Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري خراسان رضوي گفت: 40 درصد صادرات يک ميليارد و 600 ميليون دلاري اين استان ظرف 10 ماه گذشته امسال وابسته به بخش کشاورزي بوده است.

علي رسوليان روز چهارشنبه در همايش بين المللي علوم کشاورزي، گياهان دارويي و طب سنتي در مشهد افزود: عمده محصولات صادراتي در اين حوزه خشکبار، زعفران و زرشک بوده و سرمايه گذاري در اين بخش مي تواند نقش قابل توجهي در رسيدن به اهداف صادراتي خراسان رضوي ايفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي سهم داروهاي گياهي را در صادرات محصولات کشاورزي خرسان قابل توجه توصيف و بيان کرد: شرايط آب و هوايي استان زمينه سرمايه گذاري و بهره برداري مناسب از گياهان دارويي را فراهم کرده است.
مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري خراسان رضوي به تداوم چندين ساله پديده خشکسالي و بحران کم آبي نيز اشاره و بيان کرد: از آنجا که توليد گياهان دارويي با الگوي کشت کم آب هماهنگ است مي تواند همراستا با سياستهاي کشاورزي و حفظ منابع آبي باشد.
وي به برنامه افق صادرات سه ميليارد و 300 ميليون دلاري خراسان رضوي در پايان اجراي برنامه ششم اشاره و بيان کرد: کاهش ميزان بيکاري به هفت درصد در استان نيازمند 670 هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري است. در همين ارتباط در بخشهاي مختلف براي ايجاد اشتغال و حمايت از طرحهاي خوداشتغالي در دستگاههاي حمايتي در حال پرداخت تسهيلات بانکي شش تا هشت درصد به متقاضيان هستيم.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان رضوي نيز در اين همايش گفت: زعفران نماد توليد داروهاي گياهي و توليد داروهاي گياهي نشان دهنده توانمنديهاي بخش کشاورزي استان است.
مجتبي مزروعي افزود: پيشرفت اقتصادي برخي کشورها بر توليد و صادرات گياهان دارويي بنا شده است. اتکاي ما به صادرات نفت، ورود ارز و خريد محصولات کشاورزي خارجي در سالهاي قبل از 1392 موجب وارد آمدن لطمه به توليدات کشاورزي درآن سالها شد.
وي ادامه داد: واردات بي رويه شکر موجب شد توليد چغندر قند از شش ميليون تن در سال به يک ميليون و 700 هزار تن کاهش يابد و در خراسان نيز از يک ميليون و 200 هزار تن به 700 هزار تن رسيد.
همايش دو روزه علوم کشاورزي، گياهان دارويي و طب سنتي با حضور 400 پژوهشگر و فعال اقتصادي از سراسر کشور به مدت دو روز در مشهد ادامه دارد.
خبرنگار: ناصر اسدزاده هروي **انتشار: حسين کريم زاده
3221/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۰۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید ۲۵۰ میلیون عدد مکمل و فرآورده گیاهی در ایران رقم صادرات محصولات و فرآورده های طبیعی و طب سنتی را ۱۳ میلیون دلار اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی امروز در حاشیه سیزدهمین همایش طلای سبز اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 12 هزار محصول مکمل و بیش از 2000 فرآورده طب سنتی داریم.

سالانه 250 میلیون عدد از این مکمل‌ها و فرآورده‌های گیاهی را شناسه‌گذاری می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤال تسنیم مبنی بر اقدامات سازمان غذا و دارو برای تسهیل صادرات اقلام دارویی گیاهی و میزان صادرات این فرآورده‌ها بیان کرد: براساس فرمایش مقام معظم رهبری و در راستای جهش تولید با مشارکت مردم، بسیاری از فرآیندها را تسهیل و تسریع و بخشی از فرآیندهای زائد را حذف کرده‌ایم. زمان صدور پروانه تولید این فرآورده‌ها بسیار کاهش پیدا کرده به حدی که در بهار امسال هیچ پروانه‌ای در انتظار زمان بررسی نخواهیم داشت و همه مجوزها را به سرعت صادر خواهیم کرد.

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

وی ادامه داد: در سال 1402 مجموع صادرات فرآورده های گیاهی و مکمل‌ها 13 میلیون دلار بوده است که انتظار داریم این عدد امسال رشد داشته باشد. کشور ما یکی از زیست‌بوم‌های مهم گیاهان دارویی است و امیدواریم با بازاریابی خوبی که تولیدکنندگان این محصولات انجام می‌دهند امسال جهش خوبی را در صادرات نیز داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • توسعه کشت گیاهان دارویی در جهرم
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تکمیل زنجیره تولید در بخش کشاورزی بوشهر از اولویت‌ها
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی