Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد که این سازمان به طور دقیق ابعاد همه‌جانبه وقوع سانحه سانچی را بررسی می‌کند و پس از آن پاسخی شفاف به مردم خواهد داد.

محمد راستاد در بیست‌وپنجمین همایش ارگان‌های دریایی با اشاره به این مطلب، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بعد از نهایی شدن این گزارش سازمان جهانی دریانوردی نیز از آن استفاده می‌کند و حتی این حادثه تلخ احتمال دارد که برخی مقررات صنعت کشتیرانی را اصلاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به راهبردهایی که شرکت‌های کشتیرانی ایرانی در سطوح مختلف پیگیری می‌کنند، گفت: ما باید تمام امکانات خود را به کار بگیریم تا از بازار جهانی بیشترین استفاده را داشته باشیم زیرا برای رقابت با رقبای خارجی قدرتمند نیاز به حداکثر بهره‌وری خواهد بود.

به گفته مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، در حال حاضر کشتیرانی‌های دنیا درآمد سالانه خود را به حدود 390 میلیارد دلار رساندند که این عدد پنج درصد کل حجم تجارت جهانی به حساب می‌آید.

راستاد با اشاره به توانایی بالای ایران برای نقش‌آفرینی در این عرصه، اظهار کرد: ما در حال حاضر 229 فروند کشتی اقیانوس‌پیما داریم که 1.1 درصد کل آمار جهانی به حساب می‌آید و ایران را در این آمار در رتبه بیستم قرار داده است. البته ما در حوزه کانتینری عملکردمان با دنیا فاصله بیشتری دارد و در شرایطی که سالانه 145 میلیون TEU کانتینر در دنیا جابه‌جا می‌شود سهم بنادر ما تنها سه میلیون آن است. در حوزه نیروی انسانی نیز ما نیاز به پرورش نیروهای قدرتمند خواهیم داشت.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به رتبه 62 ایران در شاخص رقابت‌پذیری جهانی، اظهار کرد: این در حالی است که ما در منطقه دو کشور داریم که رتبه‌های آنها در این شاخص 17 و 25 است از این‌رو نیاز جدی به آن خواهد داشت که ایران نقش خود در این عرصه بهبود بخشد. در شاخص حمل و نقل جهانی نیز ما رتبه 57 و در شاخص کیفیت بنادر نیز رتبه 71 را داریم در حالی که باز هم کشورهای منطقه جایگاه بسیار مطلوبی در این زمینه دارند.

به گفته وی، سازمان بنادر برنامه‌ریزی کرده تا با استفاده از سرمایه‌ گذاری در فضای پسکرانه، صنایع بندری، اتصال ریلی و گردشگری دریایی بنادر ایران را از نظر رقابت‌پذیری با دیگر بنادر منطقه و جهان هم مسیر کند که خوشبختانه در طول سال‌های گذشته اتفاقات مثبتی افتاده اما هنوز نیاز جدی به بهبود آمارها در بخش‌های مختلف وجود دارد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • ۱۹ و ۳۶، رتبه تیراندازان المپیکی ایران در جام جهانی
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • پولشویی
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم