Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@17:06:42 GMT

سفری رویایی به کوچکترین کشور قاره آسیا را تجربه کنید!

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۱۳۸۱۳

سفری رویایی به کوچکترین کشور قاره آسیا را تجربه کنید!

رکنا: سفر مالدیو یک سفر خارجی رویایی است.

همه کسانی که از این مکان دیدنی دیدار کرده اند معتقدند مالدیو رویایی ترین مکان گردشگری در اسیا و حتی در جهان است. جاذبه های گردشگری مالدیو شامل ۱۲۰۰ جزیره ی کوچک و بزرگ بر روی اقیانوس هند است که یاد آور پرنده های در حال پرواز به طور گروهی هستند. در میان این جزیره ها تنها می توان در ۲۰۲ مورد از آن ها سکونت داشت و بقیه غیر مسکونی بوده که البته از همه آن ها هم نمی شود دیدن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوچکترین کشور قاره آسیا مالدیو نام دارد که بلندترین بخش این کشور تنها ۴٫۲ متر ارتفاع دارد.

مهم ترین جاذبه های گردشگری مالدیو وجود ساحل زیبا و رنگارنگ و مرجانی آن است که در کنار درختان زیبا و گرمسیری مثل نارگیل محیطی کاملا رویایی به شمار می آید. برای اقامت تنها می توانید از ۸۸ جزیره از میان این ۱۲۰۰ جزیره استفاده کنید چرا که هتل ها تنها در این ۸۸ جزیره بنا شده اند.

برخلاف بسیاری از کشورهای اسیایی که مردمی توریست دوست دارند، اهالی این جزیره ها ارتباطی با توریست ها ندارند. برای سفر مستقیما به فرودگاه ماله می روید و از آنجا تور لیدر مورد نظر شما را هدایت خواهد کرد. این مکان دارای تعداد زیادی ایستگاه غواصی است که دوست داران غواصی و شنا از آن ها استقبال می کنند قایق سواری بر روی آب های روان و در کنار ماهی های زیبا واقعا در این جزیره ها لذت بخش است.

غواصی در مالدیو ارزشمند است تا آنجا که نخست وزیر مالدیو به هیات دولت این کشور دستور یاد گیری غواصی را صادر نمود.

از جمله جاذبه های گردشگری مالدیو می توان به ۳ مورد اختصاصی اشاره کرد که در زیر به توضیح مختصری در مورد آن ها پرداخته ایم

مسجد جامع ماله

بزرگترین مسجد در کشور زیبای مالدیو مسجد السلطان است که در در پایتخت مالدیو قرار دارد. ساخت و ساز آن مسجد به سال ۱۶۵۶ میلادی باز می گردد. این مسجد که یک مرکز اسلامی بزرگ دارد ظرفیت نماز خواندن برای ۵ هزار نفر را فراهم کرده اند. مکان های گردشگری در این کشور بسیار زیادند اما این مسجد مورد توجه مسمانان و غیر مسلمانان قرار گرفته است چرا که عظمت خاصی دارد.

گلدسته های این مسجد از جمله زیبایی های شهر ماله است. ماله مرکز مالدیو است و گفتنی است که بسیاری از افراد مشهور و تاثیر گذار مالدیو پس از فوت به این مکان آورده شده و در مسجد ماله دفن شده اند.

موزه ملی

موزه ملی مالدیو مکان دیگری است که دوست داران تاریخ و فرهنگ از آن دیدن می کنند برای دیدن از این موزه باید به پارک سلطان مراجعخ کنید. اشیای قیمتی و عتیقه به وفور در این مکان نگهداری می شود. درست در ۱۹ نوامبر ۱۹۵۲ این مکان افتتاح شده که اهداف اجرای این طرح در دو بند ذکر شده است:

حفظ و نگهداری از فرهنگ ملی و بومی‌

جواهرآلات گرانبهای سلطنتی، لباس های تاریخی و ارزشمند و سنگ های قیمتی از جمله ادواتی است که در این موزه نگهداری می شود و دیدار از آن ها برای عموم آزاد است.

مولی آگه

مولی آگه جاذبه ی گردشگری دیگری در مالدیو است که در سال ۱۹۰۶ ساخته شد است. قبل از شروع جنگ جهانی ساخت این مکان به پایان رسید و به عنوان مقر حکومتی مالدیو شناخته شد و مورد بهره برداری قرار گرفت. معماری شگفت انگیز مولی آگه موجب می شود که توریست ها برای دیدار از آن لحظه شماری کنند

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۳۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: سفر یک روزه سیدابراهیم رئیسی در شرایطی انجام شد که افتتاح ابرپروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر بود؛ ابرپروژه‌ای که بیش‌از هر چیز نشان‌دهنده گام‌های موفق در پیشبرد راهبردهای مدنظر در عرصه دیپلماسی اقتصادی با بهره‌گیری از توانمندی‌های حوزه فنی – مهندسی کشور است.

رئیس‌جمهور ایران در جریان سفر به سریلانکا، علاوه‌بر بهره‌برداری از ابرپروژه «اومااویا»، رایزنی‌های دوجانبه‌ای هم با رانیل ویکرمسینگه، همتای سریلانکایی خود داشت. برگزاری نشست هیات‌های عالی‌رتبه مشترک دو کشور، امضای اسناد همکاری و برگزاری نشست‌مطبوعاتی روسای‌جمهور دو کشور، از دیگر برنامه‌های رئیسی در کلمبو بود.

مناسبات اقتصادی ایران و سریلانکا

قطار دیپلماسی همسایگی دولت سیزدهم درحالی به ایستگاه سریلانکا رسید که این کشور از نظر جایگاه ژئوپلتیک، از موقعیت ویژه‌ای در شبه قاره هند برخوردار است و همواره مورد توجه دولت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای قرار داشته‌است. این درحالی است که مناسبات تهران – کلمبو طی سال‌های گذشته همواره در مسیر پیشرفت بوده‌است و سریلانکا از مشتریان انرژی و خدمات فنی – مهندسی ایران به‌حساب می‌آید.

اگرچه طی دهه‌های گذشته ایران و سریلانکا در حوزه مبادله نفت و چای تعاملات قابل‌توجهی داشته‌اند، اما وجود توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متنوع در دوطرف، شرایط مناسبی را برای گسترش روزافزون همکاری‌های سیاسی – اقتصادی فراهم کرده‌است.

اهمیت «کلمبو» در تجارت دریایی

یک کارشناس مسائل شبه قاره هند در گفت‌وگو با همشهری آنلاین، با اشاره به اهمیت سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا اظهارکرد: سریلانکا ازجمله کشورهای مهم در حوزه جنوب‌ آسیا محسوب می‌شود که گسترش همکاری‌ها با این کشور از جنبه‌های مختلف می‌تواند مزیت‌های قابل‌توجهی برای ایران به همراه داشته باشد.

امین رضایی‌نژاد افزود: شهر بندری «کلمبو» به‌عنوان پایتخت سریلانکا از اهمیت ویژه‌ای در حوزه تجارت دریایی برخوردار است و توجه بسیاری از کشورهای را به خود جلب کرده‌است. کلمبو در واقع نقطه عطفی در مراودات جاری در اقیانوس هند و عبور و مرور کشتی‌ها به‌شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه بیشتر کشتی‌های عبوری از این منطقه معمولا توقفی هم در بندر کلمبو دارند، گفت: این بندر از نظر راهبردی دارای اهمیت ویژه‌ای است و می‌توان آن را جزو بنادر مهم جهان به‌شمار آورد که برای کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای اهمیت ویژه‌ای دارد.

مزیت‌های راهبردی سریلانکا

این کارشناس مسائل شبه قاره هند با اشاره به اهمیت توسعه مناسبات ایران و سریلانکا عنوان کرد: طی سال‌های اخیر شاهد یک جنگ کمتر رسانه‌ای شده میان ابرقدرت‌های جهان برای حضور پررنگ‌تر در سریلانکا بوده‌ایم و آنها کوشیده‌اند با افزایش مناسبات با این کشور از مزیت‌های راهبردی این موضوع استفاده کنند.

رضایی‌نژاد با اشاره به حضور پررنگ چینی‌ها در سریلانکا طی سال‌های اخیر اظهارکرد: چینی‌ها طی سال‌های اخیر اقدام‌های گسترده‌ای به‌منظور توسعه بندر «هامبانتوتا» در قسمت جنوبی سریلانکا و در نزدیکی مسیر کشتیرانی بین‌المللی انجام داده‌اند؛ اقدامی که نقش ویژه‌ای در کنترل تجارت دریایی ازسوی چینی‌ها دارد.

وی با اشاره به راهبرد ایران برای نقش‌آفرینی موثرتر در معادلات نظام بین‌الملل، عنوان کرد: گسترش فعالیت‌ها و ظرفیت‌ها در عرصه تجارت و حمل‌ونقل دریایی، یکی از مهم‌ترین ابزارها در مسیر نیل به راهبرد محوری افزایش تاثیرگذاری بر مناسبات بین‌المللی است؛ راهبردی که بیش از پیش اهمیت گسترش روابط با سریلانکا را نمایان می‌کند.

رضایی‌نژاد همچنین تاکید کرد: ازسوی دیگر اگر می‌خواهیم نقش‌آفرینی موثرتری در حوزه شبه‌قاره هند داشته باشیم، ناگزیر به توسعه مناسبات با سریلانکا هستیم.

فرصتی برای ارتقای جایگاه دیپلماسی عمومی ایران

این کارشناس مسائل شبه قاره هند با اشاره به برخورداری سریلانکا از جمعیت مسلمان (حدود ۱۰ درصد)، عنوان کرد: با توجه به اینکه جمعیت مسلمانان سریلانکا طی سال‌های اخیر ازسوی جریان‌های بودایی افراطی مورد ستم بوده‌اند، توسعه مناسبات تهران – کلمبو سبب ارتقای جایگاه دیپلماسی عمومی ایران در جهان اسلام خواهد شد.

رضایی‌نژاد با اشاره به نقش محوری جمهوری‌اسلامی در تحولات جهان اسلام ادامه داد: نکته اینجاست که رقبای ایران در حوزه جهان اسلام، مانند مصر، ترکیه، قطر، عربستان و پاکستان توجه ویژه‌ای به مسلمانان سریلانکا ندارند و جایگاهی برای این کشور در پازل سیاسی خود قائل نیستند.

وی افزود: با توجه به چنین رویکردی، گسترش روزافزون مناسبات ایران و سریلانکا از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و باید با جدیت ویژه‌ای ازسوی دستگاه سیاست‌خارجی کشور پیگیری شود.

اهمیت توسعه همکاری‌های اقتصادی

این کارشناس مسائل شبه قاره هند درباره اهمیت توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و سریلانکا تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی ایران، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی به‌منظور گسترش مناسبات دراین حوزه، می‌تواند گام مهمی در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها به‌حساب آید.

رضایی‌نژاد با اشاره به ضرورت توسعه صادرات محصولات ایرانی به سریلانکا، اضافه کرد: اگرچه سریلانکا جزیره‌ای کوچک به‌حساب می‌آید، اما می‌تواند به‌عنوان یک مقصد صادراتی مهم برای ایران باشد. رقابت قدرت‌های جهانی به‌منظور ایفای نقش بیشتر در سریلانکا نشان‌دهنده ظرفیت‌های اقتصادی و اهمیت موقعیت ژئوپلتیک این کشور است.

کد خبر 847066 برچسب‌ها ایران و سریلانکا سیاست‌ خارجی سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟ | اینفوگرافیک
  • پیروزی سخت یونایتد مقابل قعرنشین در شب خروج لیورپول از کورس قهرمانی!
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • رئیسی: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم / دانش مهندسان ایرانی امروز در جای جای قاره آسیا ظهور و بروز دارد
  • رئیسی: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم / دانش مهندسان ایرانی امروز در جای جای قاره آسیا ظهور رو بروز دارد
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی