Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، شنبه هفته گذشته – 14 بهمن ماه - در آستانه برگزاری مسابقات بین المللی رباتیک در دانشگاه نوشیروانی با حضور میهمانانی از کشورهای مختلف در ایام دهه فجر، افرادی ناشناس، اقدام به نصب پرچم‌های آمریکا در تمامی مبادی ورودی دانشگاه و دانشکده ها کرده بودند.

طی تماسهای مکرر فعالین علمی و سیاسی با مسئولین دانشگاه مشخص شد که این امر توسط عده ای  ناشناش صورت گرفته و  این افراد هیچ گونه مجوزی از شورای فرهنگی یا کمیته دهه فجر نداشته اند و پرچم ها جمع آوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 درادامه  انجمن بسیج دانشجویی با صدور یک بیانیه  دانشجویانی که برای حفظ منافع ملی کشور اقدام به کندن پرچم‌ها کرده بودند را خائن خواند  و با جمع آوری 70 امضا از بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان مازندران، از انجمن فرهنگ و تمدن اسلامی شکایت کرد.

اما قضیه از چه قرار بود؟ 

مجید شیخ پور – دبیر انجمن فرهنگ و تمدن اسلامی دانشگاه نوشیروانی در خصوص اتفاقات اخیر دانشگاه نوشیروانی، به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، گفت: «قرار بود چند روز قبل، مسابقات بین المللی رباتیک در دانشگاه برگزار شود که شرکت کنندگان خارجی هم در آن حضور داشته باشند.»

وی در ادامه افزود: «پس از نصب پرچم‌ها در ورودی دانشگاه و دانشکده‌ها، با پیگیری‌ها و پرس‌وجو از مسئولین دانشگاه مطلع شدیم که نصب این پرچم‌ها هیچگونه مجوزی از شورای فرهنگی دانشگاه نداشته است.»

شیخپور با اشاره به ایام دهه فجر، تصریح کرد: «داخل شورای فرهنگی مصوب شده بود کمیته‌ای تحت عنوان  دهه فجر متولی برگزاری برنامه‌های پیشنهادی و سیاستگذاری‌های مربوط به مراسم شود و همچنین مواردی که خاص و مهم است را در شورای فرهنگی مطرح کنند تا مجوز آن کار را بگیرد.»

دبیرانجمن فرهنگ و تمدن اسلامی دانشگاه نوشیروانی با بیان این مطلب که نصب پرچم‌ها، مجوز کمیته‌ای که مسئولیت دهه فجر را برعهده گرفته را هم نداشته است، بیان کرد: « با توجه به برگزاری یک مسابقه بین المللی در دانشگاه و حضور شرکت کنندگان خارجی ،عده ای از دانشجویان پرچم‌های نصب شده از ورودی دانشگاه را برداشتند.»

شیخپور خاطرنشان کرد: «پرچم‌هایی که از روی زمین برداشته شد دارای هیچ مهر، تأیید و مجوزی نبودند. مکان‌های نامتعارف دانشگاه برای چسباندن بیانیه‌های سیاسی نیست. نگاه ما به این مسئله در کنار وطن دوستی و دشمنی با آمریکا و اسرائیل؛ سیاسی نبود بلکه در این بازه زمانی خاص و برگزاری مسابقات بین المللی، تنها هدف ما خدمت به کشور است.» 

همچنین قابل ذکر است تشکلی که اقدام به نصب خودسرانه پرچم‌ها کرده بود، مبادرت به طرح توهین‌های گسترده علیه انجمن فرهنگ و تمدن اسلامی و طرح مطالبی واهی کرده ‌است. جمع‌آوری پرچم‌ها از مبادی ورودی دانشگاه توسط جمعی از دانشجویان، در شرایطی صورت پذیرفت که پرچم‌های مذکور دارای هیچ گونه مهر رسمی نبوده و اساسا این نوع تبلیغ و محتوا‌سازی نامتعارف نوعی توهین به دانشگاهیان و نقض قوانین و مقررات دانشگاه محسوب می‌شود و همچنین به خطر افتادن اعتبار و آبروی دانشگاه و کشور در آستانه‌ی برگزاری مسابقات بین‌المللی است.

خبرنگار: ملیکا هاشمی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ بود که به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد.

در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی، چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون، صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاورد‌های این کنگره امضا۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاورد‌های بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

گفتنی است چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشور‌ها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • اعلام همبستگی جمعی از دانشجویان ایرانی با دانشجویان آمریکایی
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود