Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی کنارکوهی، مدیرکل دامپزشکی خوزستان بیان داشت: از سال گذشته تاکنون 2100 میلیارد تومان خسارت برای انهدام طیور مبتلا به آنفلونزا پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه خوزستان جزء ۵ استان اول تولید کننده طیور گوشتی است، اظهار کرد: استان ما همچنین جزء ۵ یا ۶ استان تولید کننده گوشت قرمز و استان اول در زمینه قرنطینه و واردات و صادرات نهاده های دامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنارکوهی به تلاش برای برونسپاری و ایجاد اشتغال پایدار اشاره کرد و اذعان داشت: ۴ هزار و ۳۰۰ پروانه اشتغال به امور درمانی و خودروهای حمل فراورده‌های دامی صادر شده که به معنی اشتغال حداقل ۵ هزار نفر است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به وجود ۲ کارخانه بزرگ تولید خوراک دام در بندر امام، تصریح کرد: این کارخانه‌ ها مواد اولیه را به خوراک دام تبدیل می‌کنند و بخش قابل ملاحظه‌ای از آن در یک یا 2 سال اخیر به خارج از کشور صادر می‌ گردد.

مصطفی کنارکوهی در ادامه گفت: هرکدام از این کارخانه‌ها که متعلق به بخش خصوصی هستند، ۷۰ فرصت شغلی ایجاد کرده‌ است، ضمن آنکه ارزش افزوده بالایی به مواد خام وارداتی داده‌اند.

وی اذعان کرد: ۹۰ درصد‌ نهاده‌های دامی مورد نیاز کشور مانند ذرت و کنجاله سویا وارداتی است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به سیاست سازمان در توسعه کشتارگاه‌های صنعتی به‌جای سنتی، بیان داشت: عملیات احداث کشتارگاه‌های صنعتی بهبهان و خرمشهر هرکدام ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اظهار کرد: کشتارگاه صنعتی خرمشهر که از سال ۷۲ عملیات ساخت آن با مشکلاتی رو‌برو بود به تازگی به بخش خصوصی واگذار شده و با ما قول بهره‌برداری آن حداکثر تا ۳ خرداد سال آینده را داده‌اند. با احداث این کشتارگاه حدود ۳۵۰ فرصت شغلی نیز ایجاد خواهد شد.

کنارکوهی با اشاره به فعالیت ۲۳ کشتارگاه سنتی در سطح خوزستان، عنوان کرد: این کشتارگاه‌ها ما را عذاب می‌دهند، ضمن آنکه ارزش افزوده دام در این کشتارگاه‌ها از بین می‌رود.

وی اولویت اول سازمان دامپزشکی را مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان عنوان کرد و افزود: از سال ۹۱ که تلفات طیور گوشتی استان، ۱۴ درصد بود با اقدامات صورت گرفته به ۴ درصد کاهش یافته است که کاملا طبیعی است.

این مقام مسئول با بیان اینکه هزار واحد پرورش مرغ گوشتی در استان وجود دارد و ۸۰۰ واحد آن فعال است، اظهار داشت: خوزستان اواخر سال گذشته با ورود مرغ آلوده از استان اصفهان درگیر بیماری شد، با توجه به تمهیداتی که از قبل دیده شده بود در کوتاهترین زمان ممکن کانون‌هایی بیمار منهدم شدند.

مصطفی کنارکوهی در ادامه بیان کرد: از آبان سال ۹۵ کشور با این بیماری درگیر شده و سال گذشته ۶۰ کشور با آن مواجه شدند که تلفات بسیار سنگینی به‌ همراه داشت.

وی با تأکید بر اینکه در سال جاری هیچ موردی از ابتلا به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گزارش نشده، افزود: 3 قرنطینه دامی در ورودی‌های استان و در مناطق دهدز، اندیمشک و خیرآباد وجود دارد.

کنارکوهی با اشاره به اینکه تمام خسارت انهدام طیور صنعتی و طیور بومی را سازمان دامپزشکی می‌پردازد، گفت: از سال گذشته تا بهمن امسال ۲ هزار میلیارد تومان از صندوق بیمه محصولات کشاورزی و صد میلیارد تومان از سازمان دامپزشکی بابت انهدام طیور غرامت پرداخت شده و۲۲ میلیون طیور تخمگذار در سطح کشور منهدم شدند.

وی با بیان اینکه کشتارگاه‌ها نباید محل داد و ستد باشند، اذعان داشت: از آنجایی که خوزستان فاقد میدان دام است که برای ایجاد آن پیگیری‌هایی صورت گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با تأکید بر مقابله با کشتار غیرمجاز دام در کنار جاده‌ها، گفت: ۱۳۰ پرونده و عمدتاً در شهرهای لالی، مسجدسلیمان و شوشتر در مراجع قضایی برای افرادی که اقدام به این کار می‌کنند، وجود دارد.

انتهای پیام/گ

خسارت میلیاردی برای انهدام طیور آلوده به بیماری پرداخت شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان از پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد و ۸۲۱ میلیون تومان کمک هزینه درمانی به مددجویان در سال گذشته خبر داد.

حمید باسره امروز هشتم اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد حوزه حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اظهار کرد: در سال گذشته کمک‌هایی در قالب کمک هزینه درمانی و فرانشیز اسناد پزشکی و تأمین تجهیزات بهداشت فردی به بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان پرداخت شده است.

وی افزود: از این میزان مبلغ ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای پرداخت ۱۲ هزار و ۷۰۰ مورد کمک هزینه درمانی بیماران عادی و بیش از سه میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان به منظور پرداخت کمک هزینه فرانشیز اسناد درمانی و تهیه و تأمین تجهیزات بهداشت فردی برای ۴۲۳۳ مورد از بیماران خاص و صعب‌العلاج هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان با تاکید بر اهمیت و ضرورت ارتقاء سلامت و افزایش آگاهی مردم از مسائل بهداشتی و به تبع آن ایجاد و حفظ آرامش در بین خانواده‌ها، یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات این نهاد طرح‌های غربالگری، خدمات بهداشت دهان و دندان، توزیع بسته‌های بهداشتی، مخازن ذخیره آب بین خانواده‌های تحت حمایت این نهاد است.

باسره خاطرنشان کرد: در سال گذشته مبلغ چهار میلیارد و ۷۲۱ میلیون تومان نیز به منظور تهیه اقلام مذکور هزینه و بین خانواده‌های نیازمند از قبل شناسایی شده توسط مددکاران کمیته امداد در سراسر استان توزیع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند