Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، جمشید برزگر در اجلاس سراسری انبوه‌سازان ایران با تاکید بر اینکه اهداف مورد نظر در حوزه مسکن محقق نشده است، گفت: در سال های اخیر برنامه های مد نظر در حوزه مسکن به اجرا نرسید اما باید این مایه افتخار است که بخش مسکن در این شرایط همچنان پا برجا است و در شرایط رکود فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه وقوع زلزله رودبار و بم تلنگری  تلنگری برای مسئولان بود که به موضوع بافت فرسوده جدی تر ورود کنند، اظهار داشت : به دلیل اهمیت این موضوع، سازمان نظام مهندسی تشکیل شد و مشارکت بخش خصوصی در حوزه ساخت و ساز مسکن مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزگر با بیان اینکه تاکنون تصدی‌گری به بخش خصوصی به شکل واقعی رخ نداده است و مسئولان به بخش خصوصی اعتقاد ندارند، تاکید کرد:  هنوز در هیچ یک از تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها در فضای بهبود کسب و کار و قوانین مربوط به بخش مسکن از نقطه‌نظرات بخش خصوصی استفاده نمی‌کنند.

رئیس کانون انبوه‌سازان ادامه داد:  بخش خصوصی همواره به دنبال اصلاح قوانین مربوط به بخش مسکن است و  باید اذعان کرد هنوز شرکت‌های توسعه‌ای را توسعه نداده‌ایم.

رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان ایران با اشاره به بازآفرینی شهری که چندی پیش توسط رئیس جمهور کلید آن زده شد، گفت: آیا با نرخ سود 20 درصد می‌توانیم به بازسازی بافت‌های فرسوده و بازآفرینی شهری امیدوار باشیم. این موضوع باید از بانک‌ها پرسیده شود که چرا تاکنون ریالی در این خصوص به بخش مسکن و بخش خصوصی داده نشده است.

برزگر با تأکید بر اینکه آیا با این سیاست‌ها می‌توان بافت‌های فرسوده را بازسازی کرد، گفت: با شعار نمی‌توانیم به اصلاح و بازسازی بافت فرسوده اقدام کنیم.رشد 100درصدی انشعابات آب و برق قطعاً بر قیمت تمام شده مسکن تأثیر خواهد گذاشت، بنابراین باید گفت نیاز به یک متولی مشخص است برای اینکه چه کسی باید هزینه‌های سربار مسکن را تأمین کند.

رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان ایران خاطرنشان کرد: برای بهبود فضای کسب و کار و صنعت ساختمان باید مشکلات و گره‌ها را از سر راه این حوزه برداریم تا بتوانیم این سیاست‌های اخیر وزارت راه و شهرسازی و صحبت‌های رئیس جمهور برای بازسازی بافت‌های فرسوده را تحقق بخشیم.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، سهیلا رضایی گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران با هدف تسهیل در نوسازی بسته‌های تشویقی ۱۹ بندی را تدوین و پس از تصویب در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران به استان‌ها ابلاغ کرد.
وی افزود: این بسته‌های تشویقی مشوق‌های خوبی برای بهسازی و نوسازی مسکن در بافت فرسوده هستند که سازنده‌ها می‌توانند با استفاده از آن با کمترین هزینه نسبت به نوسازی مسکن خود اقدام کنند.
رئیس اداره باز آفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳ شهرستان در محدوده شهر‌های تحت پوشش این اداره کل مورد هدف بازآفرینی شهری هستند که در شش شهرستان ذکر شده این طرح اجرا و در بقیه شهر‌ها نیز این طرح تعیین تکلیف شده است.
وی با بیان اینکه این مشوق‌های کالبدی براساس گروه‌بندی‌هایی مصوب شده‌اند، گفت: بر اساس شرایط بهره‌مندی و ضوابط تشویقی، این تقسیم‌بندی در چهار گروه انجام شده است.
رضایی ادامه داد: گروه اول شامل بازآفرینی یکپارچه در قالب بلوک شهری، گروه دوم نوسازی در مقیاس محور‌های اصلی محله‌ای و گروه سوم شامل نوسازی در عمق بافت فرسوده شهری می‌شود و گروه چهارم نیز نوسازی قطعات غیرقابل تجمیع را در بر می‌گیرد.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان می‌توانند با مراجعه به شهرداری‌ها برای بهره‌مندی از این بسته‌های تشویقی به منظور بازسازی و نوسازی بافت فرسوده پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور