Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: خانواده شما برای ادامه حیات به هوای پاک و سالم نیاز دارد. هوایی که بتوانید در آن با همسرتان گفتگو کنید، همدیگر را بفهمید، به نیازهای عاطفی یکدیگر رسیدگی کنید و همدیگر را دوست بدارید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر شما هم خواهان هوایی پاک برای خانه و خانواده تان هستید، کافی است آلاینده ها را بشناسید و آنها را از فضای خانواده تان دور نگه دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آلاینده ها که در واقع رفتارهایی نه چندان نا آشنا و پیچیده از سوی خود همسران هستند، سریعتر و عمیق تر از آن که فکرش را بکنید، هوای خانواده شما را مسموم می کنند. در ادامه به ده مورد از شایعترین این آلاینده ها اشاره می شود:

1. بی احترامی کردن به خود همسر یا خانواده اش
احترام متقابل در رابطه بین همسران حکم اکسیژن برای ادامه حیات را دارد. در نتیجه اگر پرده های احترام متقابل بین همسران فرو بیفتد، نفس کشیدن برای همه اعضای خانواده دشوار می شود. از این رفتار بدتر و مسموم تر، بی احترامی کردن همسران به خانواده های همدیگر است که به راحتی می تواند یک مشاجره کوچک را به یک بحران تبدیل کند.

2. تحقیر کردن
تحقیر کردن فقط به معنای آن نیست که به عنوان مثال شما جلوی دیگران به همسرتان چیزی بگویید که او را کوچک کند. از آن بدتر، تحقیر کردن همسر پیش خودش است برای مثال اگر در خلوت دو نفره تان از زرنگی ها یا مهارت های همسر دوستتان صحبت کنید و لحن و کلماتتان طوری باشد که او احساس کند که دارید با مرد یا زن دیگری مقایسه اش می کنید که از نظر شما از او بهتر است، در واقع او را پیش خودش تحقیر کرده اید.

3. کم محلی کردن
اگر سیاست رفتاری خود را طوری طراحی کرده اید که بعد از هر بحث یا اختلاف نظری با همسرتان قهر کنید و یا توجه کمتری به او نشان بدهید، لازم است این را هم بدانید که دارید با دستان خودتان یکی از آلاینده های سمی را وارد اتمسفر خانواده می کنید. چرا که با کم محلی کردن فرصت گفتگوی سازنده را می سوزانید و باعث می شوید که یک اختلاف کوچک که شاید با چند دقیقه گفتگو قابل رفع باشد، برای روزها و هفته ها کش پیدا کند و جلوی پویایی خانواده را بگیرد.

4. ائتلاف با بچه ها علیه همدیگر
این کار یکی از مسموم کننده ترین رفتارهایی است که یک زن و شوهر می توانند با فضای خانواده شان بکنند. بچه ها برای رشد سالم به پدر و مادری نیاز دارند که هر کدام در جایگاه والدی گریِ خودشان قرار داشته باشند. تیم تشکیل دادن علیه همدیگر با

انتقاد کردن بد نیست البته به شرط اینکه در جای مناسب، زمان مناسب، با کلمات مناسب و با در نظر گرفتن ظرفیت انتقادپذیری همسر انجام بشود.
کمک بچه ها، هم جایگاه والدین را در نظر آنها پایین می آورد و هم آنها را وارد بازی ای می کند که برنده ای ندارد.

بیشتربخوانید : کدام اشتباه همسرتان را نباید ببخشید؟

5. کنترل کردن همدیگر
اگر شما جزء کسانی هستید که مدام به همسرتان می گویید چه کار بکند و چه کار نکند، اگر تا او همان کاری را که شما می خواهید انجام ندهد کارت اعتباری اش را شارژ نمی کنید و یا اگر خدای نکرده با پرخاشگری های فیزیکی و یا کلامی سعی می کنید او را وادار به انجام کارهای مورد نظر خود بکنید، باید بدانید که برای بردن در این جنگ قدرت همسرانه، دارید از ابزار کنترل گری استفاده می کنید؛ ابزاری که شاید به طور موقت شما را به اهدافتان برساند ولی به تدریج مثل خوره به جان زندگی تان خواهد افتاد و نفس خانواده تان را قطع خواهد کرد.

6. بدگویی کردن از همسر پیش خانواده ها
اگر شما یک اخلاق بد همسرتان را پیش خانواده خودتان بازگو کنید، آنها به خاطر علاقه ای که به شما دارند به احتمال زیاد طرف شما را خواهند گرفت و دیگر تا دنیا دنیا است آن مسئله را فراموش نخواهند کرد (حتی اگر خودتان یادتان برود). اگر هم پیش خانواده همسرتان بازگو کنید، به احتمال زیاد آنها هم به خاطر علاقه ای که به فرزندشان دارند طرف او را خواهند گرفت و تا دنیا دنیاست بدگویی شما علیه فرزندشان را فراموش نخواهند کرد (حتی اگر همسرتان فراموش کند). این فراموش نشدن ها، روی روابط آنها با شما و همسرتان تأثیر خواهد گذاشت و به مسموم شدن فضای خانواده کمک می کنند!

7. انتقادهای بی حساب و کتاب
انتقاد کردن بد نیست البته به شرط اینکه در جای مناسب، زمان مناسب، با کلمات مناسب و با در نظر گرفتن ظرفیت انتقادپذیری همسر انجام بشود. اما حتی اگر در انتقاد سازنده هم افراط بشود، صدای همسرتان در خواهد آمد و اوضاع خانواده متشنج خواهد شد.

8. توقعات نابجای اقتصادی
اگر سیاست گذاری های اقتصادی شما برای خانواده تان طوری باشد که حساب دخلتان با خرجتان جور در نیاید، بدون تردید یکی از مجراهای مسموم کننده را به روی هوای خانواده خود باز کرده اید.

9.همیشه طلبکار بودن
بعضی از همسران فکر می کنند اگر در ارتباط با همدیگر دست پیش را نگیرند، پس خواهند افتاد. به همین دلیل نه تنها از همدیگر قدرشناسی نمی کنند، بلکه همیشه طوری رفتار می کنند که طرف مقابل احساس کند در حق او و خانواده شان کم کاری کرده است.

10.بالا بردن صدا
وقتی صدای همسران در برابر همدیگر بالا می رود، در واقع هر کدام از دو طرف مشغول گفتن حرف هایی می شوند که طرف دیگر اصلاً نمی شنود. در این گیر و دار، اصل مسئله که حل نشده باقی مانده است، روی مسائل دیگر تلنبار می شود و در انتظار جرقه ای در آینده می ماند تا دوباره الو بگیرد. به نظر شما آیا بین این آتش و دود ، هوای سالمی برای نفس کشیدن خانواده باقی خواهد ماند؟

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما

ابوالفضل فرحبخش در همایش روز کارگر با اشاره به حدیثی از پیامبر به تکریم مقام کارگر در اسلام پرداخت و گفت: ارزش فعالیت تولیدی، کار و تلاش برای تامین معاش تا آنجاست که پیامبر اسلام بوسه بر دستان یک کارگر می‌زند و بیان می‌دارند که آتش دوزخ بر دستان کارگر آسیب نخواهد رساند و از سویی اسلام پاداش مجاهد در راه خدا را برای کارگران در نظر گرفته است.

رئیس دادگستری زرند تصریح کرد: شهرستان زرند با وجود معادن بیشمار و احداث صنایع عظیم ماهیتی صنعتی به خود گرفته و بخش اعظم جمعیت شهرستان را قشر کارگر تشکیل می‌دهد که به طور قطع رعایت حقوق آن‌ها در محیط کاری بسیار ضروری است و از طرفی دیگر نیز داشتن زندگی شرافتمندانه بگونه که زندگی کاری به کیفیت زندگی شخصی شأن آسیب وارد نکند حق فرد و جامعه است.

وی افزود: در صورتی که فعالیت و اشتغال مانع از ایفای نقش‌های خانوادگی از جمله، همسری، پدری و فرزندی شود بایستی انتظار افزایش آسیب‌های اجتماعی را داشت و در حال حاضر هم اگرچه تصور بر آن است که عدم اشتغال تشدید کننده جرایم و آسیب‌های اجتماعی است، اما به طور محسوس آمار پرونده‌های تشکیل شده در دادگستری به ویژه در حوزه خانواده ریشه در بی توجهی به نهاد خانواده و نقش‌های شخصیتی ناشی از غرق شدگی و توجه بیش از حد افراد به اشتغال و نیاز‌های مادی و غفلت از نیاز‌های معنوی است.

وی گفت: توجه به همسر و فرزند سرمایه گذاری در زندگی است و در مقابل فاصله گرفتن از خانواده منجر به خسران می‌شود و بنابراین بایستی برای خانواده، همسر و فرزندان نیز برنامه ریزی کرد چرا که تامین آرامش خانواده ایجاد رابطه دوستانه میان اعضای خانواده و همکاری در امور، منجر به تربیت فرزند صالح که صدقه جاریه هستند می‌شود و در نتیجه از آسیب‌هایی که با وجود گسترش فضای مجازی رها شده، متوجه جامعه می‌شوند کاشته خواهد شد.

این مقام قضایی به حقوق کارگران در محیط کارگری پرداخت و خاطر نشان کرد: مطابق قواعد حقوقی و به ویژه نظریه خطر، کارفرمایان ملزم به تامین کامل شرایط استاندارد محیط کاری برای کارگران هستند و در نتیجه حمایت مطلق قانون از کارگر در صورتی که هر گونه رخداد و آسیبی در محیط کار برای پرسنل به وجود آید کارفرما مسئولیت مطلق دارد و در برابر قانون پاسخ گو خواهد بود مگر آنکه بتواند اثبات نماید که قصوری از سمت ایشان نبوده و تمامی استاندارد‌های ایمنی، فنی و بهداشتی را در محیط کاری رعایت شده است.

فرحبخش به تعلیمات اسلام در زمینه وجدان کاری پرداخت و گفت: همانگونه که پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند؛ عبادت ده جز است که ۹ جز آن را کار و کسب روزی حلال تشکیل می‌دهد و بنابراین می‌طلبد کارگران زحمت کش در زمان کار حداکثر بهره وری را داشته باشند و از سویی دیگر در زمانی که برابر شرایط جامعه و اقتضائات تحریم و جنگ اقتصادی مشکلاتی نیز برای کارفرمایان به وجود می‌آید، با درک موضوع، حداکثر خویشتن داری و صبوری را به خرج دهند و درخواست‌های به حق خود را به صورت مسالمت آمیز و قانونی دنبال نمایند.

رییس حوزه قضایی زرند در پایان به افزایش ورودی پرونده‌های کلاهبرداری اینترنتی در دستگاه قضایی اشاره کرد و افزود: مهمترین شگرد کلاهبرداران به شکل عمومی استفاده از نام آگاهی افراد و ارسال لینک به بهانه‌های مختلف و در قالب پیامک است که با در نهایت با دسترسی به مخاطبین و حساب‌های بانکی افراد به کلاهبرداری از افراد است و بنابراین موثر‌ترین راه، افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای در عموم مردم و باز نکردن لینک‌های ناشناس با سرشماره‌های شخصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی