Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در نشست تخصصی تامین مالي قرض الحسنه و توانمند سازي روستايي بر افزايش اشتغال‌هاي خرد و دانش بنيان با تقويت منابع قرض الحسنه تأکيد کرد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، دکتر مرتضی اکبری در همايش تامين مالي قرض الحسنه و توانمند سازي روستايي با اشاره به اعطاي تسهيلات قرض الحسنه به عنوان بهترين کار براي تقويت قسمت تقاضا در جامعه‌اي كه دغدغه ركود دارد، اظهار داشت: اين مهم مشكلات خاص خود را دارد و از سوي بانك مركزي نيز آنطور كه بايد مورد توجه قرار نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: از جمله موارد کاربردی که برای شروع تسهيلات قرض الحسنه مي‌تواند خيلي کمك كند حمايت از كسب و كارهاي كوچك و كارآفرينان نوپا و دانش بنيان است كه قاعدتاً وقتي مي‌خواهد كار جديدي به ويژه از نوع خرد تجربه نشده اتفاق بيافتد، فرد اطلاع ندارد كه طرح بازده لازم را دارد يا ندارد و وقتي مي‌خواهد از سيستم بانكي منابع بگيرد تسهيلاتي با سود ۲۰ تا ۲۲ درصد به وي اعطا مي‌شود.

وی در ادامه گفت: این کار باعث می‌شود تا پروژه‌ای که مشخص نبود بازده دارد يا ندارد مشمول سود شود. لذا براي اين چنين کارهايي بهترين نوع تسهيلات کارآفريني از نوع قرض الحسنه است، نه تسهيلات بانك‌هاي تجاري كه انتظار ۲۰ درصد سود دارند. چراكه در تسهيلات قرض الحسنه كارمزد ۲ تا ۳ درصد وجود دارد و فرد آسوده خاطر است كه در كار جديد تنها بناست اصل پول را بازگرداند، در اين حالت طرح با خيال آسوده‌تري اجرا و با تقويت منابع قرض الحسنه به اشتغال‌هاي خرد و دانش بنيان نيز كمك خواهد شد.

تعامل بانک های قرض الحسنه با مردم و تجمیع منابع

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران در ادامه گفت: منابع قرض الحسنه به نسبت منابع کل کشور بسیار کمتر است و بانك‌های قرض الحسنه براي تقويت اين منابع با مردم در تعامل هستند.
وی با اشاره به تنبل کردن مردم توسط بانک‌های تجاری با اعطای سود به آن‌ها، اضافه کرد: مردم با اين کار بيشتر لذت پولشان را مي‌برند، در حالي كه در بانك‌هاي قرض الحسنه مردم با دريافت وام ارزان از بانك و با استفاده از كسب و كار خود مي‌توانند پول خود را افزايش دهند و به اين صورت فرهنگ پول گذاشتن در بانك و دريافت سود از بين مي رود.

افزایش اعتماد مردمی نسبت به سیستم بانکی

اکبری در ادامه با اشاره به کاربرد های قرض الحسنه در جامعه بیان داشت: قرض الحسنه، عقدی راحت در بانکداري است. در عقود اسلامي مردم بايد مستندسازي‌ها و مدارکي را داشته باشند كه عمده اين مستندسازي‌ها به صورت صوري درحال انجام است كه در قرض الحسنه چنين نيست. هرچند در عقود قرض الحسنه نيز مشكلاتي وجود دارد، از جمله ضامن و مبالغ كم وام كه هم اكنون سقف بيست ميليون توماني دارد و براي كارآفرينان و مشاغل دانش بنيان بسيار كم است و مشكل ديگر هم كمبود منابع قرض الحسنه است كه از سويي باعث سختي برنامه ريزي براي بانك‌هاي قرض الحسنه نيز مي‌شود و با برطرف كردن اين مشكلات مي‌توان به اعتماد در ميان مردم نسبت به سيستم بانكي هم كمك كرد.

وی افزود: تعداد زیاد صندوق‌های قرض الحسنه، بانک‌های کشور و مؤسسات اعتباري نيز از ديگر مشکلات است؛ اين صندوق‌ها منابع قرض الحسنه کشور را جمع كرده ولي در نهايت در تقسيم آن در مواردي كه بايد مصرف نمي‌شود كه باعث مي‌شود ظرفيت قرض الحسنه كشور دچار ابهام شود.

شفاف سازی، عامل اصلی رشد منابع قرض الحسنه

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در پایان گفت: بهترین راه براي رشد منابع قرض الحسنه کشور شفاف سازي سيستم بانکي است که بايد منابع قرض الحسنه و منابع گران قيمت نيز تفكيك شود.

همچنین اکبری، گسترش تسهیلات قرض الحسنه و عدم محدود کردن آن به وام ازدواج، تجمیع و بکارگيري سرمايه‌هاي راکد خرد در جامعه و اعطاي تسهيلات قرض الحسنه در مسير اشتغال، تجميع منابع مسئوليت اجتماعي بانك‌ها با رويكرد اعطاي وام‌هاي قرض الحسنه با پايين‌ترين نرخ كارمزد در مسير كسب و كارهاي خرد، تهيه اوراق وقف براي اعطاي تسهيلات قرض الحسنه ويژه اشتغال و تعيين و تكليف كاهش قيمت پول كه باعث مي‌شود مخاطب پول خود را براي ده درصد در بانك قرار ندهد را از ديگر راه حل‌هاي رشد منابع قرض الحسنه كشور دانست.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۲۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن

امتداد - آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا کنون، ۹۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کرده‌اند که نشان از انعقاد ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادها فقط در بانک مسکن و بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در این بانک است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‌‌‌‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

 

 

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

دکتر حسینی با بیان این که بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان ، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

دکتر حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ ، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دکتر حسینی در پایان گفت: بانک مسکن به لطف خدا و تلاش و همت مجموعه مدیران و همکاران خود با تمام توان و قدرت در راه پیشبرد اهداف نهضت ملی مسکن، تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم مبنی بر کاستن از دغدغه های مردم عزیزمان در حوزه مسکن به پیش می رود تا ان‌شاءا… در سال ۱۴۰۳ بیش از گذشته شاهد جهش تولید ملی مسکن با مشارکت مردم باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن