Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب همواره با دشمنی کینه‌توزان مواجه بوده و حجم زیادی از فشار‌ها چه از لحاظ سیاسی و نظامی به این کشور وارد شده است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، امسال نیز همچون سال‌های گذشته جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی مقابل دیدگان مهمان‌های خارجی از کشور‌های عربی و غربی برگزار شد و آنان شاهد حضور میلیونی مردم در خیابان‌ها بودند تا درختی را که اکنون ۳۹ ساله شده است، آبیاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلب اسلامی، دولت و ملت ایران تبریک گفت و افزود: «جنبش جهاد اسلامی فلسطین معتقد است که این انقلاب، حقیقی و از همه انقلاب‌های منطقه از جهات مختلفی برتری دارد، چرا که باعث تغییرات گسترده‌ای در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و حتی در سطوح بالاتر، در نظام حکومتی ایران شده است.»

وی افزود: «انقلاب اسلامی ایران طبق اصول استواری بنیان گذارده شده است. ما معتقدیم جمهوری اسلامی اهداف اصلی‌ای از برپایی این انقلاب داشته که عبارت است از استقلال، آزادی و ایجاد عدالت میان مردم و مستضعفان و مقابله با سیطره غرب و استکبار جهانی. از این رو است که جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب همواره با دشمنی کینه‌توزان مواجه بوده و حجم زیادی از فشار‌ها چه از لحاظ سیاسی و نظامی به این کشور وارد شده است.»

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران درباره فشار‌های غرب بر ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون گفت: «استکبار جهانی همه تلاش خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی گذارده، چرا که انقلاب ایران انقلاب مستضعفان عالم است. ما از همه مستضعفان، آزادگان و طرفداران حق و حقیقت در جهان می‌خواهیم که از جمهوری اسلامی ایران در تحقق اهدافش حمایت کنند.»

وی افزود: «ما همچنین از امت اسلامی می‌خواهیم در اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی تعمق و تدبر کنند تا شیوه صحیح حکومت‌داری را طبق آموزه‌های اسلام فرابگیرند و در تحقق اهدافشان ازجمله آزادی قدس شریف با یکدیگر همکاری داشته باشند.»

ابوشریف تصریح کرد: «ما معتقدیم که هیچ‌یک از طرف‌های منطقه‌ای نباید صرفا با القائات خود اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان/واکنش حماس و جهاد اسلامی
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟