Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@14:03:03 GMT

سردار غیب پرور:ما پای ولایت ایستاده‌ایم

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۱۴۱۳۳

سردار غیب پرور:ما پای ولایت ایستاده‌ایم

به گزارش جهان نيوز، اجتماع بزرگ هزاران نفر از رزمندگان شهرستان بابل با سخنرانی سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مصلی این شهر برگزار شد.

سردار غیب پرور با گرامیداشت یاد و خاظره عالم بزرگ بابل آیت الله روحانی گفت: انقلاب اسلامی هدیه ای از جانب خدای متعال بود که به دستان دانشمند حکیم، امام عزیز(ره) عینیت یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به فرموده امام خمینی که مردمان ما را بهتر از مردمان اهل رسول خدا دانست، تأکید کرد: اگر مردم و ایمان و بصیرت آن ها نبود، پیروزی انقلاب میسر نمی شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی برای جوامع بشری داشته است که هدایت مردم به توحید و رها شدن از قید و بندهای دنیوی از جمله این ها می باشد.

وی همچنین برخی دستاوردهای انقلاب را یادآور شد و اظهار داشت: استقلال، خود اتکایی و روی پای خود ایستادن، از جمله دستاوردهایی است که به حمدالله بعد از چهل سال می توانیم در دنیا با افتخار سر خود را بالا بگیریم.

سردار غیب پرور به وجود 1700 شهید در شهرستان بابل اشاره نموده و عنوان کرد: برای این انقلاب نورانی مردم خوب کشورمان هزینه های زیادی داده اند. به هرجایی که انقلاب نیاز داشته است، مردم ایستادگی نموده اند.

وی ادامه داد: هرجا صحنه فداکاری بود، مردم درنگ نکرده و با ایثار و فداکاری و جانفشانی حاضر شده اند.

جانشین فرماند کل سپاه در امور بسیج اظهار داشت: در جای جای انقلاب هرجا که لازم بوده است تا ایثاری اتفاق بی افتد، هیچ یک از آحاد امت برای حضور شک نداشت که 8 سال دفاع مقدس و 8 سال جنگ و آلام و رنج و مشقت از جمله این ایثارهاست.

وی مجاهدت های رزمندگان لشکر 25 کربلا را یادآور شد و گفت: هرجا صحنه سختی در دفاع مقدس بود، لشکر 25 کربلا حاضر بوده و از جمله رزمندگان پیشتاز و علمداران جنگ بوده اند.

سردار غیب پرور با اشاره به غیرت دینی مردم در انقلاب اسلامی یادآور شد: عرصه دفاع از حرم آل الله در هزاران کیلومتر آن سوی مرزهای کشورمان بار دیگر ثابت کرد که جوانان مسلمان این مرز و بوم همچون نسل های اول انقلاب با شجاعت پای کار هستند.

وی در ادامه سخنان خود به تلاش های بی وقفه دشمنان اشاره نموده و تأکید کرد: در دوران جنگ تحمیلی با جبهه سخت دشمن مواجه بودیم اما امروز جنگ احزاب مدرن را علیه این انقلاب شاهد هستیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعیفن گفت: تمام جبهه استکبار از صهیونیسم های خبیث و منافقین کور دل تا قدرت های شیطانی عالم؛ تمام قد در برابر ما فتنه انگیزی می کنند چرا که این مردم در پی مکتب اسلام و قرآن هستند.
وی در همین خصوص افزود: فریفتن مشی دشمن است که همواره تلاش می کند با جیفه‌ی ناچیز دنیا ما را بفریبند و تطمیع کنند.

جانشین فرماند کل سپاه در امور بسیج نفوذ در صفوف انقلابیون را از جمله اقدامات دشمن خواند و تأکید کرد: حتما بایستی از نفوذ فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی مراقبت کنیم چرا که دشمنان به کمترین چیزی که راضی هستند، اضمحلال انقلاب اسلامی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به رزمندگان دفاع مدس گفت: شما مدال مجاهدت را بر گردن دارید که باید از خداوند پایمردی در این راه را طلب کنید که کاری سخت و دشوار است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در عهد رسول خدا و امیرالمومنین(ع) رزمندگانی بودند که نتوانستند در این راه ثابت قدم بمانند.

سردار غیب پرور دنیا طلبی را راه نفوذ دشمن دانست و تأکید کرد: حفاظت و حراست از انقلاب اسلامی کار سختی است و در این راه به فرموده مقام معظم رهبری جهاد کبیر لازم است، یعنی نهراسیدن در برابر دشمن قداری که از هیچ چیز برای مقابله با این انقلاب فروگذار نمی کند.

وی البته بخشی از قصور را متوجه مدیران دانسته و اظهار داشت: کشور ما با این سرزمین پهناور دارای سرمایه های زیادی می باشد که بالاترین آن وجود جوانان باهوش و تحصیل کرده است که باید مسئولان به خود آمده و از این ظرفیت استفاده کنند.

جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج همچنین تنبلی کردن را از دیگر آفت ها خوانده و گفت: کشور عزیز ما استطاعت این را دارد که برای تمام جوانان شغل ایجاد کرده و برای همه مردم رفاه ایجاد کند، به شرط آنکه مسئولان به درستی از ظرفیت ها استفاده کنند.

وی خطاب به رزمندگان دفاع مقدس تأکید کرد: باید مراقب بوده و نگذاریم ما را سرگرم دنیا کنند و همواره باید آن خاکریزهای بدون ادعا را که در سخت ترین شرایط در برابر دشمن مقاومت کردیم را به یاد بیاوریم.

سردار غیب پرور در پایان گفت: پای ولایت ایستاده ایم تا ریشه های دشمن را بخشکانیم تا در نهایت این انقلاب نورانی به دستان با کفایت رهبری عزیز، به دستان مبارک حضرت ولی عصر(عج) برسد.

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه جریان مخالف استاد مطهری

مبلغ: غیر از کسانی که به لحاظ دینی با ایشان در تضاد بودند، متدینان و حتی برخی روحانیون هم در قبال او موضع‌گیری داشتند. ما چند جریان را در مقابل استاد مطهری می‌بینیم.
نخست جریان ولایتی‌ها که نسبت به مطهری بی‌مهری‌هایی داشتند و هنوز هم دارند. جریان دوم جریان‌های سنتی در معارف اسلام بودند. جریان سوم گروهی از انقلابیون که استاد مطهری را مورد اتهام قرار می‌دادند.

رفتار جریان اول: استاد مطهری نسبت به ولایت، مواضع صریح و مستدلی دارد. رساله‌ای هم در این رابطه تالیف کرده است. در آن رساله هم بر ولایت سیاسی اهل بیت علیهم‌السلام استناد کرده و هم بر ولایت معنوی و باطنی آنها. علاوه بر این‌ها، ایشان از آثار استدلالی که در این زمینه تالیف شده است، استقبال کردند مثلا در مقاله‌ای از «الغدیر» علامه امینی دفاع کردند. با همهٔ این تلاش‌ها چرا عده‌ای ولایتی با ایشان مخالف بودند؟

این انتقادات ناشی از آن است که این گروه توقع داشتند استاد مطهری در میدان لعن و سب وارد شود و در مورد تبری نسبت به برخی شخصیت‌های مورد احترام اهل سنت به صراحت موضع‌گیری کند. شهید مطهری اهل این‌گونه مقابله‌ها که امت اسلامی را با اختلاف مواجه می‌کند، نبود. این جماعت به همین علت دربارهٔ او موضع‌گیری منفی می‌کردند، ولایت او را ضعیف می‌شمردند و از این جهت او را مورد نقد و اعتراض قرار می‌دادند.

رفتار جریان دوم: این جریان که تشابه زیادی با جریان اول دارد، معتقد بودند شهید مطهری یک عالم متجدد است و برای این‌که از اسلام دفاع کند، برخی احکام اسلام را نادیده می‌گیرد. این افراد با تجددگرایی استاد مطهری مخالف بودند و معتقد بودند نظرات او با استدلال سنتی سازگار نیست. مثلا شهید مطهری از این‌که زنان با رعایت پوشش اسلامی در فعالیت‌های اجتماعی حضور داشته باشند دفاع کرده است. ولی این گروه سنتی معتقد بودند این الگو، الگوی اسلامی نیست بلکه الگوی برگرفته از غرب است.

در بین علمای ما افراد نسبتا زیادی بودند که به این دلیل با افکار شهید مطهری مخالف بودند. یکی از همین افراد که سابقهٔ تحصیل نزد استاد مطهری داشت، کتاب مسئلهٔ حجاب ایشان را مورد نقد قرار داد، حواشی برای کتاب نوشت و برای استاد مطهری فرستاد. در آن حواشی، طعنه‌های زیادی با همین جهت‌گیری علیه استاد مطهری وجود دارد. شهید مطهری از این اتهامات بسیار متاثر می‌شود و ذیل آن حواشی می‌نویسد از چیزهایی که من از آن نمی‌گذرم این افتراهاست. این گروه خیلی به استاد مطهری فشار می‌آوردند.
مطهری در میان هم‌صنفان خودش هزینه می‌داد ولی دست از روشنگری دین برنمی‌داشت. اگر ایشان می‌خواست تسلیم پسند عوام‌الناس شود آثاری مثل تحریفات عاشورا نمی‌نوشت و سکوت می‌کرد کما این‌که هم‌لباسان او سکوت می‌کردند و مورد احترام مردم قرار می‌گرفتند. حرف شهید مطهری همین است که نتیجهٔ کتمان حقیقت عذاب الیم است.

رفتار جریان سوم: شهید مطهری از همراهان امام در انقلاب بود، در جریان نهضت حضور داشت ولی بسیاری از انقلابیون با او مشکل داشتند. این مشکل از دو جهت بود یکی مشکل نظری و دوم مشکل عملی. مشکل نظری این بود که عده‌ای به نام انقلابیون می‌خواستند همهٔ اسلام را در انقلاب خلاصه کنند. انگار اسلام مساوی با انقلاب است و هیچ چیز دیگری از اسلام را به رسمیت نمی‌شناختند. این جریان همهٔ ارزش‌ها را در انقلاب می‌دید. انگار غیر از انقلاب در اسلام چیزی نیست. مطهری با چنین تفکری مشکل داشت و مقابل آن می‌ایستاد.
از نظر مطهری، اسلام مبارزه دارد ولی این یکی از ارزش‌های اسلام است. مطهری خطاب به این گروه تندرو می‌نویسد:« از نظر شما تمام مسائل قرآن بر محور انقلاب است».

استاد مطهری در برابر این سه جریان ایستاد و جان خودش را فدا کرد. بیان مطالب آسیب شناسی های فکری در زمان و شرایط انقلاب کار سختی بود و کسی دیگری جز ایشان مقابل این جریان های افراطی نایستاد.

* استاد حوزه و پژوهشگر دین / * منتشر شده در مجله خیمه اردیبهشت 1403

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902693

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • تشییع و خاکسپاری ۲ شهید گمنام در استان کرمان
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • سردار رادان: عهد می‌بندم طرح نور را ادامه دهیم
  • سردار رادان: به سبک خودمان آزادی را ایجاد می‌کنیم