد
  • نشست نمایندگان تشکل های کارگری وکارفرمایی با استاندار کردستان
  • انصراف نمایندگان از طرح سوال وزیر کار