Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمود دشت بزرگ اظهار کرد: شبکه خطوط و پست‌های شرکت برق منطقه ای در ۲۴ ساعت گذشته با وجود گرد و خاک چندین برابر حد مجاز، آلایندگی، بارش باران و رطوبت صبحگاهی پایدار بوده که این دستاورد بزرگی است.

وی ادامه داد: در یک سال گذشته همه تلاش شرکت بر این بوده که اگر وضعیتی مشابه بهمن ماه سال گذشته داشتیم شبکه در پایداری بماند، از همان روز اول تعویض مقره های سرامیکی به سیلیکونی و پوشش عایقی پست های برق (RTV) را در دستور کار قرار دادیم، در کنار این اقدامات با خرید ماشین آلات مدرن مقره شو به صورت مرتب و شبانه روزی شستشوی تجهیزات نیز صورت گرفته تا امروز شاهد چنین نتیجه ای باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان اقدامات انجام شده در یک سال گذشته را مطابق استانداردهای روز دنیا دانست و افزود: هدف ما از انجام اقدامات صورت گرفته این بوده که خاموشی گسترده ای همانند سال گذشته در شبکه اتفاق نیفتد وگرنه خاموشی های جزئی و حداقلی با وجود بارش یک هفتگی گرد و خاک آن هم ۶۶ برابر حد مجاز و و انواع اقسام آلایندگی، باران ، رطوبت، مه و باد در شبکه طبیعی است، مهم این است که شبکه پایدار باشد و در کمترین زمان ممکن و با حداقل کارها اختلال های کوچک برطرف شود.

دشت بزرگ بیان کرد: تعویض مقره ها، RTV کردن و شستشوی تجهیزات کاری بسیار هزینه بر، طاقت فرسا و زمان بر بوده و به همین سادگی ها اتفاق نمی افتد و نیازمند داشتن شرایط خاصی است، یعنی برای اینکه بتوان همه شبکه استان را در یک سال به صورت کامل پایدار کرد باید علاوه بر تامین بودجه، باید تعداد خطوط و پست ها کم باشد و مساحت گسترده هم نداشته باشند و شرایط آب و هوایی نیز به نحوی باشد که بتوان خاموشی هایی را اعمال کرد تا این مراحل روی شبکه پیاده شود.

وی تصریح کرد: وقتی شرکت برق منطقه ای خوزستان اولین قدرت منصوبه در کشور، دومین تولید کشور، دومین مصرف انرژی و از نظر مساحت تحت پوشش هفتمین برق منطقه ای کشور است و همچنین هشت ماه از سال گرمای هوا و صنعتی بودن خوزستان اجازه خاموشی را نمی دهد، چگونه می توان این حجم از کار ایمن سازی را بر روی کل شبکه انجام داد؟

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با بیان آنکه گرد و خاک ۶۰ درصد مساحت برق منطقه ای خوزستان را تحت پوشش قرار می دهد، گفت: با همه این شرایط در یک سال گذشته پرسنل شرکت برق منطقه ای خوزستان به صورت فشرده نقاط آسیب زای شبکه را شناسایی کرده و نقاط ضعف را با اقدامات موجود برطرف کردند، نتیجه آن هم این روزها مشخص است و با وجود گرد غباری که در برخی از آمارها ۱۲۰ برابر حد مجاز اعلام شده و بعد از آن باران حداقلی همراه مه وجود داشت در شبکه انتقال و فوق توزیع این شرکت خروجی رخ نداده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۳۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • حمایت استقلال خوزستان از استقلال ملاثانی ۸ برابر فولاد + سند
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز ۱۰۰ برابر نرخ انرژی را باید جریمه پرداخت کنند+ فیلم
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • تداوم پایداری جوی در آبادان و خرمشهر