Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@10:41:35 GMT

تقاضا برای گاز در بازار آسیا ۴۰ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۹۵۳۷۹

تقاضا برای گاز در بازار آسیا ۴۰ درصد افزایش یافت

در حالی که قبلا تصور می شد برطرف شدن مازاد عرضه ال ان جی در بازار سال ها طول خواهد کشید، افزایش تقاضا برای خرید گاز از سوی چین، هند و کشورهای جنوب شرق آسیا در حال کاهش این مازاد است. ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد بین الملل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که قبلا تصور می شد برطرف شدن مازاد عرضه ال ان جی در بازار سال ها طول خواهد کشید، افزایش تقاضا برای خرید گاز از سوی چین، هند و کشورهای جنوب شرق آسیا در حال کاهش این مازاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین ترتیب این افزایش تقاضا فرصت حضور تولید کنندگان جدید از شرق آفریقا تا آمریکای شمالی را در بازار گاز آسیا فراهم می سازد.

آمارهای موسسه ایکون نشان می دهد میزان واردات ال ان جی در جهان از سال 2015 به این طرف با رشدی 40 درصدی به حدود 40 میلیارد متر مکعب در ماه رسیده است. این رشد تقاضا در سال 2017 سرعت بیشتری گرفته و میزان واردات به لطف افزایش تقاضای چین، کره جنوبی و ژاپن یک پنجم افزایش یافته است.

به دنبال توسعه قابل توجه تاسیسات تولید گاز در کشورهای جهان از ابتدای دهه 2000 میلادی، بازار ال ان جی آسیا از سال 2015 با مازاد عرضه مواجه بوده است. اما سیاست حرکت به سوی افزایش مصرف گاز در چین در سال گذشته و همچنین رشد قوی اقتصادی در کشورهای آسیایی موجب رشد تقاضا شده است. همچنین سرمای هوا در زمستان امسال در دو برابر شدن قیمت ال ان جی در معاملات فوری از اواسط سال 2017 موثر بوده است.

با توجه به ادامه برنامه گازی سازی صنایع چین و تاخیر در چند پروژه صادرات گاز، انتظار می رود بازار ال ان جی تا پایان سال 2018 در وضعیت متوازن باقی بماند.

جون نیشیزاوا، معاون بخش انرژی شرکت میتسوبیشی ژاپن گفت: «وضعیت متوازن بازار گاز تداوم خواهد داشت زیرا تقاضا در حال افزایش است و پروژه هایی که قرار بود به بهره برداری برسند به تاخیر افتاده اند.» از جمله این پروژه ها می توان به پروژه پایانه صادرات ال ان جی کامرون در لوئیزیانای آمریکا و پروژه فری پورت ال ان جی در تگزاس اشاره کرد.

انتهای پیام/73

R1012128/P1012122/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: شرکت پشتیبانی امور دام و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان ها مشغول هستند و خرید مرغ نسبت به یک ماه گذشته ۲۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، حسین شیرزاد اظهار کرد: امروز بازار نهاده ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمتی به جامعه مرغداران کرده به گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفت و گوی ملی با مرغداران عزیز کشور هستیم. زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.

شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد. طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ ها در کشتارگاه ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده است، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می دارند. پیامد این روش از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

بنابر اعلام شرکت پشتیبانی امور دام، وی اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه های بین المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

 شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات اش دارد. حتما باید کریدورهای صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق های صادراتی و بسته های حمایتی دریافت کنند. صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت های مناسب صادراتی و ظرفیت های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها