Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، یکی از موارد مورد بحث در چالش میان علی کریمی و فدراسیون‌نشینان به موضوع اساسنامه فدراسیون فوتبال مرتبط بود. جایی که بارها محمدرضا ساکت با استناد به آن سعی در مچ‌گیری از علی کریمی داشت و البته شماره هشت عصیانگر فوتبال ایران با تیزهوشی ذاتی‌اش مدعی شد که این اساسنامه اگر در فیفا مورد تایید قرار گرفته، نامه آن در سایت فدراسیون فوتبال منتشر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز اما فدراسیون فوتبال در بیانیه‌ای اعلام کرد این اساسنامه به فیفا ارسال شده است:

" گرچه اساسنامه فدراسیون در دوران مدیریت قبلی فدراسیون به فیفا ارائه شده بود اما فدراسیون فعلی با هدف اطمینان بیشتر از مبانی قانونی فعالیت های خود و به موجب نامه رسمی شماره 261/96/05432 مورخ 23/7/2017 مجدداَ ترجمه رسمی اساسنامه مذکور را به فیفا ارسال نموده و از فیفا درخواست کرده است تا هرگونه نظری در مورد آن دارد به فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران اعلام کند.

تا امروز 13/2/2018 با وجود گذشت بیش از شش ماه از ارسال این اساسنامه هیچگونه بازخورد منفی از فیفا واصل نشده است.

بدیهی است در صورت وجود مغایرت بین اصول بنیادین مورد نظر فیفا با اساسنامه ارسالی قطعا فیفا تذکرات خود را در این مدت زمان طولانی اعلام می کرد."

در این بین دو موضوع جالب توجه وجود دارد؛ اول اینکه ترجمه اساسنامه جدید فدراسیون در تاریخ 23 جولای 2017 به فیفا ارسال شده است. این مساله یعنی اینکه فدراسیون فوتبال بعد از انتخابات این اساسنامه را به فدراسیون جهانی فوتبال ارسال کرده است. اینکه چرا اساسنامه‌ای که به واسطه آن انتخابات فوتبال ایران برگزار شده 6 ماه قبل به فیفا ارسال شده سوالی است که فدراسیون نشینان و محمدرضا ساکت به عنوان دبیرکل باید به آن پاسخ دهد.

موضوعی که حتی در انتخابات گذشته علی کفاشیان نیز به آن ورود کرد و خواهان اصلاح اساسنامه پیش از برگزار انتخابات شد اما با دخالت وزارت ورزش و اعلام اینکه بعد از انجام انتخابات به این موضوع رسیدگی شود مختومه شد.

محسن حاجی میرزایی، در تاریخ 18 اسفند 94 در گفت و گو با ایرنا درباره اظهار نظرهای مطرح شده در مورد تصویب اساسنامه فدراسیون فوتبال در سال 1386 در هیات دولت گفت: سازمان بازرسی کل کشور از دولت استعلام کرد که آیا هیات وزیران در سال 1386 مصوبه ای درباره تصویب اساسنامه فدراسیون فوتبال داشته است یا خیر؟ ما هم بعد از بررسی اسناد و مدارک، به این سازمان اعلام کردیم که دولت چنین مصوبه‌ای نداشته است. ممکن است هیات وزیران در آن سال درباره اساسنامه فدراسیون فوتبال بحث و گفت و گو کرده باشد اما اسناد و مدارکی وجود ندارد که این اساسنامه را در قالب مصوبه ای برای اجرا ابلاغ کرده باشد.

علی کفاشیان، رییس فدراسیون سابق فوتبال ایران نیز در تاریخ 23 فروردین 95 و در فاصله یک ماه مانده به برگزاری انتخابات از عدم تصویب اساسنامه فدراسیون فوتبال خبر داده بود و در این زمینه اعلام کرد: اکنون برای برگزاری انتخابات مشکل اساسنامه داریم. مشکل هم این است که سازمان بازرسی و وزارت ورزش از دولت استعلام کردند و گفتند باید تأییدیه دولت را داشته باشد. با وجود اینکه هیئت دولت در آن زمان تأیید کرد اما اکنون گفته‌اند مصوبه ندارد و باید این مصوبه گرفته شود. وزیر ورزش هم قول داده سریعا بگیرند تا بر اساس این اساسنامه انتخابات را برگزار کرده و کار غیر قانونی نکنیم.

هوشنگ نصیرزاده، عضو کمیته حقوقی و تدوین مقررات سابق فدراسیون فوتبال نیز در تاریخ 17 فروردین 95 در مورد بحث عدم تصویب اساسنامه فدراسیون فوتبال در هیات دولت گفت: اساسنامه‌ای که در سال ۸۶ به هیات دولت فرستاده شده تشریفات لازم آن برای تصویب رسمی صورت نگرفته است. وقتی این اساسنامه به هیات دولت نیز فرستاده می‌شود و به تصویب می‌رسد باید در روزنامه رسمی این مسئله درج شود و سپس پس از ۱۵ روز به صورت قانونی در می‌آید که این اتفاق در آن مقطع نیفتاده است. ما در سال ۹۰ در اساسنامه سال ۸۶ تغییراتی اعمال کردیم که آن اساسنامه تغییر داده شده در فیفا وجود دارد و دیگر چیزی به نام اساسنامه سال ۸۶ در اختیار نداریم. حتی در مورد مسئله بندر کنگ هم مکاتبات ما با فیفا و پاسخی که آنها دادند براساس بندهای اساسنامه سال ۹۰ بود. در مذاکراتی هم که من با فیفا در اکتبر ۲۰۱۴ داشتم صحبت‌ها براساس اساسنامه سال ۱۳۹۰ بود.

تمام این مسائل نشان می‌دهد که اساسنامه فدراسیون فوتبال هنوز به تصویب هیات دولت نرسیده و این در حالی است که محمدرضا ساکت مدعی شده این اساسنامه چندی پیش به فیفا ارسال شده تا مورد تایید قرار گیرد؛ اینکه اساسنامه فدراسیون فوتبال که پیش از انتخابات نیز تغییراتی در آن شکل گرفته چطور برای دریافت مجوز تایید به فیفا ارسال شده سوالی است که باید فدراسیون نشینان به آن پاسخ دهند. موضوعی که در اساسنامه نیز به آن اشاره شده و تنها بعد از تصویب در هیات دولت وجاهت لازم برای دریافت تایید فیفا را برخوردار خواهد بود.

علی کریمی با اشاره به همین موضوع در برنامه چالشی شب گذشته با محمدرضا ساکت که در پاسخ به بیشتر اتهامات مدعی بود طبق اساسنامه عمل کرده‌اند، خواهان روشن شدن آن شد. اتفاقی که امروز تنها با ارائه اطلاعیه در رابطه با ارسال این اساسنامه به فیفا از سوی فدراسیون پاسخ داده شد اما اینکه این اساسنامه بدون تایید و تصویب هیات دولت چگونه به فیفا ارسال شده و حتی چندی پیش در آن تغییراتی شکل گرفته، حقانیت علی کریمی و مشکلاتی که در این زمینه در فدراسیون فوتبال وجود دارد را نشان می‌دهد.

گزارش: حمید ابراهیمی

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فحش‌های پول‌ساز؛ درآمد باورنکردنی فدراسیون فوتبال از ۳ پرونده!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در روزهای اخیر چند رای سنگین صادر کرده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، در شرایطی که همه با هم بام تا شام در حال تاکید بر ضرورت بهبود فرهنگی فوتبال ایران و نزدیک شدن آن به یک پدیده «حال خوب کن» هستیم، متاسفانه این اتفاق به دلایل مختلف رخ نمی‌دهد؛ حالا گاهی عوامل تیم‌ها به رفتارهای آماتورشان ادامه می‌دهند و گاهی خوانش فدراسیون فوتبال از بعضی اتفاقات طوری است که موجب دلسردی می‌شود.

از این مقدمات که بگذریم، بد نیست بدانید تنها ۳ پرونده ملتهب این روزهای فوتبال ایران درآمدی ۴۵۰ میلیون تومانی را برای فدراسیون به همراه آورده است. داستان عجیب حسین حسینی و آن هوادار خانم ابتدا جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی او را به دنبال آورد، بعد که گلر استقلال به موضوع واکنش نشان داد، فدراسیون ضمن محروم کردن او به مدت یک جلسه، ۳۰ میلیون تومان دیگر هم به این جریمه افزود.

همچنین باشگاه استقلال هم به خاطر همین پرونده ۶۰میلیون تومان جریمه شد. در حاشیه بازی استقلال و شمس‌آذر قزوین هم فیلمی از فحاشی کیانوش رحمتی منتشر شد و حالا مربی استقلال علاوه بر تحمل یک جلسه محرومیت، ۲۰ میلیون تومان جریمه شده است. در بازی پرسپولیس با نفت آبادان هم دانیال اسماعیلی‌فرد مرتکب شادی بحث‌برانگیزی شد که نتیجه آن هم یک جلسه محرومیت و ۴۰ میلیون تومان جریمه بود.

ارقام همین سه پرونده را که جمع ببندید، به رقم چشمگیر ۴۵۰ میلیون تومان می‌رسید و البته که در طول فصل ده‌ها پرونده دیگر هم روی میز کمیته انضباطی قرار دارد. به عنوان مثال می‌توانید جریمه ۲۰۰ میلیون تومانی امید عالیشاه بابت مصاحبه‌اش بعد از بازی با گل‌گهر را به یاد بیاورید. خدا بدهد برکت!

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898846

دیگر خبرها

  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه ۱۲ ساله
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • ساکت در فوتبال آفتابی شد (عکس)
  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال
  • فحش‌های پول‌ساز؛ درآمد باورنکردنی فدراسیون فوتبال از ۳ پرونده!
  • رضاییان: شکایتی از رحمتی دریافت نکردم/ عضو هیات رئیسه هستم، اما قرارداد مالی با فدراسیون ندارم
  • رضاییان به مدیرعاملی باشگاه فولاد خوزستان رسید!
  • عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال، مدیرعامل فولاد شد!