Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدير جهاد كشاورزي شهرستان میاندورود گفت: آزمون خاک، يكي از ساده ترين راه‌هاي ارزيابي حاصلخيزي خاک و تعيين ميزان نياز كودي محصولات است. به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سید شبر موسوی با اشاره به اينكه عوامل متعددي مانند تجهيز و نوسازي اراضي، اصلاح روش آبياري، استفاده از بذرهاي اصلاح شده، كنترل آفات و بيماري هاي گياهي و ماشين آلات نقش موثري در افزايش توليد دارند، افزود: مصرف بهينه كود از مهمترين عوامل افزايش عملكرد و ارتقاء سطح سلامت جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدير جهاد كشاورزي شهرستان میاندورود با بیان اینکه مصرف به موقع كود و نحوه كود پاشي در توليد تاثيرگذار است، خاطرنشان كرد: كشاورزان بايد در انتخاب نوع كود مصرفي دقت كنند، چرا كه اشتباه در اين امر سبب افت محصول و ضرر و زيان کشاورز و اقتصاد خانوار خواهد شد. موسوی تصریح کرد: كشاورزان بايد با استفاده از نتايج تجزيه خاك و توصيه هاي كارشناسان و مروجين جهاد كشاورزي به کشت اقدام کنند تا نتيجه مطلوب حاصل و متحمل زيان و خسارت نشوند. وی با اشاره به اهميت نمونه برداري در آزمون خاك، تصريح كرد: نخستين گام در حاصلخيزي خاك و ارايه توصيه كودي، نمونه برداري از خاك و دقت در نمونه برداري است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۱۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،‌ دکتر یوسف صادقیان در توضیحاتی پیرامون توزیع روغن تاریخ مصرف گذشته در کشور گفت: روغن خام آفتاب گردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به آنالیز و نمونه برداری اقدام کرد که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی مجوز اخذ نشد.

یوسفی با بیان اینکه پس از این مرحله صاحب کالا درخواست نمونه برداری مجدد داشته، افزود: آزمایش های  مجدد در ۳ مرحله نمونه برداری و ۵ مرتبه آزمایش انجام شد و در تمامی موارد عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی محرز گشت که این موضوع هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اطلاع داده شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه مراحل نمونه برداری از کالا در معتبرترین آزمایشگاه سازمان غذا و دارو انجام شده، اظهار داشت:  پس از انجام آزمایش در آزمایشگاه هرمزگان و آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو حکم عدم ترخیص و توقیف محموله و لزوم مرجوعی بودن این کالا ابلاغ شد.

 

دیگر خبرها

  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد