Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@13:36:22 GMT

نگرانی از استقبال ترامپ از دخالت خارجی در انتخابات

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۸۹۰۸۱

نگرانی از استقبال ترامپ از دخالت خارجی در انتخابات

«الیوت انگل/Eliot L. Engel» عضو مجلس نمایندگان آمریکا دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور را متهم کرد که هیچ اقدامی برای دفاع از دموکراسی انجام نداده و از دخالت خارجی در انتخابات ایالات متحده استقبال می کند.

به گزارش ایرنا، انگل عضو دموکرات کمیته روابط امور خارجی مجلس نمایندگان با انتشار بیانیه ای در تارنمای این کمیته اعلام کرد: ظاهرا بسیاری از مشاوران ارشد رئیس جمهوری ترامپ به اتفاق آرا به این ارزیابی رسیده اند که روسیه قصد دارد بار دیگر در انتخابات ما دخالت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دانیل کوتس» مدیر اطلاعات ملی آمریکا بر این نکته تاکید کرد.
وی افزود: دولت هیچ اقدامی برای دفاع از دموکراسی ما نکرده است. در این مقطع، من نگرانم که دولت از این دخالت خارجی استقبال کند. روسیه پیش از این به نفع ترامپ اقدام کرده و حدس نزدیک به یقین این است که [ولادیمیر] پوتین [رئیس جمهوری روسیه] به حمایت از اهداف سیاسی وی ادامه می دهد.
انگل در پایان بیانیه خود اعلام کرد: این بدان معناست که سران جمهوریخواه کنگره با یک انتخاب روبرو هستند،جایی که دولت برای متوقف کردن این حمله به دموکراسی آمریکایی اقدام نکرده است، وارد عمل شوند و یا اینکه کمک روسیه در انتخابات آینده را قبول کنند.
دستگاه های اطلاعاتی آمریکا روز سه شنبه اعلام کردند که دولت ترامپ پیش بینی می کند که روسیه در انتخابات میان دوره ای سال جاری در این کشور مداخله کند.
براساس این گزارش، ارزیابی نهادهای اطلاعاتی آمریکا در مورد تهدیدهای جهانی نشان می دهد که سرویس های امنیتی و اطلاعاتی روسیه به کندوکاو در مورد زیرساخت های مهم آمریکا و متحدانش ادامه داده و همچنان ایالات متحده، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و هم پیمانان آنها را هدف می گیرند.
گفته می شود که انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا در سال 2018، هدف بالقوه عملیات نفوذی روس ها است.
کوتس به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: روسیه در سال 2016 بخش سایبری خود را به طور ویژه ای تقویت کرد.
تحقیقات دستگاه های اطلاعاتی آمریکا حاکی از آن است که روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا مداخله و اعمال نفوذ کرده است. دستگاه های اطلاعاتی آمریکا گزارشی 28 صفحه ای تهیه کرده اند که می گوید که نهادهای اطلاعاتی روسیه اطلاعات کذب بیشتری را در رسانه های روسی انتشار می دهند تا دیدگاه های ضد آمریکایی را رواج داده و باعث شکاف های سیاسی و اجتماعی در آمریکا شوند.
«مایک پمپئو» مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز پیش بینی کرد که روسیه در انتخابات میان دوره ای کنگره در ماه نوامبر (آبان/آذر) ورود کند. قرار است در این انتخابات، جمهوریخواهان و دموکرات ها برای تصاحب کرسی های مجلس نمایندگان و یک سوم از کرسی های سنای آمریکا با هم به رقابت پردازند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان

وزیر دفاع روسیه اظهار داشت تهدید اصلی برای آسیای مرکزی از سوی گروه‌های تروریستی افراطی است که در افغانستان مستقر هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه  در نشست سازمان همکاری شانگهای گفت کشورهای آسیای مرکزی از سوی گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان مورد تهدید قرار دارند.

شویگو تصریح تهدید اصلی از سوی «گروه‌های تروریستی افراطی مستقر در افغانستان» متوجه آسیای مرکزی است.

وزیر دفاع روسیه در ادامه از این گروه‌ها نامی نبرد، اما پیش از این گفته بود سازمان‌های تروریستی بین‌المللی در حال افزایش نفوذ خود در افغانستان هستند و کشورهای غربی فعالانه‌تر با گروه‌های مسلح مستقر در خارج از کشور کار می‌کنند.

شویگو پیش از این درباره اهداف کشورهای غربی از افزایش تعاملات با گروه‌های مسلح مخالف طالبان در خارج افغانستان گفته بود: هدف آنها روشن است؛ از یک سو، یک کانون درگیری در مناطق مرزی شرکای ما ایجاد می‌شود و از سوی دیگر کمک‌های نظامی برای خنثی کردن درگیری که به طور غیرطبیعی ایجاد شده، ارائه می‌شود.

این در حالی است که بارها مقامات حکومت طالبان تاکید کرده‌اند از خاک افغانستان هیچ کشوری تهدید نمی‌شود و گروه تروریستی داعش نیز در این کشور نابود شده است.

روسیه: قاچاق هروئین از افغانستان تهدیدی برای امنیت آسیای مرکزی استروسیه: نگرانی‌های تاجیکستان درباره تهدیدات ناشی از افغانستان را درک می‌کنیمروسیه: گسترش گروه‌های تروریستی در افغانستان چالشی جدی برای آسیای مرکزی است

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز پیش از این در یک نشست خبری گفته بود گروه تروریستی داعش با حمایت نیروهای خارجی در پی تضعیف ثبات کشورهای آسیای مرکزی است.

وی تاکید کرده بود تامین مالی گروه تروریستی داعش در افغانستان توسط سرویس‌های اطلاعاتی خارجی انجام می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه از هیچ کشوری نام نبرد اما پیش از این «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور گفته بود آمریکا از داعش و القاعده در افغانستان حمایت می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند