Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@16:11:22 GMT

اهانت مدعیان دموکراسی به اساتید در دانشگاه تهران

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۰۰۵۲۸

اهانت مدعیان دموکراسی به اساتید در دانشگاه تهران

انتخاب مدیران گروه‌های آموزشی با اعمال نظر جریانی خاص به صحنه‌ای ضد دموکراسی در مادر دانشگاه‌های کشور تبدیل شد. ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۱ سیاسی دانشگاه نظرات

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، طبق روال معمول و عرف شده دانشگاه‌‌های کشور، مدیران گروه‌های آموزشی با رای‌گیری اساتید و از بین اساتید همان گروه آموزشی انتخاب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلسفه این نحوه انتخاب، احترام به اساتید و نخبگان گروه‌های آموزشی اعلام شده است.

بیشتر بخوانید

نحوه بستن لیست امید صدای "الهه کولایی" را هم درآورد

اقدام تأمل‌برانگیز دانشگاه تهران در قبال یک تشکل‌ دانشجویی

توضیح دانشگاه تهران درباره ایجاد محدودیت برای یک تشکل انقلابی

در این میان انتخاب مدیر جدید گروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و علوم سیاسی این دانشگاه که طی روزهای اخیر با مشارکت اساتید این گروه‌‌های آموزشی برگزار شد با اعمال نظر و قدرت جریانی خاص به صحنه‌ای به دور دموکراسی تبدیل شد، روندی که پیش از این در انتخاب رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز دیده شد.

در گروه آموزشی مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق دانشگاه تهران  در حالی رئیس دانشگاه تهران حکم مدیر گروهی الهه‌کولایی را صادر کرد که وی در جلسه انتخاب مدیر جدید این گروه تنها توانسته بود 5 رای، 13 اساتید حاضر را کسب کند و احمد دوست محمدی گزینه دیگر مدیریت این گروه، 8 رای اساتید را کسب کرده بود.

الهه کولایی کیست؟

کولایی در سال 1335 در تهران متولد شد. او در رشته روابط بین‌الملل در دانشگاه تربیت مدرس تحصیل‌کرده و در این رشته دکترا گرفت.مدتی در روزنامه اطلاعات روزنامه‌نگاری کرد و در اوایل دهه 70 به مدت 2 سال با اداره روابط عمومی وزارت امورخارجه همکاری داشت. پس از آن مدیر آموزش و معاون آموزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد و همزمان در چند دانشگاه دیگر نیز تدریس کرد.

کولایی مدیرکل آموزش دانشگاه تهران در سال‌های 1376 تا 1379 و نماینده مجلس ششم بوده است. وی تدریس در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، عضویت در شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب و عضویت در حزب منحل شده مشارکت (حزبی که بعد از فتنه 88 به دلیل اقدامات ضد ملی و اسلامی خود منحل شد) را در کارنامه دارد.

در سال 1389 برخی از سایت‌‌های خبری مدعی شدند وی با مشارکت چند تن از اساتید همفکر خویش و بدون اطلاع گروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران اقدام به برگزاری جلسه صوری دفاع دو تن از دانشجویان کارشناسی ارشد خویش کرده است.

زیر سوال بردن شورای نگهبان از سوی کولایی

در سال 1384 زمانی که مصطفی معین، نامزد طیف مشارکت و مجاهدین انقلاب اسلامی رد صلاحیت شد، کولایی از جمله کسانی بود که به این مسئله به شدت اعتراض کرده و مدعی شد حاکمیت چون می‌دانست معین رأی آور و محبوب است او را رد صلاحیت کرد.   وی که در آن زمان سخنگوی ستاد مصطفی معین در اعتراض به شوررای نگهبان می‌گوید: «این شورا باید به خاطر عملکرد غی قانونی خود از مردم ایران عذرخواهی کند. انجام این مقدمات غیرقانونی برای انتخابات ریاست جمهوری، قطعاً نتیجه غیرقانونی نیز به همراه خواهد داشت."

این روند تنها به گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران ختم نشد و  در انتخاب مدیر جدید گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز رخ داد. در حالی فردی به عنوان مدیر جدید معرفی شد که در جلسه انتخاب مدیر جدید، گزینه دیگر مدیریت گروه، رای بیشتری از اساتید حاضر را کسب کرده بود. در انتخاب مدیر جدید گروه حقوق عمومی نیز نظر اکثریت اساتید اعمال نشد.

نکته قابل توجه این است که این روند از سوی جریان و افرادی در دانشگاه تهران صورت می‌گیرد که  مدعی دموکراسی و احترام به آرا مردم هستند و همواره هجمه‌‌هایی را به شورای نگهبان در نادیده گرفتن آرا مردم وارد می‌کند اما در عرصه مدیریتی دانشگاه به رای و نظر اساتید و نخبگان علمی جامعه بی‌احترامی ‌می‌کنند.

مسئولان دانشگاه تهران در پاسخ به انتقادات صورت گرفته در این زمینه عنوان می‌کنند که رای اساتید در انتخاب رئیس دانشکده و گروه‌های آموزشی مشورتی است و رئیس دانشگاه برای انتخاب مدیر گروه‌ها و روسای دانشکده‌‌ها از اختیار قانونی برخورددار است.

ادعای رای مشورتی اساتید در این انتخاب‌ها در حالی است که مسئولان دانشگاه تهران زمانیکه نتیجه این‌ انتخابات‌‌ها با نظر مسئولان دانشگاه همسو بوده به نظر اساتید احترام گذاشته و زمانی که خواست آنها با مسئولان دانشگاه یکسان نبوده آن را نادید گرفتند.

نادیده گرفتن رای اساتید و بی‌ارزش کردن نظر اساتید، بدترین اهانت به این قشر فرهیخته محسوب می‌شود. به نظر مسئولان دانشگاه تهران باید پاسخ دهند اگر بنای توجه به نظر اساتید را ندارند اساسا چرا در انتخاب مدیران گروه و روسای دانشکده‌‌ها از اساتید دانشگاه رای‌گیری می‌کنند و هدف آنها از راه‌اندازی جلساتی برای انتخاب مدیران گروه و روسای دانشکده‌ها چیست؟

انتهای پیام/

R1011173/P31462/S1,14/CT7 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه تهران دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویان  آمریکا

اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویان بیدار دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و محکوم کردن اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم دانشجویان، مقابل دانشگاه تهران تجمع می‌کنند.

به گزارش ایسنا، تجمع اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران برای حمایت از خیزش وجدان‌های بیدار جامعه دانشگاهی آمریکا و اروپا در نفی بیدادگری و کشتار مردم مظلوم فلسطین توسط آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل، امروز شنبه بعد از نماز ظهر جلوی مقابل دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

نمازگزاران مسجد دانشگاه تهران پس از اقامه نماز ظهر و عصر، به جمع تجمع‌کنندگان می‌پیوندند.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، بسیج اساتید، بسیج کارکنان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و سایر تشکل‌های دانشگاه تهران از دانشگاهیان برای حضور در این تجمع دعوت کردند.

به گزارش ایسنا، دانشگاه های آمریکا از هفته گذشته شاهد اعتراضات سراسری دانشجویان و اساتید در اعتراض به سیاست های حمایتی دولت از رژیم صهیونیستی در جنگ با غزه هستند، در این اعتراضات بسیاری از دانشجویان و اعضای هیات علمی بازداشت شده اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشجویان مشهدی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی تجمع کردند
  • (تصاویر) تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشگاه‌های آمریکا
  • برگزاری تجمع دانشگاه تهران در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • خروش موج بیداری انسانی توسط دانشجویان/ حبس دموکراسی در سرزمین مدعیان مردم‌سالاری!
  • بیانیه سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در حمایت از غزه
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • تجمع دانشگاهیان در حمایت از خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا +جزئیات
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویان  آمریکا