Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@09:07:49 GMT

انتقاد حاجی بابایی از نحوه بررسی یک تبصره از بودجه ۹۷

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۷۵۸۵۰

انتقاد حاجی بابایی از نحوه بررسی یک تبصره از بودجه ۹۷

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اراده‌ای در مجلس اجازه نمی‌دهد ۱۰۲ هزار میلیارد تومان درآمد هدفمندسازی یارانه‌ها به خزانه کشور واریز شود.

خبرگزاری فارس: حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از نحوه بررسی تبصره 14 بودجه 97 درباره هدفمندسازی یارانه ها گفت: متأسفانه اراده‌ای در مجلس وجود دارد که اجازه نمی دهد 102 هزار میلیارد تومان درآمد ناشی از هدفمندسازی یارانه ها به خزانه‌داری کل کشور واریز شود و این سوال برای ما هست که آیا این درآمد به خزانه واریز می شود یا نه؟

وی افزود: همین اراده، روز گذشته و در نشست علنی نوبت عصر در تخلفی صریح نسبت به آئین‌نامه داخلی مجلس، تبصره 14 را بدون رأی گیری مجلس به کمیسیون تلفیق بودجه بازگرداندند تا تغییراتی در آن صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاجی بابایی بیان داشت: مطابق اصل 53 قانون اساسی، تمام درآمدهای دولت باید به خزانه داری کل کشور واریز شده و با تخصیص سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، توسط خزانه پرداخت شود.

وی ادامه داد: تا امروز این پول به حساب خزانه داری واریز نمی‌شد، بلکه در چهار شرکت دولتی چون پالایش و پخش فرآورده های نفتی، شرکت ملی گاز و شرکت های آب و برق، یک حساب افتتاح شده است و این درآمد به آنجا واریز و از آن برداشت می‌شود؛ از همین روست که دولت در موعد مقرر برای پرداخت یارانه نقدی به مشکل برمی‌خورد و می‌گوید که شب پرداخت یارانه، شب عزای ماست.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد خود در بررسی تبصره 14 بودجه سال 97 گفت: در پیشنهاد ما دولت مکلف شده بود که کل دریافتی های حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها را مطابق جدول ضمیمه وصول و به حساب درآمد خاص نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

وی اضافه کرد: علاوه بر حدود 99 هزار میلیارد تومان که جمع کل دریافتی های ناشی از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در این جدول است، حدود سه هزار و 500 میلیارد تومان نیز به عنوان درآمد خالص گاز صادراتی در نظر گرفته شده که در ردیف های دیگر آمده است.

حاجی بابایی گفت: با احتساب این 2 رقم، جمع کل درآمد ناشی از هدفمندسازی یارانه ها 102 هزار میلیارد تومان خواهد شد که بر اساس قانون باید به خزانه‌داری کل کشور واریز و با مجوز خزانه، برداشت شود.

وی افزود: واریز نشدن این درآمد به حساب خزانه، منجر به مفاسدی از قبیل حقوق‌ها و پاداش‌های نجومی خواهد شد که به معنای عدم شفافیت در بودجه است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان با انتقاد از فراهم نشدن فرصت برای ارائه پیشنهادها و تذکرات نمایندگان در جریان بررسی تبصره 14 به بهانه‌های مختلف گفت: ما می‌خواهیم پاسخ دهند که براساس کدام ماده از آئین‌نامه مجلس، تبصره مربوط به هدفمندی یارانه ها بدون طرح در صحن و بدون آن که رأی نمایندگان اخذ شود به کمیسیون تلفیق بودجه بازگشته است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003HiC

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۵۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی طغیانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری افزود:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

کد خبر 847417 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • حاجی بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳