Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن بازدید از دانشگاه حضرت معصومه(س) با اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت‌وگو کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه حضرت معصومه(س)، دکتر محمدرضا رضوان طلب رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این بازدید، دانشگاه حضرت معصومه (س) را در ابتدای راهی مقدس عنوان کرد و ادامه داد: در صورتی که این مجموعه با جدیت هر چه تمام‌تر در این راه طی مسیر کند می‌تواند منشا حل بسیاری از مشکلات کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بزرگترین مسئولیت را متوجه اساتید این دانشگاه دانست و گفت: در یک مجموعه علمی، اساتید همواره الگوی دانشجویان هستند و با راهنمایی مناسب و هماهنگ می‌توانند آنها را در مسیر درست قرار دهند.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم، ادامه داد: این نقش آنجایی پررنگ‌تر می‌شود که دانشگاه حضرت معصومه(س) دانشگاهی ویژه خواهران است و این ویژگی حساسیت‌های کار را دوچندان می‌کند.

رضوان‌طلب با اشاره به ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه مانند تک‌جنسیتی بودن و استقرار در شهر مقدس قم اظهار کرد: هر آنچه در اجرای امور منطقی برای رشد و تعالی این مجموعه در توان مسئولان داخل و خارج دانشگاه است باید به بهترین صورت اجرا شود تا در آینده به خواست خداوند، شاهد مجموعه‌ای مثال زدنی در سطح بین‌المللی باشیم.

دکتر علیرضا باقری‌ثالث، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز در این دیدار از تلاش‌های مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تسریع امور مربوط به جذب و ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه قدردانی کرد و آن را زمینه‌ساز پیشرفت سریعتر دانشگاه‌های نوپا دانست.

وی حضور اساتید مجرب در این دانشگاه را از مهمترین نکات مورد توجه دانست و گفت: هدف اصلی ما ایجاد شرایط با کیفیت در امور آموزش و پژوهش است و این مهم فقط با جذب اساتیدی که از لحاظ علمی و پویایی پژوهشی در سطح بالایی قرار داشته باشند ممکن خواهد بود.

در ادامه این دیدار اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) به بیان سوالات خود پرداختند و رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فضایی صنمیمی به سوالات آنان پاسخ داد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور