Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان گفت: با تکمیل پرونده و اخذ استعلام‌های مربوطه به زودی اقامتگاه بوم‌گردی در روستای نوده که از مناطق دیدنی و روستاهای ییلاقی شهرستان است به بهره‌برداری خواهد رسید. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبیرجند، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی،  محمد عرب اظهار داشت: واحدهای بوم‌گردی، اقامتگاه‌هایی هستند که در محیط بومی و طبیعی و با رعایت ضوابط زیست محیطی با بافت تاریخی و معماری بومی و منظر طبیعی منطقه تاسیس می‌شوند و تعامل زیادی با اجتماع محلی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نوع اقامتگاه‌ها باید به نوع اقلیم منطقه توجه ویژه‌ای کرد و همچنین شرایط حضور گردشگران با کیفیت مطلوب در آن محیا باشد.

مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان گفت: شهرستان سرایان دارای جاذبه‌های متعدد تاریخی و طبیعی و پتانسیل خوبی را در حوزه گردشگری داراست و با توجه به موقعیت طبیعی شهرستان که برخوردار از کویر بسیار زیبا در جنوب شهرستان و روستاهای ییلاقی و مناظر زیبا در شمال شهرستان است و ظرفیت بسیارخوبی برای سرمایه گذاری و ایجاد واحدهای اقامتی بوم گردی ایجاد کرده است.

عرب بیان کرد: با تکمیل پرونده و اخذ استعلام‌های مربوطه به زودی اقامتگاه بوم‌گردی در روستای نوده که از مناطق دیدنی و روستاهای ییلاقی شهرستان سرایان است به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی عنوان کرد: این اقامتگاه در یکی از خانه‌های قدیم روستا ایجاد خواهد شد و حدود 450 مترمربع مساحت و دارای 4 سوئیت مجزا و تعدادی اتاق است که امیدوارم قبل از پایان سال جاری بتوانیم این واحد بوم‌گردی را افتتاح کنیم و در ایام تعطیلات عید نوروز گردشگران و مسافران شهرستان بتوانند از خدمات این اقامتگاه بهره‌مند شوند.

مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان افزود: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شهرستان شده و علاوه بر روستای نوده به زودی 7 اقامتگاه بوم‌گردی دیگر در شهرستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

عرب تصریح کرد: با توجه به اینکه پرونده چند واحد بوم‌گردی دیگر در حال تکمیل شدن است احتمالا تعداد واحدهای بوم‌گردی شهرستان تا پایان سال 1397 به حدود 12 تا 15 مورد برسد که برای توسعه گردشگری و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های شهرستان اقدامی ضروری است.

وی با بیان اینکه تنها راه توسعه، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار، استراتژی توسعه صنعت گردشگری است گفت: متقاضیان، سرمایه گذاران و مالکین خانه‌های تاریخی ارزشمند می‌توانند برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در شهرستان اقدام کنند چرا که هنوز در اکثر روستاها و نقاط شهرستان مناطق و پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری قرار دارد.

مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان اظهار داشت: روند ایجاد اقامتگاه بوم‌گردی با ارائه درخواست کتبی متقاضی شروع می‌شود و ارائه اسناد مالکیت زمین، تایید کمیته برنامه‌ریزی گردشگری استان، ارائه پاسخ استعلام‌های دستگاه‌های مربوطه، تأیید موقعیت زمین و صدور موافقت اصولی اولیه توسط اداره کل و پس از تمام شدن ساخت و یا مرمت اقامتگاه بر اساس درجه مورد درخواست و پروانه بهره‌برداری موقت 6 ماهه صادر خواهد شد.

انتهای پیام/م

R41348/P1486/S6,56/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکسته شدن دو سد خاکی در خراسان جنوبی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی روز پنجشنبه اظهار کرد: پس از بارندگی‌های شدید از روز گذشته در شهرستان زیرکوه، بند خاکی روستای سالک آباد این شهرستان تحمل فشار حجم آب را نداشت و در نهایت بامداد امروز شکسته شد.

وی افزود: شهرستان زیرکوه از روز گذشته شاهد بارش نزولات آسمانی بود به طوری که با شدت گرفتن بارش‌ها در ساعات پایانی روز، حجم آب در سد ۱۲ امام این شهرستان بالا گرفت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر خراسان‌ جنوبی گفت: نیروهای امدادی هلال‌ احمر زیرکوه در حال انتقال و اسکان ساکنان روستای نوده در شهر آبیز بودند که تیم‌های ارزیاب خبر از شکسته شدن سد ۱۲ امام دادند.

وی بیان کرد: بنابراین به دستور فرماندار زیرکوه و با کمک امدادگران هلال احمر ۲۵۰ خانوار روستای بمرود نیز توسط امدادگران به شهر حاجی‌آباد منتقل و اسکان داده شدند.

کاوسی افزود: ساعاتی قبل نیز بند خاکی روستای سالک‌ آباد بر اثر حجم بالای آب شکسته و آب آن در شهر حاجی‌آباد زیرکوه جاری شد. 

وی گفت: به منظور کمک‌رسانی به ساکنان شهر حاجی‌آباد، ۶ تیم کامل هلال احمر شهرستان زیرکوه در حال امدادرسانی هستند و ۱۰ تیم سیلاب نیز از تمامی شهرستان‌های استان با تجهیزات کامل برای کمک به شهرستان زیرکوه اعزام شده‌اند.

وی گفت: امدادگران هلال‌ احمر اکنون در حال تخلیه آب از معابر و منازل مسکونی با لجن‌کش‌ها و موتور پمپ‌ها هستند.

شب گذشته به دلیل سرریز شدن سد خاکی قدیمی روستای نوده شهرستان زیرکوه و احتمال شکستگی آن و با بررسی مدیریت بحران، هلال احمر و دیگر دستگاه‌ها، دستور تخلیه این روستا صادر شد.

فرماندار زیرکوه هم اعلام کرد: امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه تمامی ادارات این شهرستان به جز دستگاه های خدمات رسان تعطیل است.

محمدرضا غیرتی افزود: حجم خسارت‌ها بالاست و نیازمند کمک شهرستان‌های استان هستیم.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهر حاجی آباد مرکز شهرستان مرزی زیرکوه در ۱۶۰ کیلومتری شمال شرق بیرجند است.

دیگر خبرها

  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آخرین اخبار از سیل خراسان جنوبی؛ تخلیه برخی از روستاهای زیرکوه
  • آخرین اخبار از سیل خراسان جنوبی
  • اشک مادران روستای نوده در جاماندن فرزندانشان از کنکور
  • شکسته شدن دو سد خاکی در خراسان جنوبی
  • تخلیه روستای سیل‌زده نوده زیرکوه/۵۶ خانوار اسکان داده شدند
  • امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد