Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه در رشته علوم اجتماعی تاکید کرد: دانشگاه را از صاحبان علم تخلیه کرده و صاحبان مدرک را آورده‌ایم.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، محمد حریری اکبری در همایش تخصصی مدیریت (سازماندهی، نظارت و پیشگیری) آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: دانشگاه‌های ما تبدیل به آسیاب‌های مدرک دهی شده‌اند که ماهیت علوم اجتماعی و اداری آن از بین رفته و اکثر افراد صرفا به دنبال اخذ مدرک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با تاکید بر این که پر و بال علم را نچینیم، گفت: فناوری زیستی و غذاهای تغییر ژنتیک داده شده و وابستگی غذایی را دست کم نگیریم و به مباحثی از این قبیل در دانشگاه‌ها توجه کنیم. علم اگر خوشایند ما نیز نباشد، واقعیت‌ها را بیان می‌کند. علم را بدون این که سر و کله‌اش را بزنیم، در دانشگاه‌ها ترویج دهیم. دانشگاه، سازمان‌های آموزشی و تعلیم و تربیتی که به دانشگاه‌ها نیرو می‌فرستند، باید اصلاح شوند.   وی در ادامه با اشاره به نگرش سیستمی بیان کرد: نگرش سیستمی نوعی اسلوب و الگو به شمار می‌آید و دیدگاه فلسفی نیز هر انسان را یک سیستم تعریف می‌کند. سیستم به ارتباطات نسبتا پایداری اشاره دارد که به مرور زمان ایجاد می‌شود. در نگرش سیستمی به چهار مورد ساختار، کارکرد، تاریخ و کلیت توجه می‌شود و تا کسی گذشته را نداند، نمی‌توانیم به علت وجودی سیستم پی ببریم. 
حریری خاطرنشان کرد: بزرگترین سیستم، نظام نام دارد و هزاران سیستم تو در تو در داخل این نظام وجود دارد. هر سیستم با در نظر گرفتن امکانات و اختیارات خودش می‌تواند کار می‌کند و نظام همواره مسلط به سیستم و سیستمک است؛ از این رو باید متوجه سیاست‌های خارجی و هم سیستم‌های بزرگتر باشیم. 
وی متذکر شد: انواع سازمان‌های اجتماعی به دنبال تشکیل خانواده ایجاد می‌شوند که وظیفه‌ی زن در قبال شوهر و فرزند در قبال والدین، متعلم در برابر معلم از جمله‌ ارتباطات تعریف شده در این سیستم هستند و اگر مهر، محبت و صداقتی در این سیستم وجود نداشته باشد، روابط مختل خواهند شد. ناخودی تعریف کردن فرزندان در خانواده زمینه ساز آسیب‌های اجتماعی بعدی است. اگر فرزندان با والدین درد دل نکنند، مشکلات خود را بیرون از خانواده مطرح خواهند کرد. 
وی در ادامه با تاکید بر نقش فرهنگ گفت: فرهنگ، چکیده‌ی علوم اجتماعی یک پدیده‌ی آلی و جان دار است که با قطع اعضا و تقطیع نمی‌تواند بالنده باشد.
 همایش تخصصی مدیریت (سازماندهی، نظارت و پیشگیری) آسیب‌های اجتماعی ویژه فرمانداران و مدیران کل استان با همکاری مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی  و اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، علی نویدیان در این خصوص، افزود: ابلاغ چارت سازمانی مرکز بهداشت شهرستان تازه تأسیس گلشن پس از ماه‌ها تلاش و پی گیری توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شد.

وی ادامه داد: چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن، مهمترین کار زیربنایی حوزه سلامت در شهرستان گلشن است که باعث ایجاد و راه اندازی واحدهای مختلف بهداشتی و درمانی خواهد شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از تصویب چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن در نقشه سلامت کشور گفت: تصویب این چارت علی رغم جذب اعتبارات اختصاصی برای این مرکز بهداشت، منجر به اختصاص ردیف استخدامی خواهد شد.

نویدیان ابراز امیدواری کرد که با فعالیت مرکز بهداشت گلشن، زمینه رشد و تعالی بهداشت و درمان آن منطقه را شاهد باشیم.

کد خبر 6095461

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا