Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد خالدی روز سه شنبه در نشست تبیین برنامه های مرتبط با اشتغال وزارت جهاد کشاورزی در بیرجند افزود: حرکت از کشاورزی تولید محور به کسب و کار کشاورزی و تمرکز بر حمایت و تامین مالی زنجیره (عرضه) ارزش به جای فعالیت های مستقل و جزیره ای از دیگر اولویت های این وزارتخانه است.
وی گفت: بر اساس آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال فراگیر 45 درصد منابع در بخش کشاورزی و منابع طبیعی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین در این زمینه 10 درصد صنایع و معادن کوچک، 15 درصد فعالیت های خدماتی و فناوری اطلاعات، 10 درصد گردشگری، 10 درصد صنایع دستی و فعالیت های فرش دستباف و 10 درصد سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حوزه اشتغال فراگیر 10 رسته فعالیت مختلف در بخش کشاورزی لحاظ شده است گفت: کشت گلخانه ای، گیاهان دارویی، آبزی پروری، صنایع تبدیلی و تکمیلی کاورزی از جمله این فعالیت هاست.
وی اظهار کرد: همچنین دامپروری و محصولات مربوط، خدمات توسعه کسب و کارهای تعاونی کشاورزی، خدمات مدرن سازی کشاورزی، کسب و کارهای دامپزشکی و کسب و کارهای عشایری از دیگر رسته های حوزه اشتغال فراگیر در بخش کشاورزی مطرح شده است.
وی افزود: براساس بند الف تبصره 1 قانون بودجه سال 96 سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت، میعانات گازی و خالص صادرات گاز 30 درصد تعیین شده است.
خالدی سهم بخش کشاورزی از محل صندوق توسعه ملی را 10 درصد عنوان کرد و گفت: مهمترین منبع تامین مالی پروژه های اولویت دار بخش کشاورزی از جمله توسعه کشت گلخانه ای، پرورش ماهی در قفس، صنایع اولویت دار بخش کشاورزی و صادرات محصولات کشاورز محسوب می شود.
وی به برنامه های اشتغال در بخش کشاورزی با تاکید بر توسعه کسب و کارهای کشاورزی اشاره کرد و گفت: براساس تجربه کشورهای مختلف، همزمان با روند توسعه سهم نسبی کشاورزی از تولید کل و اشتغال طی زمان کاهش می یابد.
وی بیان کرد: این در حالیست که سهم کسب و کارهای کشاورزی در اشتغال و تولید روند رو به رشدی دارد و براساس تعاریف رایج در گذشته، کسب و کارهای مرتبط با کشاورزی، خارج از حوزه کشاورزی قرار داشته و امور سیاستگذاری و اجرایی مربوط در وزارتخانه هایی مانند بازرگانی، صنایع و معادن و نیرو سامان می یافت.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در بسیاری کشورها نه تنها وظایف مرتبط با حوزه صنایع و بازرگانی حتی امور بهداشتی مربوط به کشاورزی و غذا نیز در وزارت کشاورزی ساماندهی می شود.
وی عنوان کرد: در ایران بعد از تصویب قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی عملا این وزارتخانه در زمینه توسعه کسب و کارهای کشاورزی وظیفه مند شده است.
وی افزود: به خاطر ظرفیتی که برای سرمایه گذاری ایجاد شده، در اشتغال فراگیر خیلی ورود نکرده ایم که از سال آینده وارد این موضوع خواهیم شد و اکنون موضوع اشتغال پایدار روستایی مطرح است.
خالدی با تاکید بر اینکه تنوع تسهیلات با نرخ های متعدد می تواند مشکل ساز باشد گفت: در بخش کشاورزی شاید 10 نرخ متعدد داریم که باید اصلاح شود.
وی همچنین در حاشیه این نشست در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس محورهای برنامه اشتغال فراگیر ایجاد 970 هزار فرصت شغلی در کشور قابل پیش بینی است که در این راستا 20 هزار میلیارد تومان به استان ها ابلاغ شده است.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در بحث اشتغال پایدار روستایی نیز 25 درصد از 1.5 میلیارد دلار ابلاغ شده و در استان ها در حال انجام است.
وی بیان کرد: سال 96 مبلغ سه هزار میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی اختصاص یافت.
7557*3028
خبرنگار: رقیه محمدی * انتشار: رسول محمدحسنی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد