Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، فعالیت مرکز تدفین "Sunset Mesa" در ایالت کلرادو آمریکا به دلیل فروش اجساد مردگان بدون اجازه خانواده آنها به حالت تعلیق درآمد. این مرکز متعلق به فردی به نام "مگان هس" است که در کنار فعالیت اصلی خود به فعالیت جانبی فروش غیرقانونی اعضای بدن افراد فوت‌شده نیز مشغول بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکم تعلیق این مرکز پس از آن صادر شد که خانواده‌های برخی از افراد فوت‌شده با انجام برخی آزمایشات متوجه شدند آنچه که تحت عنوان خاکستر جسد عزیزانشان (پس از سوزاندن) به آنها تحویل داده شده، بیشتر شبیه سیمان است تا خاکستر انسان!

پس از ورود ناگهانی ماموران اف بی آی در هفته گذشته، اقدام قانونی علیه مرکز "سان ست مسا" و خانم "مگان هس" مالک آن صورت گرفت. ورود ناگهانی ماموران اف بی آی به این مرکز پس از گزارش ماه گذشته رویترز درباره اقدامات مشکوک صورت‌گرفته در آن انجام شد.

در گزارش مربوط به تعطیلی این مرکز آمده است که پس از ورود ناگهانی ماموران اف‌بی‌آی به این مرکز، آنها با جستجو توانستند کیسه‌هایی از سیمان و بتون خشک ‌شده را در آنجا کشف کنند.

با کشف این کیسه‌ها مشخص شد که مرکز مذکور به جای سوزاندن افرادی که پیش از مرگ خواستار سوزانده شدن جسد خود شده بودند، در یک اقدام غیراخلاقی و فریبکارانه، اعضای بدن آنها را فروخته و ترکیبی از سیمان و بتون خشک‌شده را به عنوان خاکستر باقیمانده از جسد تحویل خانواده آنها می‌داده است.

کارکنان سابق مرکز "سان ست مسا" پیشتر به رویترز گفته بودند که شاهد اقداماتی در این مرکز بوده‌اند که دیدن آنها برای‌شان خوشایند نبوده است.

مگان هس در سال 2016 در مصاحبه‌ای با رویترز درباره فعالیت‌های خود در این مرکز مصاحبه کرده بود ولی از زمان ورود پلیس به این مرکز از اظهار نظر در این باره خوداری کرده است. از صبح سه شنبه وب سایت این مرکز از دسترس خارج شده و تلفن‌های تماس آن نیز قطع شده است.

تاکنون تلاش‎‌های رویترز برای دسترسی به کارول وینر، وکیل هس برای مصاحبه بی‌نتیجه بوده است. پیش از این وینر از رویترز خواسته بود تا به هیچ عنوان با کارکنان این مرکز تماس نگیرد.

در گزارش اداره تنظیم مقرارت ایالتی کلرادو آمده است که مگان هس سوابق مورد نیاز مربوط به فعالیت‌های این مرکز در پنج سال گذشته و نیز سوابق مربوط به وضعیت نهایی شخص متوفی در هفت سال گذشته را نگهداری نکرده است. در این گزارش همچنین اشاره شده است که این مرکز بدون دریافت مجوزهای لازم اقدام به دفع بدن افراد متوفی نموده است.

گزارش ماه گذشته رویترز نشان داد که کارکنان سابق این مرکز شاهد تکه تکه کردن اعضای بدن افراد متوفی و فروختن آنها بوده‌اند. طبق گزارش‌ها، فعالیت مربوط به فروش اعضای بدن نیز در همان ساختمان انجام می‌گرفته است.

مقامات ایالتی روز سه شنبه اعلام کردند که دستور تعلیق فعالیت این مرکز تنها شامل بخش تدفین و مرده‌سوزی می‌شود و تعلیق بخش‌ اهدا عضو در صلاحیت آنها نیست.

در گزارش رویترز هنوز مشخص نشده است که بخش اهدای عضو همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد یا نه اما تلفن‌های مربوط به این بخش نیز قطع است.

در آمریکا، هیچ قانون فدرالی بر فروش اعضای بدن برای کاربرد در زمینه‌های تحقیقاتی یا علمی نظارت ندارد و چند قانون ایالتی محدود، از جمله همان قوانین حاکم در کلرادو، امکان هیچ‌گونه نظارتی را در این باره فراهم نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: پشت پرده صنعت فروش جسد در آمریکا+ فیلم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۴۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا

 نبی پور عضو هیات رییسه و دبیر اتاق اصناف مرکز استان یزد گفت: بر اساس اعلام مرکز پایش و بهبود مراکز کسب و کار کشور همه اصناف باید تا این تاریخ با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها و بارگذاری مدارک لازم این شناسه را دریافت کنند.

وی افزود: دریافت این شناسه به منزله پروانه کسب الکترونیکی آنان خواهد بود و اصنافی که تا تاریخ یاد شده این اقدام را انجام ندهند از همه خدمات دولتی از جمله امور بانکی و تامین اجتماعی محروم خواهند شد.


در حال حاضر بالغ بر ۵۱ هزار پروانه کسب کاغذی در استان یزد وجود دارد که باید به شناسه یکتا تغییر کنند و تاکنون تنها کمتر از ۲۰ درصد صاحبان صنوف برای این کار اقدام کرده اند.


شفافیت مالی و پیشگیری از سوء استفاده از مجوز‌های کسب اصلی‌ترین دلیل این اقدام ملی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی
  • هشدار به برگزارکنندگان لایو‌های غیراخلاقی در اینستاگرام
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ