Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، گفت: استقلال کشورهای اروپایی در تصمیم گیری ها بدون توجه به فشار دولت آمریکا موجب توسعه مناسبات اقتصادی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، دیوید مک آلیستر رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپایی و هیأت همراه صبح چهارشنبه ۲۵/۱۱/۹۶ با کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی در ابتدای این دیدار با تأکید بر اهمیت توسعه و گسترش ارتباطات میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپایی گفت: ظرفیت های مناسبی برای ارتقاء مناسبات وجود دارد که باید با گفتگو و رایزنی های مستمر از آن در راستای منافع ملت ها بهره برد.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی از هرگونه راهکاری در این راستا استقبال و حمایت می کند.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات منطقه، تروریسم را خطری برای جامعه جهانی دانست و خاطرنشان کرد: باید با همکاری همه کشورهای منطقه و دیگر کشورهای جهان با ریشه های افراطی گری و تروریسم و حامیان مالی آنها مبارزه جدی کرد.

رئیس گروه کاری روابط با پارلمان اروپایی با انتقاد از سکوت مجامع بین المللی در قبال فاجعه انسانی در یمن تصریح کرد: عدم پوشش رسانه های غربی و سکوت نهادهای بین المللی از کمبود دارو، غذا و کشتار زنان و کودکان در یمن با اصول حقوق بشری مورد ادعای کشورهای غربی تناقض دارد.  

استقلال کشورهای اروپایی در تصمیم گیری ها بدون توجه به فشار دولت آمریکا موجب توسعه مناسبات اقتصادی می شود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بر نقش جدی تر اتحادیه اروپا در موضوع برجام تأکید کرد و افزود: استقلال کشورهای اروپایی در تصمیم گیری ها بدون توجه به فشار دولت آمریکا، رفع موانع بانکی و تشویق بخش های خصوصی جهت سرمایه گذاری های مشترک می تواند به روند توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری فیمابین منجر گردد.  

جلالی در پایان تبادل هیأت های پارلمانی و تداوم رایزنی ها میان مجلس شورای اسلامی و پارلمان اروپایی در موضوعات مهم منطقه ای و بین المللی تآکید کرد.
 
در ادامه این دیدار دیوید مک آلیستر رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپایی با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان بر اهمیت همکاری جمعی همه کشورهای جهان در امر مبارزه با تروریسم تأکید کرد و گفت: درک مشترک از تروریسم و گروه های تروریستی می تواند به از بین بردن افراطی گری و خشونت با حضور همه کشورها منجر گردد.

پارلمان اروپایی بر حفظ برجام تأکید دارد

مک آلیستر توافق برجام را فرصتی برای توسعه و گسترش ارتباطات کشورهای اروپایی با جمهوری اسلامی ایران خواند و  تصریح کرد: پارلمان اروپایی بر حفظ برجام تأکید دارد و مسائل اختلافی دیگر باید خارج از این توافق بررسی شود.

در ادامه این دیدار تعدادی از اعضا هیأت پارلمان اروپایی با ارائه نقطه نظرات خود بر تداوم مذاکرات و بررسی راه های توسعه مناسبات کشورهای اروپایی با جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۲۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل

 یک نشریه غربی با استناد به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه از تلاش وی برای تبدیل کردن این اتحادیه به یک قدرت هسته‌ای مستقل خبر داد.

به گزارش تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان در مطلبی نوشت: "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه می خواهد اتحادیه اروپا را به یک قدرت هسته ای گسترش دهد. ماکرون می خواهد درباره بازدارندگی هسته ای در اروپا بحث کند. کشور او آماده است تا در دفاع از خاک اروپا مشارکت بیشتری داشته باشد.

هفته گذشته "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه، در دانشگاه سوربن پاریس، دیدگاه های خود را در مورد اینکه دفاع اروپایی چگونه باید باشد، بیان کرد. بعد از آن وی این موضوع را پیگیری کرده و در استراسبورگ در مورد سلاح های هسته ای مشترک صحبت کرد.

در جلسه ای با جوانان که توسط گروه رسانه ای EBRA فرانسه برگزار شد، از وی پرسیده شد که آیا فرانسه آماده اروپایی کردن قابلیت بازدارندگی هسته ای خود است؟ ماکرون گفت که می‌خواهد همه چیز را روی میز بگذارد تا ببیند واقعا چه چیزی از ما به شکلی معتبر محافظت می‌کند. وی تاکید کرد که کشورش آماده است تا حتی بیشتر در دفاع از خاک اروپا مشارکت کند.

در استراسبورگ، رئیس‌جمهور فرانسه در ابتدا ناتو را نوعی سپر حفاظت نامید که باید با ایجاد یک دفاع معتبر اروپایی از آن فراتر رفت. به گفته وی این باید شامل سپرهای دفاع موشکی، موشک های دوربردی که روسیه را بازدارند و سلاح های هسته ای باشد. مکرون در ادامه گفت که دکترین هسته ای کشورش به این کشور اجازه می دهد در صورت تهدید منافع حیاتی خود از سلاح هسته ای استفاده کند. این منافع حیاتی یک بعد اروپایی نیز دارد که وی نخواست جزئیات آن را بیان کند تا اعتبار دفاعی اروپا خدشه دار نشود.

در ادامه این مطلب آمده است: دلایلی که ماکرون اروپایی‌سازی تسلیحات هسته‌ای فرانسه را وارد بازی می‌کند، در نگرش او نسبت به ناتو به‌ویژه تردید او در مورد قابل اعتماد بودن ایالات متحده به عنوان شریک در مواجهه با انتخاب مجدد احتمالی دونالد ترامپ، نهفته است. ترامپ در ماه فوریه این سوال را مطرح کرد که آیا ماده 5 کمک ناتو و بنابراین کلاهک های هسته ای آمریکا باید از اعضای این ائتلاف دفاعی که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع نمی کنند، محافظت کند.

استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه هم اظهارات مشابهی را به جهان ارائه کرد. او گفته است که اروپا باید دوباره خود را به عنوان یک قدرت ببیند و خود را از وابستگی ها رها کند. به گفته وی توسعه صنعت دفاعی اروپا را باید "نه به عنوان جایگزین، بلکه به عنوان یک مکمل" درک شود. سژورنه همچنین گفته است: «ما باید در کنار ناتو یک بیمه نامه عمر دوم بگیریم، زیرا هر چهار سال یک بار به تصمیم 250000 رأی دهنده آمریکایی در ایالت های این کشور وابسته هستیم».

وزیر امور خارجه این کشور توضیح داد که به منظور توسعه حاکمیت و استقلال استراتژیک اتحادیه اروپا، فرانسه همچنین متعهد به استانداردسازی سیستم های تسلیحاتی در سطح اروپا است. به گفته وی هدف باید "عملکرد متقابل" باشد، به این معنی که همه کشورها می توانند بدون هیچ مشکلی از ادوات نظامی استفاده کنند.

ماکرون همچنین می خواهد استانداردهای جدید برای آینده بازدارندگی اروپا را با دیگر اعضای اتحادیه اروپا مورد بحث قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه در استراسبورگ گفت: "من طرفدار باز کردن این بحث هستم که باید شامل دفاع موشکی، حملات با سلاح های دوربرد و همچنین سلاح های هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته ای آمریکا را در خاک خود دارند."

با انجام این کار، او بار دیگر درخواست مذاکره را به آلمان ارسال کرد - همانطور که برای اولین بار در سال 2020 انجام داد. سلاح های هسته ای تاکتیکی ایالات متحده در پایگاه هوایی بوشل در آلمان ذخیره می شود. مکرون همچنین این سخنان خود را خطاب به اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، هلند و ایتالیا که همگی چنین تسلیحات آمریکایی را در خود جای داده اند ایراد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند