Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-02@14:43:16 GMT

بانک شهر، متعلق به تمامی شهروندان است

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۰۸۸۹۹

مدیر عامل بانک شهر با تاکید بر اینکه در طی سال های گذشته هیچگاه از نقش خود در توسعه و آبادانی شهرها و بخصوص شهرهای کوچک کشورمان غافل نبوده ایم، گفت: بانک شهر، متعلق به تمامی شهروندان است.
به گزارش صدای ایران دکتر حسین محمد پورزرندی شب گذشته با حضور در بخش گفت‌وگوی ویژه برنامه   " تهران 20 " ارتقای سطح کیفی زندگی شهروندان شهرهای کوچک و کلان شهرها را  ‌، ماموریت اصلی بانک شهر  عنوان کرد و گفت: خوشبختانه برای تحقق این امر ، از همه توان خود استفاده کرده و خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل بانک شهر با بیان اینکه طی چند سال اخیر، 30هزار میلیارد تومان در خصوص توسعه شهری سرمایه‌گذاری کرده ایم، خاطرنشان کرد : نیمی از این رقم در راستای توسعه حمل و نقل عمومی و نیمی دیگر در پروژه‌های زیرساختی شهرها سرمایه گذاری شده است.
پورزرندی ادامه داد: امروز  بیش از 70 درصد مردم کشوردر شهرها زندگی می کنند که این موضوع مسئولیت شهرداری‌ها و بانک شهر را برای آبادانی شهرها و ایجاد رفاه شهروندان سنگین تر می کند.
مدیرعامل بانک شهر در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به سئوال مجری برنامه نسبت به عملکرد بانک شهر در خصوص اشتغالزایی گفت: با توجه به نقش بانک شهر در کمک به اجرا و تکمیل خطوط شش، هفت و هشت مترو تهران ، سایر کلان شهرها و ادامه بزرگراه شهید همت ، باید گفت با کمک این بانک درحال حاضر  بالغ بر 50 هزار نفر مشغول به کار شده‌اند؛ شاید اگر تامین منابع از سوی این بانک صورت نمی‌گرفت، چنین شرایطی نیز محقق نمی‌شد.
پورزرندی در ادامه به توجه بانک شهر به موضوع بانکداری الکترونیکی به عنوان یکی از مهمترین وجوه تمایز این بانک با دیگر بانک‌های کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بانک شهر تلاش کرده است اقدامات گسترده‌ای در زمینه هوشمندسازی شهرها انجام دهد که نمود این اتفاق را در شهرهای تبریز، همدان و شیراز در حوزه حمل و نقل عمومی شاهد هستیم.
وی در پایان این گفت‌وگو از اهمیت اقتصاد شهری و وجود ظرفیت‌های متعدد در شهرهای ایران با توجه به وجود 70 درصد جمعیت مردم ایران در شهرهای کشور یاد کرد و اظهار داشت: براساس سیاست‌گذاری‌های هیئت مدیره این بانک، صد درصد منابع سپرده‌گذاران بانک شهر در هر شهر، در همان شهر  و در راستای  توسعه شهری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۸۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است

رییس شورای اسلامی شهر مهاباد گفت: حاکمیت، مردم و بخش خصوصی در کنار هم چرخه‌های مهم و هم‌افزا برای تقویت مدیریت بحران جامعه‌محور در رویارویی با سوانح طبیعی و صنعتی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، آرش شهابی امروز _پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در کارگروه هماهنگی همکاری‌های مردمی قرارگاه عملیاتی سلام اظهار کرد: حاکمیت، مردم و بخش خصوصی در کنار هم چرخه‌های مهم و هم‌افزا برای تقویت مدیریت بحران جامعه‌محور در رویارویی با سوانحی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و سوانح صنعتی هستند و می‌توان با برجسته‌سازی مسئولیت اجتماعی نقشی اساسی در این راستا ایفا کرد.

وی افزود: شناسایی ظرفیت‌های موجود برای واکنش سریع از جمله شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی، سازماندهی نیرو، تجهیزات و ماشین‌آلات، تجهیز و ارتقاء امکانات و تجهیزات، آموزش متناسب با نیازمندی‌های سطح شهرستان، تمرین برگزاری مانورهای واکنش‌های سریع در تعامل با بخش دولتی می‌تواند در کاهش ریسک‌ها موثر، واقع شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مهاباد گفت: برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی توسط هلال احمر، آتش‌نشانی، اورژانس و فوریت‌های پزشکی، حتی از طریق شبکه شاد برای دانش آموزان و رسانه ملی، همچنین ظرفیت‌سازی و به کارگیری بخش خصوصی در میزام افزایش تاب‌آوری جامعه در مواجه با بحران‌ها موثر واقع شود.

شهابی تصریح کرد: تمامی این اقدامات برای پیشگیری، آمادگی، مقابله با بحران است اما مهم‌تر از آن بازسازی و بازتوانی و آسیب‌شناسی بعد از بحران است که لازم بود بعد از بحران‌هایی که در مهاباد تجربه شد از جمله سیل، کرونا و آتش سوزی مورد بررسی و آسیب‌شناسی قرار گیرد و نیازمندی‌ها برطرف شوند و این امر نیاز به تامین اعتبار و منابع مالی به شهرداری، دهیاری‌ها و بخش‌ها و ادارات ذی‌ربط دارد.

وی ادامه داد: از دیگر موارد مورد لزوم می توان به توسعه زیرساخت‌های شهری، ارتقاء ایمنی مدارس و بیمارستان‌ها، تشدید رعایت ضوابط و مقررات ملی ساختمان و شهرسازی، تقویت آمادگی موثر و سیستم هشدار و واکنش سریع اشاره کرد.

شهابی عنوان کرد: همچنین ایجاد پایگاه‌های پشتیبانی در مناطق پرجمعیت و خطرپذیر و توانمندسازی شهروندان، وضعیت اسکان اضطراری در شرایط حین و پس از بحران، ایمن‌سازی مراکز درمانی و ظرفیت درمانی و دارویی، تهیه طرح جامع ایمنی، تجهیز امکانات آتش‌نشانی و فوریت‌های پزشکی و بهداشت و درمان و لایروبی رودخانه از جمله مواردی‌است که در این راستا می‌توان مطرح کرد.

در ادامه این جلسه کوروش کریمی به عنوان دبیر قرارگاه سلام معرفی و مقرر شد که تیم واکنش سریع در تمامی شرکت و سازمان‌ها تشکیل شود.

کد خبر 750110

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است