Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کاظم اکرمی وزیر آموزش و پرورش دولت میرحسین موسوی در گفت وگو با اعتمادآنلاین درباره سخنان رئیس جمهوری مبنی بر پیاده شدن عده ای از قطار انقلاب گفت: یک عده از قطار انقلاب پیاده شدند و یک عده را از این قطار پیاده کردند. به نظر من اگر آقای رئیس جمهوری چنین نظری را فرموده اند، حالا که ایشان متوجه این نکته شده اند که نکته بجایی هم هست باید از بچه های انقلاب و از زندانیان سیاسی دعوت و از آنان درباره کشور نظرخواهی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکرمی ادامه داد: رئیس جمهوری باید چهره های سیاسی را دعوت کند و یک حال و احوالی از آنان بپرسند و از افرادی مثل آقای خاتمی بخواهند که پرسشنامه ای درباره وضعیت کشور پر کنند. خیلی از این افراد می توانند مشاوره بدهند آنان در سمت های مختلفی بوده اند و می توان از تجربیات کار این ها استفاده کرد.

این نماینده سابق مجلس تأکید کرد: اگر چنین جلسه ای برگزار شود می توان امیدوار بود که گرفتاری برخی افراد هم حل شود و جامعه به همدلی بیشتر برسد. برای پیشرفت کشور همه دلسوزان حاضر هستند کار کنند . باید کمک کنیم که آن‌ها هم که گرفتاری دارند نجات پیدا کنند.

او اضافه کرد: مجموعه دعاهای روزانه ما پر از نکات تربیتی است. روسای سه قوه دعاهای روزانه را جلوی چشم قرار دهند و سعی کنند که به آن عمل کنند . باید تاریخ دیگر کشورها را بخوانیم و بینیم که نلسون ماندلا چطور با مخالفانش رفتار کرد. ببینید همین آقای سلطان قابوس که دوست کشور ما هم هست، چطور با مخالفاشن در زندان رفتار کرد. وزیر خارجه ایشان یکی از مخالفانش بوده است که بعد از آزادی از زندان پست گرفت و وزیر شد.

اکرمی تصریح کرد: یادم می آید روزی در خدمت آیت الله طالقانی بودیم، شاید تعداد کمی از افراد حاضر در آن جلسه زنده باشند. در آن موقع فکر می کردیم حالا که انقلاب شده خیلی عالی می شود ولی تجربه کردیم که چه شد و چه بر سر ملت آمد.

او تأکید کرد: مشکلات مردم فقط اقتصادی نیست. مردم حرف های زیادی دارند که باید شنیده شود و بسیاری آن ها هم راه حل دارد.

اکرمی گفت: انقلابیون و کسانی که مبارزه کردند اهداف و ایده‌هایشان را دارند و دلشان می خواهند که روز به روز آن آرمان ها تحقق پیدا کند و جامعه ما بیشتر از این شایسته نام بلند جمهوری اسلامی شود.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۵۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گره‌گشا باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم و رئیس سازمان نوسازی مدارس استان، ضمن تشکر و قدردانی از جامعه بزرگ خیرین که پیرامون مسائل مربوط به آموزش و پرورش از بعد سخت افزاری همیشه در میدان هستند، گفت: همیشه و در عرصه‌های مختلف خطاب به دستگاه‌ها و نهادهای متعدد تأکید داشته‌ام که باید نسبت به نهاد تعلیم و تربیت یک نگاه ویژه و اولویت‌دار داشته باشند و آموزش و پرورش اولویت اولشان باشد.

آیت الله اعرافی افزود: در برنامه هفتم توسعه و مسائل مربوط به بودجه مدافع دائمی آموزش و پرورش بودیم، زیرا حمایت از این نهاد را برای خود تکلیف می‌دانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی هستند و نقش آموزش و پرورش در این اصل بسیار پررنگ‌تر و مؤثرتر است، لذا هر چه برای این نهاد سرمایه گذاری کنیم، ضرر نکرده ایم و بلکه آینده ایران اسلامی را با تربیت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی تضمین کرده ایم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به جامعه خیرین، گفت: بعد از انقلاب اسلامی و حتی پیش از آن، شاهد مشارکت مردمانی خیرّ در عرصه‌های مختلف مدرسه سازی بوده‌ایم که این مهم بعد از استقرار حکومت اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره) رنگ و بوی جدّی تری به خود گرفت. تا به امروز هر جا که کار را به مردم سپردیم و آنان مشارکت کردند، نتیجه اش مطلوب نظام اسلامی شد.

آیت الله اعرافی بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی، شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیدند، مشارکت مردم یک راهبرد کلان و اساسی در عرصه‌های مختلف است و نقش سرچشمه‌ای دارد؛ اعتماد به مردم و واسپاری برخی امور به مردم همچون صنعت خودرو و خیلی از مسائل اقتصادی دیگر می‌تواند گرهگشا باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: اصل مشارکت، اصلی راهبردی است و در امر آموزش و پرورش سرآمد این مشارکت حضور خیرین عزیز است که امید است علاوه بر مشارکت سخت‌افزاری در عرصه‌های نرم افزاری ورود کنند و کمک رسان نهاد تعلیم و تربیت باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟
  • وزیر ناتوان و برکنار شده، چطور استاندار استانی چون مازندران می شود؟ /از عجایب و غرایب دولت رئیسی
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید 
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟