Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس موسسه فورسا دلسردی شهروندان آلمانی از روند طولانی تشکیل دولت در کشورشان را عامل کاهش محبوبیت احزاب بزرگ آلمانی در بین شهروندان دانست. ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸ بین الملل اروپا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نظر سنجی های اخیر بعد از توافق احزاب بزرگ آلمانی برای تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در آلمان نشان از کاهش چشمگیر محبوبیت احزاب متحد مسیحی و سوسیال دموکرات در بین شهروندان آلمانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"منفرد گولنر"، رئیس موسسه فورسا در مصاحبه با نشریه "فوکوس" آلمان به بررسی دلایل این مسئله پرداخته و اظهار داشت: مردم آلمان بالاخره خواهان یک دولت جدید در کشورشان هستند. چندین هفته است که نظر سنجی های ما نشان می دهند برای 70 تا 80 درصد شهروندان آلمانی این مهم ترین مسئله  است. حالا احزاب بالاخره در این باره توافق کرده اند و همچنان باید درباره نتیجه بحث شود. رای دهندگان آلمانی این وضعیت را تحسین نمی کنند و در اینجا ناامیدی و دلسردی صرفی حاکم شده است.

چندی پیش احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات آلمان بالاخره بیش از چهار ماه بعد از انتخابات پارلمانی درباره تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در این کشور به توافق رسیدند.

بر اساس توافقات انجام شده در مذاکرات ائتلافی مسئولیت وزارتخانه های دارایی، امور خارجه و وزارت کار و امور اجتماعی به حزب سوسیال دموکرات می رسد. همچنین مسئولیت وزارت خانواده، دادگستری و محیط زیست نیز بر عهده سوسیال دموکرات ها خواهد بود.

حزب سوسیال مسیحی آلمان هم در ائتلاف بزرگ آینده مسئولیت وزارت کشور را عهده دار خواهد شد و به نوشته نشریه بیلد آلمان هورست زیهوفر، رئیس حزب سوسیال مسیحی عهده دار این مسئولیت خواهد شد. این حزب همچنین مسئولیت وزارتخانه های حمل و نقل، دیجیتال و کمک های توسعه‌ای را عهده دار خواهد شد.

حزب دموکرات مسیحی آلمان هم مسئولیت وزارت دفاع و وزارت اقتصاد را عهده دار خواهد شد.

حالا این قرارداد ائتلافی باید به تایید اعضای حزب سوسیال دموکرات و متحد مسیحی برسد و در این صورت ائتلاف بزرگ مجددا رسما کار خود را در این کشور آغاز خواهد کرد.

گولنر درباره دلایل کاهش رضایت مندی از حزب سوسیال دموکرات نیز گفت: طبیعتا این مسئله خیلی به رئیس این حزب مارتین شولتز مرتبط است. بخصوص رفتارهای او بعد از انتخابات به هزینه از دست رفتن اعتبار این حزب تمام شده است. مخالفت وی با شرکت در ائتلاف بزرگ بعد از انتخابات پارلمانی و تغیر موضع وی چندی بعد و اجتناب او برای عهده داری سمت وزارت در ائتلاف بزرگ و بعد از مدتی چرخش موضع در این باره در این راستا نقش داشته است.

وی تغییر ریاست حزب سوسیال دموکرات و واگذاری آن به خانم "آندر ناهلس" را هم در بهبود شرایط حزب سوسیال دموکرت موثر ندانست.

نظر سنجی های اخیر موسسه فورسا و اینسا و برخی موسسات نظر سنجی دیگر حاکی از کاهش محبوبیت احزاب بزرگ آلمانی در آستانه تشکیل ائتلاف بزرگ در این کشور و کاهش تمایل آن ها برای تشکیل چنین ائتلافی در کشورشان دارد.

انتهای پیام/  

R31356/P36447/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۵۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت نتانیاهو ۲۰۰ روز بعد از طوفان

اوضاع برای دولت نتانیاهو ۲۰۰ روز بعد از شروع جنگ غزه، نه‌تنها بهتر نشده بلکه روز به روز بر فشارها و چالش‌های این رژیم افزوده می‌شود. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، مهدی بختیاری در یادداشتی نوشت: طی روزهای اخیر، با استعفای «آهارون هالیوا» رئیس سازمان اطلاعات ارتش رژیم اشغالگر قدس (آمان) و زمزمه کناره‌گیری برخی دیگر از فرماندهان نظامی صهیونیست، به نظر می‌رسد روند برخورد با مقامات نظامی و امنیتی مقصر در شکست 7 اکتبر خیلی زودتر و حتی پیش از پایان جنگ آغاز شده است.

عاموس هرئیل، تحلیلگر ارشد روزنامه هاآرتص نوشت: موج گسترده‌ای از استعفاها در صفوف رهبران سیاسی و امنیتی اسرائیل در پیش است و همگی آنها به دلیل شکستی است که عملیات طوفان الاقصی برای اسرائیل به همراه آورده است.

تحلیلگر صهیونیست با اشاره به شکاف داخلی‌ای که پس از به بن‌بست رسیدن عملیات ارتش اسرائیل در نوار غزه دچار آن شده است، می‌نویسد: این استعفاها بنیامین نتانیاهو را در گوشه رینگ در تنگنا قرار داده است، زیرا تنها کسی است که حاضر به تحمل هیچ مسؤولیتی در رابطه با این شکست نیست.

در عرصه داخلی، ساکنان سرزمین‌های اشغالی بویژه خانواده اسرای اسرائیلی نه‌تنها به هیچ وجه مراعات دولت در حال جنگ‌شان را نمی‌کنند، بلکه همین حالا هم خواستار آتش‌بس فوری، مذاکره با حماس و از آن مهم‌تر - با همراهی اپوزیسیون‌- خواهان برکناری نتانیاهو و تغییر دولت هستند. تظاهرات‌های گسترده و چندده هزار نفری در شهرهای بزرگی نظیر تل‌آویو همچنان ادامه دارد و شرکت‌کنندکان در آن، نتانیاهو را مقصر اصلی وضع موجود می‌دانند. در عرصه بین‌الملل نیز دولت فعلی صهیونیست روز به روز منزوی‌تر می‌شود. تظاهرات بی‌سابقه دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکایی در مخالفت با رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته خبرساز شده است. پلیس آمریکا تعداد زیادی از این دانشجویان را بازداشت کرده و اساتید آنها برای همبستگی با بازداشت‌شدگان به صفوف تظاهرات‌ها پیوستند و این روند، برگزاری کلاس‌های درس در برخی دانشگاه‌ها مثل کلمبیا را مختل کرده است. در کشورهای دیگر نیز موج ضدصهیونیستی همچنان فروکش نکرده و این موضوع به کشورهای اسلامی نیز محدود نمانده است. علاوه بر آمریکا، در دیگر کشورهای غیراسلامی و اروپایی نیز تظاهرات‌های زیادی انجام می‌شود و همین مساله باعث شده در هفته‌های اخیر، آمریکایی‌ها به ‌رغم حمایت همه‌جانبه از رژیم صهیونیستی، مجبور شوند به دلیل فشار افکار عمومی، به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل رای ممتنع بدهند که با واکنش تند مقامات اسرائیل نیز همراه شد. در عرصه میدانی نیز وضعیت برای صهیونیست‌ها روز به روز سخت‌تر می‌شود. در غزه، به ‌رغم جنایات فراوان و کشتار 40 هزار انسان بی‌گناه که عمده آنها زنان و کودکان هستند، هیچ دستاوردی که نتانیاهو بتواند با آن کمی از فشار روی خودش کم کند به دست نیامده است.

اهداف اصلی و اعلامی آنها محقق نشده و حماس و گروه‌های مقاومت همچنان به روند مبارزه ادامه می‌دهند و صهیونیست‌ها که می‌خواستند اسرای‌شان را بدون مذاکره و از طریق جنگ آزاد کنند، بعد از گذشت بیش از 200 روز حتی سرنخی هم از محل نگهداری آنها به دست نیاورده‌اند!

در جبهه شمال نیز حزب‌الله لبنان بر حجم و گستره عملیات‌های خود افزوده است و طی یکی‌ دو روز اخیر برای نخستین بار بعد از سال‌ها برد حملات خود را به حیفا و عکا در شمال سرزمین‌های اشغالی کشاند.

بعد از حمله تنبیهی ایران علیه اسرائیل، صهیونیست‌ها در بن‌بست کامل قرار دارند.

حجم سنگین حمله ایران با ده‌ها موشک و پهپاد و در مقابل، اقدام منفعلانه و به قول خودشان ضعیف و مسخره صهیونیست‌ها در تلاش برای خرابکاری در اصفهان، نشان داد دست آنها به‌رغم ادعاهای مکررشان برای مقابله با ایران بسته است.

همه اینها نتانیاهو و دولتش را در یک چالش بزرگ قرار داده. او بخوبی می‌داند پایان این جنگ به معنای سقوط خودش و بسیاری از همکارانش خواهد بود؛ افرادی که یا خودشان استعفا می‌کنند و کنار می‌روند یا مجبور به کناره‌گیری خواهند شد. برای همین است که تا این لحظه هنوز نتانیاهو تصمیم نگرفته جنگ را تمام کند و بیش از این امنیت اسرائیل را به خطر بیندازد. قمار نتانیاهو بر سر موجودیت اسرائیل برای رسیدن به حداقلی‌ترین منفعت شخصی حتی انتقادات دوستانش را هم درپی داشته است و آنها معتقدند نخست‌وزیر اسرائیل به دلیل آنکه اسیر جنون عظمت خود شده و مالکیت رژیم را آن خود می‌داند، به سوی از بین بردن اسرائیل پیش می‌رود.

منبع: وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • یک سال انتظار: بایرن بی‌خیال ستاره لورکوزن نمی‌شود
  • علاوه بر ۲ انتخابی بزرگ؛ چه فرنگی‌کارانی به بوداپست می‌روند؟
  • وضعیت نتانیاهو ۲۰۰ روز بعد از طوفان
  • هوینس خبر داد: انتقال صد میلیونی بایرن کیست
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟