Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - فيلم سينمايي "شعله ور" نه تنها در جشنواره فيلم فجر از ديد منتقدين يکي از کارهاي ضعيف نعمت الله نام گرفت بلکه مخاطب نيز با آن ارتباط چنداني برقرار نکرد و از سويي داوران هم به جز تقدير و ديپلم افتخار به امين حيايي ساير بخش هاي اثر را واجد شرايط براي کسب سيمرغ بلورين جشنواره فيلم فجر ندانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرنگار گروه فرهنگي خبرگزاري ميزان، فيلم سينمايي "شعله ور" تازه ترين ساخته "حميد نعمت الله" در بخش سوداي سيمرغ سي و ششمين جشنواره فيلم فجر رونمايي شد و نظرات مثبت و منفي فراواني را براي اين کارگردان باسابقه سينما به همراه داشت.
"شعله ور" پنجمين فيلم "حميد نعمت الله" پس از آثاري همچون "رگ خواب"، "بي پولي"، "بوتيک" و "آريش غليظ" است. نعمت الله طي سالهاي گذشته براي خود امضايي شخصي پيدا کرده و حالا وي جزو يکي از فيلمسازان مطرح سينماي ايران است که سال گذشته با فيلم رگ خواب تحسين بسياري از منقدين را به همراه داشت.

فيلم شعله ور اما بيش از آنکه تحسين برانگيز باشد نگاه منفي به همراه داشت و اکثر منتقدين نسبت به ابعاد مختلف فيلم گلايه هايي داشتند. اين ميان نبايد فيلمبرداري بسيار خوب، طراحي صحنه مثال زدني، موسيقي منطبق با اثر و همچنين بازي هاي نسبتاً متناسب با متن را فراموش کرد.
آنچه بيش از همه براي مخاطب فيلم شعله ور در ابتداي امر آزار دهنده است را بايد در فيلمنامه دانست. فيلمنامه شعله ور مانند آرايش غليظ بيش از اينکه به متن وابسته باشد به فضاي اکولوژيک جنوب کشور وابسته بوده و داستان کشش زيادي ندارد.

دست مايه قرار دادن موضوع حسادت در ابتداي امر جذابيت هاي فراواني دارد اما اين را نبايد فراموش کرد که اين موضوع براي اولين بار انتخاب نشده و براي شگفت زده شدن نياز به تمهيدات بسيار زيادي دارد. تمهيداتي که اين بار همچون رگ خواب نعمت الله نتوانست از پس آن بر آيد.
بازي هاي فيلم جديد نعمت الله ضعف و قوت هاي فراواني دارد و به جز امين حيايي که بازي قابل قبولي ارائه داده مابقي بازيگران مکمل کمي سطحي، تخت و بدون پيشينه ارائه شده اند. اين در ابتدا ضعف فيلمنامه را مي رساند اما در دومين بخش بايد به توانايي بازيگران نيز اشاره کرد.

اصرار نعمت الله به حضور دارا حيايي و همچنين بازيگران نه چندان مطرح سينماي ايران نه تنها کمکي به شعله ور نکرده بلکه همه بازيگران را قرباني حضور امين حيايي کرده است. حيايي در اين فيلم تنهاست و مابقي بازيگران نمي توانند تاثير عمده اي بر کاراکتر نقش اول بگذارند و همين عدم تبادل بازي باعث شده تا انگار هر بازيگر براي خودش کار کند.

فيلم سينمايي "شعله ور" نه تنها در جشنواره فيلم فجر از ديد منتقدين يکي از کارهاي ضعيف نعمت الله نام گرفت بلکه مخاطب نيز با آن ارتباط چنداني برقرار نکرد و از سويي داوران هم به جز تقدير و ديپلم افتخار به امين حيايي ساير بخش هاي اثر را واجد شرايط براي کسب سيمرغ بلورين جشنواره فيلم فجر ندانستند. حال بايد ديد فيلم جديد نعمت الله تا چه مي تواند در گيشه سال آينده به موفقيت برسد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری جشنواره آسمون، اولین دورهمی آسمونی‌ها در جشن ۱۰ سالگی فعالیت بادبوم ویژه فعالیت‌های سینمایی نوجوان‌ها در مجموعه‌های سینمایی و تلویزیونی، با حضور حمید امامی دبیر جشنواره و محمدرضا خردمندان کارگردان سینما و جمعی از هنرمندان در خانه هنرمندان برگزار شد.

ابتدا، سید حمید امامی مدیر بادبوم به آغاز فعالیت بادبوم در سال ۹۲ پرداخت و از خانواده‌های بچه‌های عضو بادبوم قدردانی کرد و افزود: از تمام پدر و مادران بچه‌های عضو بادبوم برای اینکه این‌ سال‌ها با ما ساختند درحالی که بارها موقعیت بادبوم عوض شد، تشکر می‌کنیم.

دبیر جشنواره «آسمون» از آغاز یک جشنواره جدید خبر داد و اضافه کرد: امروز آغاز رسمی جشنواره «آسمون» است؛ این جشنواره ویژه تولید محتوا برای بچه‌های ۹ تا ۱۸ سال خواهد بود.

امامی با بیان اینکه موضوعات و جوایز و تمام جزییات جشنواره در asemoonfest.ir آمده است، تاکید کرد: سعی شد موضوعاتی انتخاب شود که کاملا مربوط با نسل ضد و دهه هشتاد و نودی‌ها باشد چون می‌خواهیم ثابت کنیم نوجوان‌ها می‌توانند آینده‌ خودشان را شکل بدهند.

برای فیلمسازی از خودتان شروع کنید

سپس، محمدرضا خردمندان کارگردان سینما در توصیه‌هایی برای نوجوانانی که قصد دارند در عرصه فیلمسازی و بازیگری فعالیت کنند، گفت: من خودم در سینما کارم را با فیلم کوتاه و آثار ارزان‌قیمت شروع کرده‌ام. کسانی که می‌خواهند کارگردانی و بازیگری را در آینده دنبال کنند، از خودشان و تجارب و خاطراتشان شروع کنند.

وی اضافه کرد: تمام آنچه که شما هستید و تجریه شخصی دارید و آن چیزهایی که هویت شماست برای شروع فیلمسازی به شما کمک خواهند کرد. یک فیلمساز و نویسنده اول چیزی که برای شروع نیاز دارد، ایده است. من در ابتدای راه یک توصیه دارم، به تجربیات شخصی خودتان رجوع کنید چون بهترین ایده فیلمسازی از خودتان و خاطرات شماست پس در خاطرات‌تان جستجو کنید که چه لحظاتی در زندگی دارید که شما را تحت تاثیر قرار داده و آن اتفاق را به خوبی می‌شناسید چوم همراه با رنج و حس غرور و ... است و نسبت به آن اطلاعات کامل دارید و همین‌ها قابلیت ساخت یک فیلم کوتاه را به شما خواهد داد چراکه به ابعاد آن اشراف دارید.

وی به ذکر نمونه‌هایی از تجارب مشترک بچه‌ها پرداخت و عنوان کرد: درباره دوچرخه و شغل پدرتان و موضوعاتی که به‌خوبی آن را می‌شناسید، فیلم بسازید. موضوعاتی که جزییات قابل لمسی از آن‌ها در ذهن داشته باشید که همگی برآمده از تجربه شخصی شماست. همه فیلمسازان بزرگ اولین داستان و شعر و فیلم را از تجربه درونی و غنی شده خودشان ساخته‌اند. البته اینکه آیا این خاطرات به‌تنهایی برای ساخت فیلم کافی است، باید بگویم خیر! بلکه باید به آن‌ها واقعیت و تخیل اضافه کنیم تا فیلم به یک اثر هنری تبدیل شود.

کارگردان «بیست و یک روز بعد» تجاربی از فیلمسازی خود را با نوجوان‌ها به اشتراک گذاشت و گفت: من وقتی نوجوان بودم در اوایل دهه ۷۰ یک همکلاسی داشتم که شرایط اقتصادی خوبی نداشت و همین موجب مشکلاتی می‌شد که مدیران مدرسه قصد داشتند او را اخراج کنند و این سوژه برای من محور یک داستان شد چون او را به‌خوبی می‌شناختم. من این داستان را با چاشنی تخیل نوشتم و چاپ شد و اولین تجربه نویسندگی من رقم خورد و من فهمیدم می‌توانم از خاطراتم داستان بنویسم. در ادامه من برای فیلمسازی از این روش استفاده کردم و فیلم «بیست و یک روز بعد» که قصه‌ ای واقعی داشت را ساختم که درون مایه تخیل به آن آمیخته شد تا بتوانیم در فیلم حرفی داشته باشیم.

خردمندان خطاب به حاضران گفت: توصیه می‌کنم تجربیات و خاطرات‌ خودتان را درباره موضوعات و دوستانی که به‌شدت آن‌ها را می‌شناسید، بنویسید این کار برای شما تولید داستان می‌کند. به‌نظرم فیلم ساختن به‌شدت ارزان و آسان شده و هیچ چیز جز گوشی موبایل برای فیلم‌سازی لازم نیست و این امکاناتی است که در دست همگی قرار دارد.

وی در پایان بیان کرد: بچه‌هایی که می‌خواهند بازیگر شوند باید ده برابر یک نقش را در زندگی روزمره خودشان بازی کرده باشند و ده‌ها قدم از یک تست بازیگری جلوتر باشند و یاد بگیرند که تقلید کنند و افعال دیگران را شبیه‌سازی کنند و برای نقش‌های مختلف شناسنامه درست کنند. مدل راه رفتن، حرف زدن و فکر کردن زندگی افراد و مشاغلی مثل نجار، بنا و پزشک را مرور کنند تا آماده همکاری با یک فیلم باشند.

کد خبر 6090133 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • رئیس جمهور در جشنواره ملی امتنان از کارگران گروه‌های کار و واحدهای نمونه: دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است
  • دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست