Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم پارس جنوبی گفت: در راستای بازیافت گازهای ارسالی به فلر ۱۰ دستگاه کمپرسور پیشرفته همسو با تولید مستمر و پایدار گاز با موفقیت در پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی نصب شد. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، سید محمد مهدی هاشمی صبح امروز در بررسی روند نصب کمپرسور در پالایشگاه نهم پارس جنوبی با اشاره به نقش مهم این پالایشگاه در تامین گاز مصرفی کشور اظهار داشت: فاز 12 پارس جنوبی که پالایشگاه نهم مجتمع گازی پارس جنوبی محسوب می‌شود نقش مهمی در تامین گاز مصرفی دارد به‌گونه‌ای که  11 درصد گاز کشور را تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پالایشگاه نهم پارس جنوبی را بزرگترین پالایشگاه گاز خاورمیانه  دانست و خاطر نشان کرد: پالایشگاه نهم مجتمع گازی پارس جنوبی نقش بسیار مهمی در چرخه اقتصاد کشور  و تامین گاز مصرفی دارد.

هاشمی از کاسته شدن گازهای ارسالی به مشعل پالایشگاه نهم پارس جنوبی خبرداد و خاطر نشان کرد: با راه‌اندازی کمپرسور واحد تثبیت میعانات گازی پالایشگاه نهم پارس جنوبی از گازهای ارسالی به مشعل پالایشگاه نهم کاسته می‌شود.

سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم پارس جنوبی با اشاره به نصب و راه اندازی کمپرسور پیشرفته در این پالایشگاه گفت: با تلاش کارکنان و متخصصان پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی دستگاه‌های کمپرسور پیشرفته همسو با تو لید مستمر و پایدار گاز با موفقیت نصب و راه اندازی شد.

وی، با اشاره به نقش مهم کارکنان فاز 12 در عملیاتی شدن سیاست اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به شرایط تحریم, چهار دستگاه کمپرسور پیشرفته در واحد 103 تثبیت میعانات گازی به همت متخصصان داخلی پالایشگاه نهم راه اندازی شد.

سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم پارس جنوبی با اشاره به نصب این چهار دستگاه در بازه زمانی چهار ماهه اظهار داشت: این اقدام  سبب جلوگیری از هدر رفت روزانه حدود 4 هزار مترمکعب گاز درپالایشگاه نهم مجتمع گازی پارس جنوبی می‌شود.

هاشمی کاهش آلودگی محیط زیست را از دیگر مزایای نصب کمپرسور پیشرفته عنوان کرد و گفت: با توجه به بازیافت گازهای ارسالی به فلر میزان حجم فلرینگ نیز کاهش می‌یابد.

سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم پارس جنوبی با اشاره به اینکه در ماه‌های گذشته 6 کمپرسور پروپان در واحد شیرین سازی این پالایشگاه نصب و راه اندازی شده تصریح کرد: در راستای بازیافت گازهای ارسالی به فلر در مجموع تاکنون  10 دستگاه کمپرسور پیشرفته همسو با تولید مستمر و پایدار گاز با موفقیت در پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی نصب شده است.

وی، با بیان اینکه روزانه ازحجم گازهای ارسالی به فلرهای پالایشگاه نهم کاسته می‌شود افزود: گاز استحصالی برای پالایش به واحدهای شیرین سازی پالایشگاه نهم انتقال داده می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک

مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: امروز تأمین خوراک پایدار یکی از مشکلات بزرگ صنایع پتروشیمی است.

او افزود: خوشبختانه سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت مثمرثمر بوده است،هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

شاهمیرزایی اضافه کرد:حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C2+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: از شرکت‌های پتروشیمی درخواست می کنم  به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو