Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گچساران - ايرنا - رئيس اداره ورزش و جوانان گچساران گفت: صونا بيداد هندباليست باشگاه نفت و گاز اين شهرستان خانم گل مسابقات هندبال ليگ برتر کشور شد.

فريدون عبدالخاني روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين ورزشکار با به ثمر رساندن 97 گل در مسابقات ليگ برتر امسال بانوان به عنوان بهترين گلزن از سوي کميته برگزاري رقابت‌هاي ليگ برتر بانوان کشور معرفي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مريم يوسفي از باشگاه تاسيسات دريايي تهران با 92 گل و شقايق باپيري نيز با ٧٨ گل از تيم شهيد چمران لارستان در جايگاه دوم و سوم بهترين گلزنان سيزدهمين دوره ليگ برتر هندبال بانوان قرار گرفتند.
تيم هندبال نفت و گاز گچساران نايب قهرمان ليگ برتر هندبال بانوان کشور شد.
اين تيم در رقابت‌هاي ليگ برتر هندبال بانوان 9 پيروزي، 2 تساوي و يک شکست و 20 امتياز کسب کرده است.
تأسيسات دريايي تهران نيز با 21 امتياز 310 گل زده،230 گل خورده و تفاضل گل 81 قهرمان شد.
نفت و گاز گچساران در مسابقات ليگ برتر هندبال بانوان کشور 334 گل وارد دروازه حريفان کرده و 233 گل نيز دريافت کرده است.
اين تيم با تفاضل گل 100 يکي از پديده‌هاي ليگ برتر هندبال بانوان ايران در سال جاري مطرح شد.
نفت و گاز گچساران از سال 1385 سابقه حضور در ليگ‌هاي برتر و دسته اول کشور را دارد.
قهرماني در ليگ دسته اول ايران و چندين سال حضور در ليگ برتر هندبال کشور از افتخارات تيم هندبال بانوان نفت و گاز گچساران است.
نفت و گاز گچساران در رقابت‌هاي ليگ برتر، امسال با تيم‌هاي تأسيسات دريايي تهران، هيات هندبال اصفهان، هيات هندبال شاهين شهر، هيات هندبال کردستان، شهيد چمران لارستان و بهمن بهبهان بازي مي‌کند.
تيم هندبال مردان نفت و گاز شهرستان 124 هزار نفري گچساران در جنوب کهگيلويه و بويراحمد نيز هم اکنون در صدر جدول رده بندي ليگ برتر قرار دارد.
حضور موفق در دو دوره جام باشگاه‌هاي آسيا و جام باشگاه‌هاي جهان از سوي تيم مردان نفت و گاز گچساران از سوابق درخشان هندبال اين خطه است.
خبرنگار: فرزانه شريفي** انتشاردهنده: سيد ولي موسوي نژاد
8143/6110
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۴۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوب و بد هندبال ایران در سال 1402 از نگاه پاکدل

به گزارش "ورزش سه" علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال کشورمان در گفت‌وگویی با تسنیم، از آنچه بر این فدراسیون و تیم‌هایش در سال 1402 گذشت صحبت کرد، که مشروح آن در زیر می‌آید:

عملکرد هندبال در سال 1402 در بخش نوجوانان، جوانان و بزرگسالان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
در بخش تیم‌های پایه در سال 1402 عملکرد خوبی داشتیم. با تلاش‌ها و برنامه‌هایی که داشتیم در تیم نوجوانان پسر اتفاق بزرگی رقم خورد و توانستیم در مسابقات جهانی کرواسی با حذف تیم‌های قدرتمند اروپا مثل سوئد به یک هشتم برویم که بسیار ارزشمند بود. در بخش جوانان دختر، این تیم توانست در حضور قدرت‌های آسیا دومین بار پیاپی سهمیه جهانی بگیرد و سال 1402 در قهرمانی جهان مقدونیه حضور داشته باشد. طبق برنامه‌ریزی‌هایی که داشتیم تیم نونهالان تشکیل و نوجوانان در قهرمانی آسیا در سال 1403 حاضر می‌شود.

در بخش بزرگسالان، بانوان در قهرمانی جهان دانمارک برای دومین بار حاضر شدند و در رشته‌های توپی بانوان این موضوع کمتر اتفاق افتاده و این حضور همراه با اولین پیروزی در تاریخ هندبال کشورمان در این مسابقات بود و نتایج بانوان نسبت به دوره قبل بهتر بود و با توجه به اینکه شرایط حضور بانوان خاص است، بانوان ما نشان دادند دختر محجبه ایرانی با پوشش کامل می‌تواند مقابل حریفان خود عرض‌اندام کند. در این مسابقات فاطمه مریخ جزو پدیده‌های جام بود.

در بخش مردان شاید از بُعد کمی‌گرایی و نتیجه خوب نبودیم و انتظاراتی که داشتیم برآورده نشد و باید بهتر عمل می‌کردیم. در هانگژو با توجه به اینکه چند بازیکن و لژیونر همراه تیم نبودند، نتوانستیم نتیجه خوبی کسب کنیم. در قهرمانی آسیا و انتخابی جهان هم از بعد اینکه فاصله خود را با قهرمانان آسیا کم کردیم و روند رو به رشد داشتیم، عملکردمان مثبت بود ولی واقعیت این بود که از نتیجه راضی نبودیم و انتظار ما کسب سهمیه بود. البته کار در رده بزرگسالان سخت است و در سال‌های گذشته هم خوب پشتوانه‌سازی نکردیم و در این مسابقات و در 21 دوره گذشته تنها دو بار (2014 و 2022) توانستیم سهمیه جهانی کسب کنیم. باید نهایت تلاش را به کار بگیریم که این اتفاق در ادوار بعد رقم بخورد.

در بحث بین‌الملل چه میزبانی و چه ارتباطات جهانی هم توضیح بفرمایید. چقدر جایگاه ایران در سطح بین‌المللی هندبال ارتقا داشت؟
در بحث بین‌الملل چون کرسی‌های خوبی در آسیا داریم، ارتباطات خوبی هم داریم و میزبانی مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا را داشتیم. میزبانی خوبی در اصفهان داشتیم و بعد از مدت‌ها تمامی کشورهای آسیا در ایران حضور یافتند و با پیگیری‌هایی که داشتیم پس از 18 سال در سال 1403 میزبان قهرمانی نوجوانان پسر آسیا هستیم و این میزبانی‌ها می‌تواند به توسعه هندبال ایران کمک کند و از ابعاد مختلف برای کشور مفید است. با ارتباط خوبی که با حسن مصطفی رئیس فدراسیون جهانی داریم کمک‌‌های خوبی برای هندبال ایران گرفتیم.

دوره C داوری جهانی برای اولین بار در تاریخ هندبال ایران برگزار شد که اتفاق خوبی در بحث آموزش بود. با توجه به اینکه دوره‌های پیشرفته داوری برگزار شد، دو کوبل داوری ما قاره‌ای شدند و به لیست داوران آسیا اضافه شدند. امیر و احمد قیصریان دو داور ما بعد از چند سال تلاش، جهانی شدند که اتفاق بزرگی برای داوری ایران بود. دو نفر از مربیان ما، محسن طاهری و ناصر سلیمی توانستند در دوره مولتی‌پلیر در عربستان حضور داشته باشند و بعد از علیرضا حبیبی، مدرس ارزشمند ایران در آسیا و جهان، آقای سلیمی و طاهری به لیست مدرسان آسیا  اضافه شدند. با کشورهای آسیایی و اروپایی روابط خوبی برگزار کردیم که مهمترین آن ارتباط با کشور روسیه بود که دو تیم در تورنمنت‌های کشورهای یکدیگر شرکت می‌کنند و با توجه به اینکه هندبال روسیه از کشورهای خوب اروپایی است، این موضوع برای ما مثمرثمر است.

بهترین اتفاق هندبالی سال 1402 از نظر شما کدام است؟
بهترین اتفاق سال 1402 صعود نوجوانان پسر به‌عنوان سرگروه به یک هشتم نهایی مسابقات جهانی بود و کسب سهمیه جوانان دختر برای دومین بار پیاپی. اجرای برنامه‌های تدوین شده فدراسیون و حرکت بر اساس برنامه‌های استراتژیک نیز از اتفاقات خوب بود. همچنین برای یک سال دیگر حامی مالی در کنار ما بود و با تعامل خوبی که داشتیم این قرارداد برای سومین سال تمدید شد. نخستین پیروزی بانوان بزرگسال در جهان نیز ارزشمند بود.

در کدام بخش احساس می‌کنید به برنامه‌های موردنظر در سال 1402 دست پیدا نکردید یا صد درصد محقق نشده است؟
در بخش بزرگسالان پسر به دنبال کسب سهمیه بودیم، ولی علی‌رغم تلاش‌ها این اتفاق محقق نشد و باید تلاش کنیم که در آینده این اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • جنجال خبرنگار زن آدربایجانی در سفارت ایران + عکس
  • اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید
  • بانوان چادری شاغل در ادارات تجلیل شوند
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت زهرا شجاعی
  • زهرا شجاعی؛ زنی که «زنان» و «بانوان»‌ را جانشین «خواهران» کرد
  • زهرا شجاعی؛ زنی با ادبیات زنان و بانوان نه خواهران یا متعلقه‌ها
  • خوب و بد هندبال ایران در سال 1402 از نگاه پاکدل
  • استقرار اورژانس هوایی در بام نفت ایران
  • محمدرضا عارف: خانم زهرا شجاعی هم شجاع زیست و هم زیست مومنانه داشت
  • سید حسن خمینی: خانم زهرا شجاعی از زمره بانوان پیش گام و تأثیرگذار بود