Web Analytics Made Easy - Statcounter

حوادث رکنا: رفاقت با آرش مرا به کلی تغییر داد و افکارو رفتارم را به سمت و سوی دیگری سوق دادتا اینکه باعث شد به تدریج از همسرم فاصله بگیرم.

فرد جوانی به مرکز مشاوره آمد و اظهار داشت که به دلیل درمان پدرش مجبور بود در طول هفته چندین بار او را به تهران ببرد که در طول مسیر با پسر دانشجویی به نام آرش آشنا شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد در اولین برخورد هایی که با او داشتم درظاهر پسری خوش خلق و مورد اطمینان به نظر می رسید. هردفعه ای که مرا به طور تصادفی در اتوبوس می دید، بعد از احوال پرسی و تایید اینکه کمک به پدر کاری شایسته است بیان می کرد که برای اینکه دچار خستگی و دل مردگی نشوم وقتی به تهران رسیدیم پس از تکمیل طول درمان پدرم به آدرسی که می گوید بروم تا با او دیداری داشته باشم و از این حالت یکنواختی خارج شوم.

در طول مسیر، زمان برای صحبت کردن کم نبود از زندگی شخصی ام برایش می گفتم و اینکه چندماهی است دختری را به عقد خود در آورده ام. او با نگاهی تمسخر آمیز مرا برانداز کرد و گفت: تو چقدر ساده ای ... خودت را گرفتار کرده ای و بلند بلند خندید و توجه همگان را به سمت خود جلب کرد.

رفاقت با آرش مرا به کلی تغییر داد و افکارو رفتارم را به سمت و سوی دیگری سوق داد، تا اینکه باعث شد به تدریج از همسرم فاصله بگیرم و وارد بازی کثیفی شوم که آرش باعث و بانی آن شد و باعث ارتباط نامشروع من با دخترانی خیابانی شد و در نهایت مرا مجبور کرد به بهانه های مختلف از نامزدم جداشوم.

این کار من، باعث شد پدرم روز به روز حالش وخیم تر شود و مادرم هم از غصه کاری که در حق آن دختر بی گناه کرده بودم مدام گریه می کرد و روزبه روز شادابی و سلامتی Health اش را از دست می داد. حال روحی ام اصلا خوب نبود مدام احساس یاس و گناه گریبان گیرم می شد. تا اینکه مرا در نهایت از پا انداخت و به سیم آخر زدم و دیگر هیچ چیز برایم مهم نبود.

دست به کارهایی می زدم که باورش هم برایم سخت و دردناک بود.او مرا جادو کرده بود. تا اینکه آرش تیر خلاص را زد و مرا ترغیب به استفاده از قرص هایی توهم زا کرد. من غافل از عوارض مصرف این قرص بودم و ناآگاهانه پیشنهاد او را هم چون همیشه پذیرفتم. اوایل مصرف احساس شادی داشتم اما پس از مدت خیلی کوتاهی دچار افسردگی شدم تا اینکه برای رهایی از این حالت غیر قابل تحمل با طناب آرش به چاهی عمیق تر رفتم و مصرف شیشه را آغاز کردم. احساس می کنم تمام زندگی ام به تباهی کشیده شده و راه بازگشتی ندارم توهم مرا از پای در آورده وهیچ کس مرا از لحاظ عاطفی تامین نمی کند. مدتی از خانه دور بودم تا اینکه فهمیدم پدرم یک هفته ای است که فوت نموده و عذاب وجدان رهایم نمی کند. به این جا آمدم که مرا یاری کنید.

نظر کارشناس روانشناسی، مشاوره و مددکار اجتماعی

کارشناس مرکز مشاوره طی گفتگویی در ارتباط با عوارض مصرف قرص ریتالین بیان داشت: سومصرف محرک ها عوارض خطرناکی را به دنبال دارد، هرچند مصرف این محرک ها وابستگی جسمی و خطرات ناشی از ترک را در پی ندارد، اما می توانند اعتیاد آور باشند، به طوری که فرد ناخواسته شروع به مصرف آنها می کند. از آنجایی که ریتالین قرص ویتامین R یا داروی حافظه نام گرفته، این امر سبب شده تا آن دسته از دانشجویانی که زمانی از قهوه برای بیدار ماندن در شب امتحان استفاده می کردند و تعداد آنها هم روز به روز در حال افزایش بوده ، هم اکنون به مصرف این ماده روی آورده اند.

قرص ریتالینیک داروی محرک ذهنی ونشاط آوراست وگاهی روانشناسان به میزان مشخصی مصرف آن را به بیماران خود تجویز میکنند، اما اگرمانندآنچه در این داستان توسط شخص بیان شد، خودسرانه هم صرف شود وابستگی شدید روانی ایجادمی کند وقطع مصرف آن نیز عوارض محرومیتی شدید روانی مانند، بیقراری، اضطراب زیاد و... به وجود می آورد.

همچنین کارشناس مرکز بیان داشت: در برخورد با افراد ناشناس هیچ گاه نباید به راحتی به آنها اعتماد کرد و داستان زندگی شخصی خود را با آنها در میان گذاشت. افراد سود جو برای به دام انداختن صید های خود در قالب افراد بهنجار که از نظر اجتماعی مورد تایید هستند در می آیند تا بتوانند به طور حتم به نتیجه دلخواه خود دست یابند. در برخورد های خود با افراد غریبه و نا آشنا به خصوص برخوردهای اولیه تان نمی توانید افراد را کاملا بشناسید. اعتماد به افراد باید آگاهانه و براساس اصول صورت گیرد. هیچ گاه نمی توان افراد را تنها از روی ظواهرشان قضاوت Judgment کرد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس به افراد اصلح رأی دهند
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!