Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه بخش خصوصی در راستای برگزاری رویدادهای همدان ۲۰۱۸ ورود یابد، گفت: نظم و انضباط بخشی به ورودی‌های همدان از جمله مواردی است که باید به صورت اساسی مورد پیگیری قرار گیرد. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۵ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمودرضا عراقی ظهر امروز در ستاد خدمات سفر استان همدان با اشاره به اینکه ستاد خدمات سفر از سال‌های گذشته وجود دارد، اظهار داشت: در این راستا سازمان صنعت، معدن و تجارت نظارت بر کالا و اقلام مصرفی در بازار، آموزش و پرورش بر اسکان، راهداری مدیریت راه‌ها و دیگر دستگاه‌ها نیز همانند سال‌های گذشته وظایف خود را مدنظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای ستاد خدمات سفر اگر ادارات و نهادهای دولتی یا دستگاه‌های بخش خصوصی نظیر شرکت سیاحتی علیصدر، جامعه هتلداران و غیره مشکلات یا پیشنهاداتی دارند در جلسات دیگر مطرح کنند.

عراقی با تأکید بر حضور بخش خصوصی در برنامه‌های نوروز و یا رویدادهای همدان در سال 2018 تصریح کرد: هر کجا که بخش خصوصی برای برگزاری برنامه‌ای یا کمک به برگزاری ورود کند بسیار استقبال می‌کنیم.

معاون امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به اینکه هدف از حضور مسافر و گردشگر در استان علاوه بر معرفی استان ایجاد اشتغال و درآمد است که در زندگی شهروندان تاثیر می‌گذارد، بیان کرد: باید از فرصت برگزاری رویدادها در همدان علاوه  بر معرفی همدان پایتخت تاریخ و تمدن برا ایجاد اشتغال و درآمد استفاده کرد.

عراقی با بیان اینکه نظم و انضباط بخشی به ورودی‌های همدان از جمله مواردی است که باید در جلسات دیگری به صورت اساسی حل و فصل شود، عنوان کرد: ساماندهی ورودی‌های همدان چندین سال است که در حال انجام و وضعیت مطلوب‌تر شده است.

وی با تأکید بر حضور موثر استان در نمایشگاه توسعه روستایی و عشایری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران ابراز کرد: حضور در این گونه نمایشگاه‌ها در راستای معرفی روستاهای استان و صنایع آن‌ها بسیار موثر است.

معاون امور عمرانی استاندار همدان با اشاره از نظرات هنرمندان در راستای رویداد همدان 2018 استفاده می‌شود اما نمی‌تواینم اهداف خودمان را تنها در اختیار هنرمندان قرار دهیم، اظهار داشت: هماهنگی لوگو با رویداد همدان 2018 تنها در ستاد این رویداد مشخص می‌شود.

عراقی با بیان اینکه اتفاق نظر و خرد جمعی در راستای برگزاری رویدادها در همدان می‌تواند بهترین اتفاق باشد که بایستی مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: در غیر این صورت به ناچار از نظرات هنرمندان به صورت محدود استفاده می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه حضور بخش خصوصی در راستای برگزاری رویدادها امری بسیار مهم است، تأکید کرد: پیگیری برگزاری رویدادها در سال 2018 و انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا از وظایف دولت بود اما در راستای برگزاری این رویدادها بایستی بخش خصوصی نیز حضور داشته باشد.

معاون امور عمرانی استاندار همدان در مورد باغ موزه دفاع مقدس همدان و هدایت گردشگران برای بازدید از این مکان بیان کرد: ضمن اینکه در باغ موزه باید باز شود این مکان نباید اختصاصی باشد و بایستی در اختیار شهرداری قرار گیرد و کمک‌های لازم برای استفاده بیشتر از این ظرفیت انجام شود.

عراقی با اشاره به اینکه بسته‌های اطلاع‌رسانی که در ایام نوروز در اختیار مسافران و گردشگران قرار می‌گیرد به صورت سلیقه‌ای نباشد، ابراز کرد: این بسته‌ها تبلیغاتی یا اطلاع‌رسانی به دبیرخانه میراث فرهنگی برای رفع اشکالات ارسال شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مبل و منبت بین صنوف و گردشگری اختلافاتی است، عنوان کرد: تصمیم‌گیری در این راستا امری دشوار است و بایستی تفاهم‌نامه‌هایی برای رفع این اختلافات منعقد شود.

انتهای پیام/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۲۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • برگزاری یادواره ۴۷۰ شهید کارگر استان همدان + تصویر
  • پلی به گذشته - برتری 2-1 رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا (لیگ قهرمانان اروپا - 2018/4/25) / فیلم
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • برگزاری رویداد جوانی جمعیت یک اتفاق بزرگ است
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • برگزاری ۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در استان همدان