Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در مراسم تواصی بحق در جمع نمازگزاران سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه حضور باشکوه ملت شریف ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن برگ دیگری برافتخارات این ملت افزود، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: ۲۲ بهمن امسال تماشایی خواهد شد و مردم در سراسر کشور نیز با حضور یکپارچه خود در این راهپیمایی افتخار آفریدند و یکبار دیگر باعث یاس دشمنان اسلام و انقلاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید براینکه باید ازهمت این ملت صمیمانه تشکر کرد، افزود: آنچه در یوم الله ۲۲ بهمن اتفاق افتاد مایه سربلندی ملت و افتخار بزرگی برای کشور بود و قطعا دشمن مایوس، مجبورمی شود در برنامه ریزی‌های خود تجدید نظر کند.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر اینکه در اسلام نقش مردم در تحقق فرامین دینی بسیار مهم، کارساز و اثرگذار است، به آیه ۵۷ سوره حدید " لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ " اشاره کرد و گفت: خداوند تبارک و تعالی دراین آیه مردم را عامل اصلی ایجاد قسط و عدالت معرفی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه قوانین اسلامی راهنمای سعادت بشری است، اظهار داشت: حضرت علی (ع) جامع همه ویژگی‌های یک انسان شایسته برای مدیریت جامعه بود، اما در حکومت امیرالمومنین(ع) هم بخشی از مشکلات حل نشد، چرا که عده زیادی از مردم با آن حضرت همراه نبودند.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر تصریح کرد: زمانی در جامعه عدالت ایجاد می‌شود که مردم برای تحقق آن قیام کنند و این نکته مهم قرآنی است.

وی در ادامه به تفصیل داستان قوم بنی اسرائیل و حضرت موسی را بیان کرد و گفت: در قرآن آمده است این قوم چهل سال دچار سرگردانی شدند و نتوانستند به خوشبختی دست یابند آن هم به دلیل اینکه اجرای دستورات حضرت موسی را نپذیرفتند.

وی افزود: از این داستان نتیجه می‌گیریم فقط حاکم خوب برای جامعه کافی نیست، بلکه این مردم هستند که باید تلاش کنند تا عدالت را برقرار کنند.

نماینده، ولی فقیه درامور حج و زیارت اظهار داشت: با نگاه به نهج البلاغه درمی یابیم که امیرالمومنین(ع) با اینکه امامت را دراختیار داشت و با وجودی که از خلافت ظاهری کنار گذاشته شده بود،اما نقش خود را برای اجرای اسلام در جامعه ایفاء می‌کرد و به حاکمان وقت مشورت می‌داد و نمی‌گذاشت نهال اسلام آسیب ببیند.

وی به جمعیت فراوانی که برای دعوت از امیرالمومنین(ع) برای پذیرفتن خلافت اجتماع کرده بودند اشاره کرد و با بیان اینکه آن حضرت بعد از پذیرفتن خلافت خطبه خوانده و می‌فرمایند: " لَولا حُضُورُ الحاضِرِ، و قِیامُ الحُجَّةِ بِوُجودِ الناصِرِ، و ما أخَذَ اللّه ُ. عَلَى العُلَماءِ أن لا یُقارُّوا على کِظَّةِ ظالِمٍ، و لا سَغَبِ مَظلومٍ، لأَلقَیتُ حَبلَها على غاربِهِا " گفت: حکومت برای حضرت امیر، اول با حضور مردم درصحنه و دوم با تکلیف اسلامی و الهی مبنی بر دفاع از مظلومان تحقق پیدا می‌کند.

وی برخی اظهارات مبنی بر نادیده گرفتن نقش مردم در جامعه را اشتباه خواند و با اشاره به اینکه قرآن می‌فرماید: " إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم " تصریح کرد: اگرملتی بخواهد سرنوشتش را تغییر دهد خود باید قیام کند واگربه صحنه نیاید هیچ چیزعوض نخواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با بیان اینکه در روایت داریم چند نفر نمازهایشان مورد قبول درگاه احدیت قرار نمی‌گیرد، گفت: یکی از این‌ها فردی است که مسئولیتی دربین مردم بگیرد و تلاش کند با فشار این مسئولیت را نگاه دارد درحالی که مردم او را نمی‌خواهند، این شخص نمازش مورد قبول حق قرار نمی‌گیرد.

وی با تاکید براینکه دموکراسی واقعی دراسلام است، اظهار داشت: غربی‌ها که دم از دموکراسی می‌زنند دروغ می‌گویند و می‌خواهند مردم را فریب بدهند.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در راهپیمایی ۲۲ بهمن همه اقشار مردم حضور داشتند، اظهار داشت: راهپیمایان با وجود سلیقه، گرایش و ظاهر متفاوت، درمصاحبه‌هایی که داشتند، تصریح کردند که به نظام و کشورشان علاقمند هستند و به عشق رهبری در راهپیمایی مشارکت کردند.

وی پایه دین اسلام را محبت توصیف و تصریح کرد: دشمنی‌ها باید کنار گذاشته شود، مردمی که ۲۲ بهمن با هر سلیقه‌ای به صحنه آمدند، نشان دادند که از سطح بینش بالایی برخوردارند و می دانند اگر در صحنه حضور نداشته باشند با کشورشان بدتر از عراق، افغانستان، یمن و غیره رفتار خواهد شد.

وی با تاکید براینکه وحدت رمز ایستادن در مقابل دشمن است، گفت: مردم می‌فهمند در دنیا چه خبر است، باید حضور مردم در صحنه را پذیرفت و راه را به روی مردم گشود و اجازه نداد مسایل جزئی ما را از هم جدا کند.

نماینده، ولی فقیه با اشاره اینکه بسیاری از افرادی که اوایل انقلاب سوابق خوبی نداشتند، در ادامه مسیر برگشتند و در راه انقلاب شهید شدند، افزود: اسلام می‌گوید وقتی کسی مسلمان شد وضعیت قبلی او را خدا می‌بخشد، لذا نباید به سابقه افراد بازگشت.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با تاکید بر اینکه مسئولان در برابر حضور مردم در صحنه مسئولیت دارند، گفت: مردم با نظام بیعت کردند و از آن طرف مسئولین هم وظیفه دارند به مردم خدمت و مشکلات شان را حل کنند.

وی لزوم تدبیر مسئولان در خصوص حل مشکلات اقتصادی و امیدوارکردن مردم به آینده نظام را یادآور شد و افزود: اگرامروز یاس در جامعه پراکنده شود پایه‌های درخت انقلاب سست خواهد شد، مردم زمانی امیدوار خواهند شد که ببینند کشورشان روزبروز در حال ترقی است و حرف شان خریدار دارد.

وی با اشاره به نمونه‌ای از برخورد حضرت امیر (ع) برای حل مشکل زنی مسلمان، گفت: با تعارف نمی‌شود مشکلات را حل کرد، امیرالمومنین دلسوز مردم بود و مشکلات را جهادی حل می‌کرد.

وی در پایان به گذشت حدود یک سال از انتخابات ریاست جمهوری و مسایلی که کشور در خصوص ثبت نام از کاندیدا‌ها در دوره گذشته شاهد بود، اشاره کرد و گفت: حدود 3 سال دیگر باید انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود از الان باید تدبیر کرد تا قانون جامعی برای جلوگیری از تکرارمشکلات گذشته نوشته شود و هرکسی حق ثبت نام دراین انتخابات را نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون یک عده در کشور طرفدار برجام و یک عده ضد برجام هستند، افزود: این که مرتب از همدیگر ایراد بگیریم مشکلی حل نمی‌شود، مردم چه گناهی دارند، بنشینید و مسایل تان را با یکدیگرحل کنید.

وی اضافه کرد: اسلام در قبال حضور مردم در صحنه از مسئولان می‌خواهد احساس وظیفه و تکلیف کنند و جهاد گونه به دنبال حل مشکلات مردم باشند و از حاشیه پردازی دوری کنند.

انتهای پیام/

صحبت‌های حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در جمع نمازگزاران سازمان حج و زیارت

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران

با وجود اینکه خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی چهارشنبه گذشته از سفر وزیر تجارت بین المللی این کشور به ایران خبر داد اما تاکنون هیچ مقام مسوول ایرانی هیچ توضیحی درباره این سفر نداده است.

به گزارش عصرایران، خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی روز چهارشنبه گذشته (۵ اردیبهشت) خبر داد هیات اقتصادی به ریاست یک وزیر این کشور (وزیر تجارت بین المللی) پیونگ یانگ را به مقصد تهران ترک کرد. این اتفاق نادری بود که در عرصه اطلاع‌رسانی کره شمالی رخ می‌داد.

خبرگزاری دولت کره شمالی، اولین رسانه‌ای بود که خبر سفر وزیر را اعلام کرد. بعد از آن هم خبرگزاری رویترز آن را در قالب گزارش خبری، منتشر کرد. در گام بعدی هم خبرگزاری‌ها و رسانه‌های جهان و ایران آن را بازنشر کردند. این خبر با ارزشی بود. کره شمالی کشور منزوی است و با همسایگان و کشورهای جهان، رفت و آمد سطح بالا و گسترده‌ای ندارد.

روابط نزدیک تجاری و اقتصادی کره شمالی به چین و روسیه محدود می‌شود. در جهان هم دوستان کره شمالی علاوه بر روسیه و چین محدود می‌شود به بلاروس، کوبا و ایران و احتمالا چند کشور دیگر.

سفر مقامات کره شمالی به ایران هم اتفاقی کم‌رخداد است. بعد از انقلاب ۵۷ تاکنون، هیچ کدام از رهبران کره شمالی به ایران سفر نکرده اند. تنها یک بار نخست وزیر کره شمالی به ایران آمد (سال ۹۱ نشست سران کشورهای عضوعدم تعهد).

آخرین باری که یک وزیر کره شمالی به ایران آمد مربوط به ۵ سال یعنی سال ۹۷ قبل است. وزیر خارجه کره شمالی در سفر به تهران با روحانی رئیس جمهوری و ظریف وزیر خارجه وقت دیدار و گفتگو داشت. در سه دهه اخیر هیچ وزیر خارجه‌ای از ایران، به کره شمالی سفر نکرده است.

از روز انتشار اولین خبر درباره سفر وزیر کره شمالی به ایران بیش از ۵ روز می‌گذرد اما هیچ خبرگزاری در ایران هیچ خبری دیگری درباره این سفر و این وزیر کره شمالی منتشر نکرده است. اینکه سرنوشت این هیات و این وزیر کره شمالی چه شد؟ به ایران آمد یا نیامد؟ اگر آمد با چه کسی در ایران دیدار داشت؟ هدف از سفر چه بود؟ درباره چه موضوعاتی با مقامات ایران گفتگو کرد؟

اگر نیامد یعنی سفرش لغو شد؟ اگر بله چرا سفر لغو شد؟

به ویژه که وزیر تجارت بین الملل کره شمالی است. قرار است دو کشور تحت تحریم چه چیزی باهم مبادله و خرید و فروش کنند؟ ما قرار است چه چیزی بخریم و چه چیزی می‌توانیم بفروشیم؟ کلا داستان جذاب و مهمی است.

«یون جونگ هو» وزیر روابط اقتصادی خارجی کره شمالی (سمت راست) در عکس آرشیوی در پیونگ یانگ در کنار سفیر روسیه در کره شمالی

هیچ خبرگزاری در ایران از هیچ مقام ایرانی درباره سرنوشت این هیات سوال نکرد. هیچ خبرگزاری در ایران نتوانست از منابع آگاه خود سوال کند و خبری اختصاصی در این باره منتشر کند که این هیات کره شمالی چه شد؟

هیچ مقام مسوولی هم در ایران، در این مدت، احساس مسوولیت نکرد تا به افکار عمومی توضیح دهد آیا این وزیر آمده یا نیامده؟ اگر آمده…

این است وضعیت اطلاع‌رسانی در ایران. خبرگزاری کره شمالی به عنوان بسته‌ترین کشور جهان، خبر سفر وزیرشان به ایران را منتشر می‌کند اما در ایران خودمان، خبری از سرنوشت این سفر و این وزیر نیست. انگار نه انگار. خلاصه اینکه هیچ ارزشی برای مخاطب ایرانی قائل نشدند.

نکته دیگر اینکه، سکوت در برابر اتفاقات با ارزش خبری، آن اتفاق را از بین نمی‌برد بلکه به ابهامات و گمانه زنی‌های اطراف آن رنگ واقعیت می‌دهد.

سکوت در ایران و کره شمالی بعد از انتشار خبر اول سفر وزیر کره شمالی به تهران، به ایران آسیب می‌زند. بزرگترین آسیب این است که گمانه زنی‌ها و احتمالات رسانه‌ها را درباره روابط دو کشور تایید می‌کند.

خبر را اولین بار خبرگزاری کره شمالی اعلام و بعد از آن، رویترز این خبر را در قالب گزارش خبری منتشر کرد. خبر رویترز به صورت گسترده در همه رسانه‌های جهان و ایران بازنشر شد. خبر رویترز احتمالات و گمانه زنی‌هایی را درباره روابط و همکای‌های نظامی مطرح می‌کند که به لحاظ چارچوب افکارعمومی، سکوت دربرابر آن‌ها، یعنی تایید غیرمستقیم و ضمنی.

این رفتارها نه تنها به اعتبار رسانه‌ها و مسوولان ایرانی آسیب می‌زند بلکه ابهام‌ها را تقویت و راه رای برای تولید و تقویت شایعه‌ها و گمانه زنی‌ها باز می‌کند.

بعد از متن

بعد از انتشار متن مشخص شد وزیر تجارت بین المللی کره شمالی دیروز در نمایشگاه صادراتی اکسپو تهران حاضر بوده و از جمله از غرفه سایپا هم بازدید داشته است. این خبر را هم روابط عمومی سایپا اعلام کرده است.

دیگر خبرها

  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • تراکتور به دنبال پایان ناکامی برابر استقلال
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • تراکتور به دنبال پایان ناکامی برابر استقلال/ ۳ شکست متوالی سرخ‌ها
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم