Web Analytics Made Easy - Statcounter

رؤسای دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های سراسر کشور طی بیانیه‌ای بر مسئولیت این دانشکده‌ها در برابر مشکلات اجتماعی جامعه تاکید و خواستار ورود دانشگاه ‌ها برای ارائه راهکار و حل این معضلات شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه تهران، در گردهمایی رؤسای دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های سراسر کشور که مدیرانی از دانشگاه‌های شیراز، اصفهان، اهواز، بیرجند، الزهراء، علامه طباطبائی، شهید بهشتی و خوارزمی و اعضای هیأت رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران حضور داشتند، براساس مصوبات نشست قبلی مقرر شد که دبیرخانه دائمی رؤسای دانشکده‌ها در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران تشکیل و قبل از برگزاری نشست‌ها، هماهنگی برای تعیین دستور جلسه و سایر فعالیت‌های مشترک پیگیری لازم انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گردهمایی برمواردی در قالب بیانیه نهایی تاکید شد که به شرح ذیل آمده است:

۱- به منظور بررسی و ارزیابی موضوعات و مسائل مطرح شده در نشست رؤسای دانشکده‌ها، تاکید گردید که کمیته‌های مختلفی مانند کمیته اخلاق، پژوهش، مستندسازی و... شکل گیرد. در این زمینه مقرر شد اعضا نظرات و دیدگاه‌های خود را به دبیرخانه ارائه دهند تا جمع بندی صورت گیرد.

۲- با توجه به رسالت و مأموریت‌های دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های کشور در قبال مسائل و مشکلات جامعه مانند مشکلات عاطفی، رفتاری و روان‌شناختی، اعضا آمادگی کامل دانشگاه‌ها را برای کمک به حل مسائل اجتماعی اعلام کردند. در این رابطه مقرر شد که بسته‌های خدماتی و تخصصی توسط دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی در سطح کشور تهیه شود.

۳- ارتباط با سازمان‌ها و نهادهای تخصصی مرتبط به ویژه وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد تاکید قرار گرفت. اعضای نشست خواستار مشارکت هدفمند و نهادینه شده و چاره‌جویی نظام مشخص برای ارتباط و تعامل با سازمان‌ها در سطح گسترده بوده و مجدانه از مسئولین وزارتخانه‌های ذیربط درخواست شود از ظرفیت و توانایی دانشگاه‌ها و مرکز آموزش عالی در جهت پیشبرد اهداف و برنامه‌های توسعه علمی و اجرایی کشور استفاده کنند. ارتباط با مدارس و حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی در مرکز آموزشی به مساعدت بیشتر مسئولین نیاز دارد. ضمناً مقرر شد در برخی از نشست‌ها و گردهمایی دانشکده‌ها از مسئولین دعوت به عمل آید.

۴- با توجه به مفاد بیانیه دانشگاه شیراز، اعضای نشست بر موضوع جدایی‌ناپذیری رشته‌های روان‌شناسی بالینی و سلامت از وزارت علوم تحقیقات و فناوری تاکید کردند. در این نشست با توجه به فعالیت‌های مختلفی که در سطح دانشگاه‌ها و سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره صورت گرفته است، حمایت کامل خود را از خواسته بحق روان‌شناسان را اعلام کردند.

۵- با توجه به نقش شورای تحول علوم انسانی شورای انقلاب فرهنگی در بازنگری برنامه‌های درسی رشته‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی روی ارتباط و تعامل هدفمند با دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی و اخذ نظرات و دیدگاه‌های و کارشناسی و تخصصی از آنها مورد تاکید قرار گرفت. بازنگری روی اعضای شورای تحول و استفاده از ظرفیت همه دانشگاه‌ها ضروری است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتحی آشتیانی، در مراسم گرامیداشت روز روانشناس که در کمیته امداد برگزار شد، با اشاره به ارتباط نزدیک کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: کلینیک‌های مشاوره رز با مجوز سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فعالیت خود را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده‌اند.

وی افزود: کلینیک‌های رز تا امروز خدمات بسیار خوبی در حوزه مشاوره به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد ارائه کرده‌اند.

فتحی آشتیانی از همکاری بیش از هزار روانشناس و مشاور در قالب کلینیک‌های راه زندگی خبر داد و اضافه کرد: این اتفاق خوبی است که سبب گسترش خدمات مشاوره و ارتقای سطح بهداشت روحی و روانی اقشار کم برخوردار شده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره خاطرنشان کرد: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره هرگونه کمکی که کمیته امداد در حوزه تخصصی این سازمان نیاز داشته باشد، آمادگی همکاری دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۳۱ مرکز مشاوره راه زندگی در مراکز استان‌ها تاکید کرد: در هر کلینیک تعدادی از مشاوران و روانشناسان در حال ارائه خدمات تخصصی به جامعه هدف کمیته امداد هستند.

فتحی با بیان اینکه تعرفه خدمات مشاوره برای خانواده‌های نیازمند بالا است، گفت: این خدمات در مراکز کلینیک رز به صورت رایگان به مددجویان ارائه می‌شود.

کد خبر 6091485

دیگر خبرها

  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی