Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی سال ۲۰۱۶ ، ۱۷درصد از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده كردند. اين عدد را اداره آمار اتحادیه اروپا (Eurostat) ۲۵ ژانویه سال ۲۰۱۸ اعلام كرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوا، سولماز احدي كارشناس شركت كنترل كيفيت هواي تهران در اين باره گفت: انرژی‌های تجدید پذیر شامل انرژی باد، انرژی خورشیدی، انرژی آبی، انرژی ناشی از جزر و مد، انرژی زمین‌گرمایی، سوخت‌های زیستی و انرژی های تجدیدپذیر از ضایعات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم 17 درصدی استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر در سال 2016، در حدود دو برابر سهم این منابع در سال 2004 (8.5 درصد) بوده است.

به گفته احدي، کشور سوئد با استفاده بیش از نیمی از منابع تولید انرژی خود از نوع تجدید پذیر (با سهم 53.8 درصد) طی سال 2016، با اختلاف در رتبه اول نسبت به سایر کشورها قرار داشته است. پس از آن سهم استفاده از سوخت‌های پاک در کشورهای فنلاند (38.7٪)، لتونی (37.2٪)، اتریش (33.5 ٪) و دانمارک (32.2٪) بوده و لوکزامبورگ (5.4٪)، مالت و هلند (هر دو 6٪) کمترین سهم استفاده از سوخت‌های تجدید پذیر را داشته‌اند. وي تصريح كرد: اتحادیه اروپا در نظر دارد تا سال 2020 به سهم حداقل 20 درصدی از استفاده منابع تجدید پذیر دست یابد و این میزان را تا سال 2030 به حداقل 27 درصد افزایش دهد. در حال حاضر برخی از کشورهای اتحادیه اروپا (بلغارستان، جمهوری چک، دانمارک، استونی، کرواسی، ایتالیا، لیتوانی، مجارستان، رومانی، فنلاند، سوئد و اتریش) به سطح موردنظر برای دستیابی به اهداف ملی سال 2020 خود دست‌یافته‌اند. بااین‌وجود کشورهایی چون هلند، فرانسه، ایرلند، انگلستان و لوکزامبورگ تا دستیابی به اهداف تعیین‌شده برای استفاده از سوخت‌های پاک تا سال 2020،  فاصله ‌دارند.

احدي خاطرنشان كرد: در بخش حمل و نقل، هدف اتحادیه اروپا از سهم انرژی تجدیدپذیر (ازجمله سوختهای زیستی مایع، هیدروژن، بیومتانول، الکتریسیته و غیره)، دستیابی به سهم 10 درصدی تا سال 2020 است. در حال حاضر میانگین سهم استفاده از انرژی منابع تجدیدپذیر در بخش حمل و نقل از 1.4٪ در سال 2004 به 7.1٪ در سال 2016 افزایش یافته است. سهم نسبی استفاده از انرژی تجدیدپذیر در بخش حمل و نقل در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا متفاوت بوده و از 30.3٪ در سوئد و 10.6٪ در اتریش به کمتر از 2٪ در کرواسی، یونان، اسلوونی و استونی نیز می‌رسد.  عمده‌ترین منبع انرژی تجدید پذیر در بخش حمل و نقل، سوخت های زیستی مایع هستند و با توجه به اهدافگذاری تعیین شده تا سال2020، تولید سوخت های زیستی مایع در اتحادیه اروپا به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • معمای بنزین در ایران
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد