Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عبدالرضا مهدی بادی امروز در حاشیه افتتاح دو طرح آبیاری کم‌فشار در روستای عباس‌آباد اظهار کرد: برای افزایش بازدهی آب در بخش‌های انتقال، توزیع و مصرف آب در کشاورزی و به‌ تبع آن افزایش بهره‌وری آب راهکارهای متعددی در احداث و بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری پیش رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروزه توجه و گسترش دستگاه‌های آبیاری تحت‌فشار و جایگزینی این دستگاه‌ها به‌ جای روش آبیاری سطحی به خصوص در داخل مزارع بیشترین توجه را به خود معطوف داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز با بیان این‌که با توجه به خشکسالی‌های اخیر و بروز کم‌آبی، اجرای طرح‌های نوین آبیاری در بخش کشاورزی ضروری است، گفت: از این روز این اداره با برگزاری کلاس‌های آموزشی جلسات توجیهی را برای کشاورزان برگزار کرده و آن‌ها را به استفاده از آبیاری کم‌فشار تشویق می‌کند.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح‌ها دولت تا 85 درصد از هزینه‌ها را به‌ صورت بلاعوض پرداخت می‌کند، خاطرنشان کرد: طرح آبیاری کم‌فشار 130 هکتاری روستای عباس‌آباد از توابع بخش امامزاده-بادرود که با هزینه بیش از 10 میلیارد ریال شامل 6.8 میلیارد ریال اعتبار دولتی و 3.2 میلیارد ریال خودیاری بهره‌برداران تکمیل‌ شده است به بهره‌برداری رسید.

مهدی بادی عنوان کرد: کشاورزان منطقه مشکل کم‌آبی را به‌ خوبی درک کرده اند و تغییر الگوی کشت در منطقه در حال انجام است و امروز شاهدیم کشاورزان ما مبادرت به کاشت گیاهان دارویی  می کنندکه آب زیادی برای رشد نیاز ندارند و هم‌اکنون کشت گل محمدی در سطح 90 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان نطنز انجام‌ شده همچنین کشت گیاهانی مانند گل محمدی، نعنای فلفلی، زیره و شاتره در کنار سایر گیاهان دارویی در دستورکار کشاورزان قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد