Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ سیدرضا نوروززاده معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی در آیین امضای قرارداد تجاری‌سازی کاتالیست 500SAC گفت: تحقیقاتی که در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به منظور تکمیل فرآیند و افزایش تولید در کشور انجام می‌شود، باید عملیاتی شود.

او افزود: به منظور تجاری‌سازی تحقیقات شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و توسعه این صنعت، بهتر است این شرکت شریک و همکار داخلی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با قدردانی از شرکت پتروشیمی شازند که ریسک همکاری با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی برای تجاری‌سازی این کاتالیست را پذیرفته است، ادامه داد: امیدوارم این اطمینان در همه واحدهای پتروشیمی گسترش یابد.

نوروززاده با اشاره به این که همه واحدها بخش پژوهش و فناوری را دارند، گفت: تمرکز فعالیت در یک واحد خلق دانش بدون شک نتایج مطلوب‌تری به دنبال دارد.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی اظهار کرد: واحدهای پتروشیمی کشور باید به منظور رقابت در بازار جهانی حمایت شوند تا برای تهیه کاتالیست و فناوری‌های روزآمد به کشورهای دیگر وابسته نباشیم.

او با بیان این که اهمیت دادن به پژوهش و فناوری مورد تأکید دولت و همسو با سیاست‌های وزیر نفت است، تصریح کرد: بها دادن به خلق دانش در چارچوب سیاست‌های ابلاغی ازسوی مقام معظم رهبری و همان اقتصاد مقاومتی است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: امیدواریم با کمک واحدهای تولیدی شاهد به نتیجه رسیدن دستاوردهای بیشتری در این زمینه باشیم.

قطع وابستگی به واردات کاتالیست در صنایع پتروشیمی رقم خورد

در ادامه اسماعیل قنبری، مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در مراسم امضای قرارداد تجاری سازی کاتالیست اس.ای.سی٥٠٠ با اشاره به اینکه بخش پژوهش و فناوری پتروشیمی به بلوغ کامل رسیده است، گفت: تاکنون در 5 بخش فرایندی و ١٠کاتالیست مورد نیاز این صنعت را در داخل تولید کردیم که این نوع کاتالیست از نوع ‌های‌تک بوده که تنها در اختیار یک شرکت آمریکایی است.

او تصریح کرد: کاتالیست اس.ای.سی٥٠٠ یعنی تولید پلی اتیلن سنگین است که تجاری سازی این کاتالیست به صورت مشترک بین شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و یک شرکت پتروشیمی انجام می شود.

قنبری افزود: مصرف گرید لوله پلی اتیلن سنگین در کشور حدود ٤٠٠هزار تن است که برای تولید آن سالانه ٣٠تن کاتالیست با قیمت متوسط٤٠٠دلار برای هر کیلوگرم مورد نیاز است.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، میزان صرفه جویی ارزی حاصل از تولید داخلی این کاتالیست را٤٠میلیون دلار عنوان کرد و افزود: پیش از این کاتالیست های مورد نیاز خود را از چین تامین می کردیم.به این ترتیب با تولید و تجاری سازی این کاتالیست توانستیم نقش مهمی در تامین امنیت تکنولوژی ایفا کنیم.

402

پتروشیمی پژوهش فناوری قرارداد تجاری سازی رقابت جهانی کاتالیست

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان