Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، منصور کبگانیان در حاشیه صد و دومین جلسه شورای راهبری واجرای نقشه جامعه علمی کشور افزود: در این جلسه وزرا، معاونان رئیس جمهور ، سایر اعضا و متخصصین در حوزه زیست فناوری حضور داشتند.
وی با بیان اینکه امروز سند ملی توسعه زیست فناوری در کشور در دستور کار قرارگرفت گفت: ازچشم اندازها پیشی گرفته ایم و وارد اهداف کلان شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کبگانیان تصریح کرد: کسب رتبه برترین میان 10 کشور جهان، تثبیت رتبه اول در توسعه زیست فناوری و فناوری های زیستی در منطقه و کسب رتبه شایسته بین پنج کشور در آسیا از اهداف کلان این جلسه بود که به تثبت رسید.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد 50 هزار شغل مستقیم در حوزه زیست فناوری با توجه به آماری که در وضع موجود داشتیم و دستیابی به سه درصد از بازار جهانی در زیست فناوری از دیگر مصوبات این جلسه بود.
کبگانیان با اشاره به اینکه کسب مرجعیت نظری فقهی و حقوقی درجهان مدنظر است گفت: جهانیان از مکتب اسلام انتظار دارند که مرجعیت و الهام بخشی خود را حفظ کنند.
وی با تاکید براینکه ​در اهداف و اولویت های بخشی نیز تعدادی اولویت در عرصه زیست فناوری پزشکی تصویب شد افزود: جایگزینی برخی اقلام دارویی با منشاء زیستی وارداتی با تولید داخلی از اهداف این حوزه است.
همچنین واکنش های مطرح در نظام جامعه ایمن سازی و تولید واکسن ها بیماریهای غیر واگیردار به تصویب رسید.
وی ادامه داد: روش های تشخیصی مبتنی بر فناوری های زیستی از اهداف و اولویت های بخش پزشکی است.
کبگانیان با بیان اینکه در زیست فناوری صنعت شش محور و هدف تولید فراوردهای زیست محیطی اولویت دار در راستای سلامت کشور تصویب شد افزود: تولید پروتئین با روش های زیست، تولید فرآورده های شیمیایی با روش های زیستی و تولید فناوری و انرژی های نوع از این دسته است.
وی گفت: در حوزه کشاورزی هفت محور پیشنهاد شده بود که دو محور از آن به علت ارتباط با حوزه تراریخته به جلسه دیگر موکول و سایر موارد تصویب شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۵۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با تاکید براینکه لازم است، معادن مازندران در حکمرانی اقتصادی کشور نقش واقعی داشته باشند، گفت: صورت جلسات شورای معادن می‌بایست مبتنی بر تحرک بخشی در معادن استان و ایجاد زنجیره ارزش، پایش نظارت منطقی و عدالت محوری باشد.

یوسف نوری ۱۸ اردیبهشت در جلسه شورای معادن استان مازندران با عنوان اینکه معدن بیشترین ارزش افزوده را در بخش‌های اقتصادی دارد و فاصله‌اش با سایر بخش‌ها بسیار زیاد است، اظهار کرد: جهش تولید توام با مشارکت مردم هدف اصلی ما در مدیریت معادن است لذا بخشی از  درآمدی که از معادن بدست می‌آید می‌بایست صرف امورات مناطق شود.

وی ادامه داد: حدود ۱۱ هزار معدن در استان داریم که تنها از حدود ۶۰ درصد این معادن توانستیم استفاده کنیم و سیاست جذب بخش خصوصی در معادن موفق نبوده است.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه،‌ برای حکمرانی شایسته نیازمند هستیم در حوزه معادن سند نقشه راهی ترسیم کنیم که پیوست فرهنگی و زیست محیطی داشته باشد، تصریح کرد: در حال حاضر شرکت‌های اقتصادی همچون پتروشیمی کمربند سبز زیست محیطی دارد لذا بطور کل آلاینده‌ها قابلیت کنترل و مدیریت دارد و باید با توانمند سازی مردم و ایجاد زنجیره در مناطق مختلف روستایی نسبت به بهره‌گیری از ظرفیت معادن  اقدام کنیم.

این مسئول تصریح کرد: می‌بایست زنجیره تامین به زنجیره ارزش آفرینی تبدیل شود که این مهم در وزارت کشور هدف گذاری شده است، معدن‌داران باید دسترسی را برای محیط زیست ایجاد کنند؛ بطوریکه محیط زیست رقیب معدن داران نیست.

نوری افزود: اکتشاف معادن نباید حقی برای اشخاص عادی ایجاد کند لذا می‌بایست اکتشاف معادن به شرکت‌های دارای اهلیت قانونی واگذار شود تا شاهد بهره‌وری و فرآوری معدن باشیم.

وی با اشاره به اینکه اهلیت معدن‌داران باید از ملاک‌های اصلی ما باشد و ایجاد شرکت‌های معدنی با ممیزی بالا باید در دستور کار شورای معادن قرار گیرد، خاطرنشان کرد: احساس شراکت در انجام کارها منجر به نتیجه‌گیری می‌شود و وضعیت برداشت از معادن باید مورد بررسی دقیق صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • تغییری در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی صورت نگرفته است
  • آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی
  • آغاز بررسی جزییات پیش‌نویس سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده