Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار نصرتی وجود خانه‌های مجردی و فقدان نظارت خانواده‌ها بر دانشجویان حاضر در خوابگاه‌ها را از عوامل موثر در شیوع اعتیاد بین دانشجویان دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، سردار محمدعلی نصرتی صبح امروز در همایش تخصصی مدیریت آسیب‌های اجتماعی که در باشگاه فرهنگیان تبریز برگزار شد، با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر جزو پنج اولویت اول مسائل اجتماعی ماست، عنوان کرد: آدم‌‌ربایی، فحشا و قتل از جمله آسیب‌های اعتیاد است که نه تنها در کشور ما بلکه در کل دنیا به یک شوک جهانی تبدیل شده است و نقطه‌ای نیست که در تیررس این بلای آسمانی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان ساخت: کشور ما بیشتر درگیر این مساله است و به دلیل قرار گرفتن در مسیر بزرگترین غول تولید کننده مواد مخدر، هزینه بیشتری نیز می‌پردازد.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌شرقی با اعلام اینکه اعتیاد چهارمین عامل مرگ و میر در کشور و ۵۵ درصد از طلاق‌ها به دلیل اعتیاد است، یادآور شد: در سال ۹۰ درصد شیوع در استان ما ۱/۹۳ بود و رتبه ۲۱ در کشور داشته‌ایم که طبق آمار سال۹۴ به ۱/۲۲ کاهش و رتبه ۲۸ کاهش را دارا شدیم که توأم با افزایش دو برابری شیوع آن در کشور به این موفقیت دست یافتیم.

وی توضیح داد: میانگین مبتلای دانش‌آموزان به اعتیاد در کشور ۲.۱ درصد است اما در استان ما ۰.۴۴ درصد می‌باشد؛ در جمعیت دانشجویی نزدیک به میانگین کشوری قرار داریم و از این بابت نگران هستیم و خوابگاه‌ها و خانه‌های مجردی به واسطه‌ی کم‌کاری در مهارت‌های اجتماعی و فاصله در نظارت، جوانان را در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار می‌دهد.

این مقام مسئول با اذعان به اینکه در جمعیت کارگری متاسفانه وضعیت ما بدتر از میانگین کشوری است و آمار ما ۲۵.۴ می‌باشد، اعلام کرد: میانگین کشوری ابتلاء کارگران به اعتیاد و مصرف مواد مخدر ۲۲.۳ درصد است.

وی افزود: در بحث درمان معتادین و خانواده‌ها ورود پیدا کرده‌ایم و کارگاه‌هایی در خارج از شهر راه‌اندازی شده و از معتادین پاک حمایت می‌کنیم.

نصرتی در پایان اظهار داشت: اینکه نرخ خلاف در ماه محرم طبق آمارهای علمی و غیرعلمی کمتر از دیگر ماه‌هاست به دلیل معنویت ایجاد شده در این فضاست و این نشان می‌دهد هرقدر بر روی معنویت جوانان کار کنیم نتایج بهتری خواهیم گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟

نظرسنجی انجام شده توسط این تیم نشان داد که ساکنان نیوهمپشایر غذا‌های دریایی را با نرخی بالاتر از میانگین ملی مصرف می‌کنند، به این معنی که ممکن است خود را در معرض PFAS و عوارض سلامتی مرتبط با مواد شیمیایی قرار دهند.

به گزارش جی پلاس، در حالی که محققان سطح PFAS شرکت‌کنندگان را آزمایش نکردند، یک مطالعه جداگانه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که آمریکایی‌های آسیایی آمریکایی که اغلب رژیم غذایی سرشار از غذا‌های دریایی دارند، سطح PFAS در خونشان ۸۹ درصد بیشتر از سایر نژاد‌ها بود.

این مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از غذا‌های دریایی می‌تواند مقصر باشد، زیرا ماهی منبع اصلی آلودگی PFAS است.

مگان رومانو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: ما خوردن غذا‌های دریایی را که منبع عالی پروتئین بدون چربی و اسید‌های چرب امگا هستند، توصیه می‌کنیم، اما همچنین منبع بالقوه‌ای برای قرار گرفتن در معرض PFAS هستند مزایای مصرف غذا‌های دریایی برای افرادی که "در مورد رژیم غذایی تصمیم می‌گیرند، به ویژه برای جمعیت‌های آسیب پذیر مانند زنان باردار و کودکان مهم است.

PFAS‌ها مواد میکروسکوپی هستند که هزاران سال طول می‌کشد تا در محیط و بدن انسان تجزیه شوند و نام "مواد شیمیایی برای همیشه" را برای آن‌ها به ارمغان آوردند. آن‌ها در منسوجات، فوم آتش نشانی، ظروف نچسب، لباس و بسته بندی مواد غذایی یافت می‌شوند و به منابع آب، خاک و هوا نفوذ می‌کنند.

از آنجایی که PFAS تقریباً در همه جای محیط زیست یافت می‌شود، محققان گفتند که دانستن چگونگی رسیدن این مواد شیمیایی به ماهی در زنجیره غذایی دریایی دشوار است.

در مطالعه‌ای که در مجله Exposure and Health منتشر شد، محققان حدس زدند که صدف‌ها می‌توانند بیشتر در معرض خطر آلودگی PFAS باشند، زیرا در کف دریا، نزدیک‌تر به منابع PFAS در نزدیکی ساحل، تغذیه می‌کنند و زندگی می‌کنند. موجودات دریایی بزرگتر ممکن است PFAS را با خوردن گونه‌های کوچکتر آلوده به آن‌ها بخورند.

هیچ سطح امنی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی وجود ندارد و چندین مطالعه آن‌ها را با صد‌ها نوع سرطان، مشکلات ناباروری، ناهنجاری‌های جنینی و مجموعه‌ای از بیماری‌های دیگر از جمله اوتیسم مرتبط می‌کند.

محققان گفتند این یافته‌ها بر نیاز به دستورالعمل‌های بهداشت عمومی سختگیرانه‌تر برای تعیین مقادیر ایمن مصرف غذا‌های دریایی برای کاهش قرار گرفتن در معرض PFAS تاکید می‌کند.

دیگر خبرها

  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • قلیان اکسیژن پرتگاهی جدید برای جوانان/ جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم