Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - رئیس میراث فرهنگی کاشان گفت: فاز دوم مرمت خانه تاریخی باکوچی که به خانه سپیده کاشانی شاعر نامدار ایرانی نیز شهرت دارد از محل اعتبارات ملی در حال انجام است.

محسن جاوری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با اعتباری بالغ بر  ۹۴۰ میلیون ریال مرمت فاز دوم که به خانه تاریخی سپیده کاشانی شاعر نامدار معاصر نیز شهرت دارد در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: خانه تاریخی سپیده کاشانی متعلق به دوره قاجاریه است و در مسیر گردشگری بافت تاریخی کاشان قرار دارد.

حیاط اندرونی خانه سپیده کاشانی اندرونی به صورت چهار طرف ساخت است

رئیس میراث فرهنگی کاشان با اشاره به ویژگی‌های این خانه تاریخی ابراز داشت: این خانه تاریخی در دو طبقه احداث شده است به نوعی که ورودی آن به طبقه میانی راه می یابد و حیاط اندرونی به صورت چهار طرف ساخت است.

وی ادامه داد: خانه سپیده کاشانی همانند بسیاری از خانه های تاریخی کاشان دارای اندرونی با حیاط کوچک هشت ضلعی، بیرونی، حیاط، باغچه، سرداب، دو باد گیر، شاه نشین، پنج دری، هشتی ورودی، طارم، مهتابی و حوض خانه است.

جاوری گفت: نکته جالب اینکه این خانه دارای باغی نیز هست که توسط راهی که از زیر گذر عام عبور می کند به این خانه تاریخی مرتبط شده است.

افزایش ۷ درصدی بازدید از بناهای تاریخی کاشان

وی اضافه کرد: قرار است این خانه تاریخی که به نام‌های باکوچی و خانه سپیده کاشانی شناخته می شود به عنوان موزه بافته های سنتی و پیشه های وابسته در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری برسد.

رئیس میراث فرهنگی کاشان با اشاره به اینکه کاشان در زمینه خانه‌های تاریخی رتبه نخست را در کشور دارد، ابراز داشت: آمار بازدید از بناهای تاریخی کاشان ۷ درصد نسبت به مشابه سال گذشته رشد داشته است.

باغ فین بیشترین بازدید را در میان ابنیه‌ تاریخی داشته است

وی به آمار بازدید از شهرستان کاشان در ۶ ماهه نخست سال جاری اشاره و گفت: یک میلیون و ۴۷۵ ‌هزار و ۴۲۶ گردشگر داخلی و خارجی از ابتدای سال ۱۳۹۶ از ۹ بنای تاریخی شهرکاشان دیدن کردند که مجموعه جهانی باغ تاریخی فین بیشترین آمار بازدید را در میان دیگر ابنیه‌ تاریخی داشته است.  

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۸۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر موزه بزرگ خراسان گفت: در این نمایشگاه بیش از ۳۰ نمونه آثار هنری با موضوع روددزی‌های سنتی خراسان به نمایش گذاشته شده است.

علی صفرنژادافزود: موضوع اصلی این آثار برگرفته و اقتباس از نقوش فرهنگی، تاریخی و سنتی و هندسی خراسان و ایران است.

وی گفت: جقه دوزی، قلاب‌دوزی‌های ارومیه و رشت، بلوچ دوزی و آینه دوزی‌های سیستان و بلوچستان، پته دوزی‌های کرمان و سمنان و ... در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

مدیر موزه بزرگ خراسان افزود: این هنرمند در کنار نمایشگاه برپا شده در موزه بزرگ خراسان، به صورت کارگاهی نیز در حال تولید رودوزی‌های سنتی است.

 

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد