Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع بانکی باید در جهت سرمایه گذاری شکل گیرد و نباید به هیچ وجه به سمت سفته بازی، لیزینگ، پول بازی، خرید و فروش ارز، خرید و فروش ارز مجازی برود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یکی از چالش‌های نظام بانکی ما جدا شدن از مأموریت‌های اصلی اش و رفتن به سمت اقداماتی مانند بنگاه داری است، بنابراین ناکارآمدی بانکی در پشت تورم مخفی شد و عملاً بانک‌ها را در فضای رقابتی و واقعی اقتصاد نمی‌توانیم ارزیابی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این اظهارات پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس است که در مذمت بنگاه داری بانک گفته شده است.

عبدالمجید شیخی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو گفت: مجوز بانکداری یک حق عمومی است و دادن مجوز تاسیس بانک حق خصوصی تلقی نمی‌شود، با مدیریت تاسیس بانک‌ها تکلیف اقتصاد را به عده‌ای سپرده و این عده به هیچ امری پاسخگو نیستند. این تفکر اروپا را به بن بست رساند، ولی از آنجایی که تکلیف اقتصاد اروپا در دستان سرمایه گذاران یک درصدی صهیونیست بوده اروپایی‌ها نتوانستند اصلاحات کامل را در بانکداری خود انجام دهند.

شیخی در ادامه گفت: بنابر اظهارات فوق، باید سیاست‌های اجرایی بانک‌ها در راستای سیاست اقتصادی نظام باشند و حق ندارند به صورت خود مختار عمل کرده و برای منافع شخصی منافع عموم مردم را نادیده بگیرند. منابع بانکی باید در جهت سرمایه گذاری شکل گیرد و نباید به هیچ وجه به سمت سفته بازی، لیزینگ، پول بازی، خرید و فروش ارز، خرید و فروش ارز مجازی برود و تمام این امور به عنوان دلالی شناخته شده و بانک به هیچ وجه حق دلالی ندارد.

بانک باید در راستای سیاست‌های پولی اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های شورای پول و اعتبار حرکت کرده و بانکداری باید به سمت سرمایه گذاری و دادن تسهیلات به متضاضیان حرکت کند.

طبق اظهارات این کارشناس اقتصادی داشتن شرکت صرافی برای بانک‌ها دلالی محسوب شده و باعث عملی نشدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌شود.   طبق گفته مقامات بانک مرکزی یکی از عوامل افزایش قیمت دلار و رسیدن به مرز 5000 تومان خرید سرمایه داران خاص است که باعث التهاب بازار می شوند، بانک ها با منابع کلانی که در اختیار دارند به راحتی می توانند این بازار را به هم ریخته و نابود کنند و شاید به علت است که زور بانک مرکزی به خریداران عمده ارز نمی رسد و مجبور است اسامی این شرکت ها را به سازمان امور مالیاتی بدهد. بنگاه داری بانک ها در مسکن ، ارز و عوامل دیگر باعث فربه تر شدن نظام بانکی و نابودی بیشتر بخش خصوصی است  و هیچ نهادی هم وجود ندارد که به تخلفات بانک ها رسیدگی کند.تنها مردم هستند که با گرانی ارز روز به روز فقیرتر می شوند.     در زیر بانک هایی که  شرکت های صرافی دارند معرفی می شوند:    شرکت صرافی بانک ملی     شرکت صرافی بانک پارسیان     شرکت صرافی بانک کشاورزی   شرکت صرافی بانک ملت   شرکت صرافی بانک اقتصاد نوین   شرکت صرافی بانک توسعه صادرات   شرکت صرافی بانک دی     شرکت صرافی بانک رفاه کارگران   شرکت صرافی بانک سامان   شرکت صرافی بانک سرمایه

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی

مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه این اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت : پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت : بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکت های توزیع واریز خواهد شد و اکنون شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • انتطار مردم پارسیان برای دریافت زمین‌های طرح جوانی جمعیت
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود