Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-23@08:08:45 GMT

خراسان رضوی جزء ۵ استان برتر هنرهای تجسمی کشور است

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۱۲۷۷۸

خراسان رضوی جزء ۵ استان برتر هنرهای تجسمی کشور است

دبیرکل دهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر گفت: خراسان رضوی در حوزه هنرهای تجسمی همیشه جزء پنج استان برتر بوده است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی آقایی درگفت‌وگو با صبح توس؛ در رابطه با وضعیت هنرهای تجسمی خراسان رضوی، عنوان کرد: به طور کلی خراسان رضوی در حوزه هنرها تجسمی ظرفیت خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: هنرمندان هنرهای تجسمی خراسانی در گرایشات مدرن و گرایش سنتی- ایرانی، همیشه ظرفیتهای خوبی داشته و همیشه در جشنواره های هنرهای تجسمی خیلی با قدرت حضور پیدا می کنند به علاوه در چند سال اخیر خراسان رضوی در عرصه عکاسی هنرمندان خوبی را توانسته معرفی کند.

 

دبیرکل دهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر افزود: سال گذشته هنرمندان هنرهای تجسمی این استان در جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی خوش درخشید و سعید ملتجی و کاظم خراسانی هر دو از مشهد حائز رتبه شدند.

 

آقایی اظهار کرد: امسال به نظرم نسبت به سال گذشته یک مقداری هنرمندان خراسان رضوی افت حضور داشتند یعنی به لحاظ آمار و ارقام مثل سالهای گذشته بود؛ اما به لحاظ کیفیت سبک حضور به نظرمن اندکی تنزل داشته اند این درحالی است که استانهای دیگر بهتر شرکت کردند.

 

وی ادامه داد: سال گذشته دو تا اثری که به مرحله نهایی رسیده بود «باید کوچ کنم به قشلاق آغوشت» اثری است از کاظم خراسانی، «مدیترانه» اثر سعید ملتجی بود که توانستند جزو برگزیدگان دوره نهم قرار گیرند.

 

دبیرکل دهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر بیان کرد: خراسان رضوی در حوزه هنرهای تجسمی همیشه جزء پنج استان برتر بوده است هر چند امسال آثار ارسالی از استان خراسان رضوی به جشنواره ارسال شده نسبت به سال گذشته از کیفیت پایین تری دارند.

 

آقایی برگزاری استانی جشنواره هنرهای تجسمی فجر را ابتکار جشنواره دهم دانست و بیان کرد: سالهای گذشته گزیده ای از جشنواره در استانها به نمایش در می آمد امسال رویکرد تغییر کرد و بنا براین رویکرد جدید قرار شد هر استان ظرفیت های هنری خودش را به نمایش بگذارد.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه از این رویکرد استانها استقبال خوبی انجام دادند به طوری که 25 استان برای برگزاری این جشنواره اعلام آمادگی کردند که امیدواریم این اتفاق سال آینده در تمام استانها بیافتد.

 

دبیرکل دهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر ابراز کرد: این 25 استان 25 نفر را به عنوان دبیر هنری شان معرفی کردند که این مدیر فرهنگی یک نفر را به عنوان هنرمند شاخص استان باید معرفی می کردند به علاوه با تشکیل یک شورای سه نفر از هنرمندان برتر 10 استان تشکیل دهند تا این شورا 10 نفر از هنرمندان برتر هنرهای تجسمی را انتخاب کنند.

 

آقای اظهار کرد: آثار این 10 هنرمند برتر استان در یک نمایشگاه در استان به نمایش در می آید که در پایان این جشنواره ما نمایشگاه های استانها را یک ارزیابی می کنیم و استان برتر در اختتامیه معرفی خواهیم کرد.

 

وی در رابطه با شاخص های انتخاب استان برتر، ابراز کرد: کیفیت محل برگزاری جشنواره استانی، نظم در برگزاری، سطح آثاری که هنرمندان شاخص، همکاری استانی با دبیر خانه استانی شاخص های هستند که در انتخاب ما برای استان برتر تاثیر می گذارد.

 

آقایی ابراز کرد: خراسان رضوی ظرفیت خوبی در بحث هنرهای تجسمی دارد و می تواند نمایشگاهی با حضور رشته های مختلف داشته باشد این استان در هنرهای چیدمان، عکاسی، ویدئو آرت، گرافیک و غیره توانمندهای زیادی دارد.

 

لازم ذکر است؛ نمایشگاه دهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر تهران در مشهد از 20 تا 26 بهمن ماه در نگارخانه آذرنور میزبان علاقمند است.  

 

حدود 100 هزار نسخه از نسخه دیجیتال کاتالوگ نمایشگاه استانی دهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر با فرمت pdf در بین مجموعه داران، خریداران آثار هنری، کارشناسان و علاقمندان ... در داخل و خارج از کشور منتشر شد.

 

 انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور

رئیس دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هم‌اکنون ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور راه‌اندازی شده است که سهم استان هرمزگان از این رقم، یک‌هزار و ۶۳ کانون است و یکی از کانون‌های شاخص این استان، کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) روستای کردر رضوی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از هرمزگان، حمیدرضا ناطقی در حاشیه برگزاری ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم در روستای کردر رضوی شهرستان میناب ضمن قدردانی از مردم ولایتمدار، انقلابی و مهمان‌نواز این روستا، اظهار کرد: اهالی کردر رضوی در میزبانی از شرکت‌کنندگان در جشنواره از جان و دل مایه گذاشتند.

وی به تشریح فلسفه شکل‌گیری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کشور پرداخت و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی در پی هشدارهای مکرر مقام معظم رهبری در رابطه با شبیخون فرهنگی دشمن، طی مصوبه شماره ۳۰۲ در هجدهم اسفند سال ۱۳۷۲ به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأموریت داد تا در دل مساجد، کانون‌های فرهنگی هنری برای جذب نوجوانان و جوانان و واکسینه کردن آنها در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن ایجاد کند.

رئیس دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هم‌اکنون ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور راه‌اندازی شده است که سهم استان هرمزگان از این رقم، یک‌هزار و ۶۳ کانون است که یکی از کانون‌های شاخص این استان، کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) روستای کردر رضوی است.

وی در ادامه با اشاره به سابقه جشنواره آسمان هشتم در روستای کردر رضوی گفت: این رخداد به عنوان نخستین جشن مردمی دهه کرامت در سطح کشور از ۱۷ سال پیش به همت کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) در روستای کردر رضوی کلید خورد.

ناطقی با بیان اینکه تاکنون ۱۷ دوره جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی آسمان هشتم در گستره روستایی، شهرستانی و استانی برگزار شده است، افزود: هیجدهمین جشنواره استانی آسمان هشتم نیز در دهه کرامت سال‌جاری در روستای کردر رضوی برگزار می‌شود.

وی همچنین با اشاره به میزبانی روستای کردر رضوی از سه دوره جشنواره ملی سرود رضوی ویژه گروه‌های سرود کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: چهارمین و پنجمین و هم‌اکنون نیز ششمین جشنواره ملی آسمان هشتم در رشته‌های سرود، تئاتر و دیگر رشته‌ها نیز به میزبانی روستای کردر رضوی برگزار شده است.

مدیرکل بودجه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: در سال‌جاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف ملی و استانی نظیر بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع)، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، حوزه هنری انقلاب اسلامی، کمیته امداد، وزارت کشور و بنیاد کرامت رضوی نیز برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره با کانون فرهنگی هنری امام‌المنتظر همکاری و مشارکت داشتند.

وی گفت: کانون فرهنگی هنری امام‌المنتظر (عج) در سال ۱۳۹۸ به عنوان کانون برتر در حوزه پاسداشت دهه کرامت و فرهنگ منور رضوی در سطح کشور شناخته شد و مورد تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

کد خبر 746236

دیگر خبرها

  • شاعران ۱۰ کشور به جشنواره شعر رضوی ترکی می‌آیند
  • انزوای مطلق رژیم صهیونیستی در المپیک هنرهای تجسمی جهان
  • طراحی پوسترهای جدید به مناسبت شکست هیمنه آمریکا در طبس
  • طرح‌های گرافیکی سالروز شکست آمریکا در واقعه طبس منتشر شد
  • خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور در تولید تخم مرغ است
  • راهیابی دختران تایبادی به مرحله کشوری جشنواره سرود آفرینش
  • راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد کشور
  • راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور
  • معرفی نفرات و گروه‌های برتر جشنواره ملی آسمان هشتم در میناب
  • جشنواره ورزش‌های بومی و محلی جام منتطران در مشهد