Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی گفت: الکترونیکی کردن امورات گمرک، واردات را از ۲۶ روز به ۱ روز رسانده و صادرات از یک هفته به کمتر از یک ساعت رسیده است. ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علی‌اصغر عباس‌زاده ظهر امروز در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی با ارائه گزارشی از روند الکترونیکی شدن روند گمرکات آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه الکترونیکی کردن گمرک، در راستای اقتصاد مقاومتی است اظهار داشت: بهبود کیفیت زیرساخت‌های تجاری و فناوری اطلاعات و تسهیل ورود و خروج کالا از جمله مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این سامانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اجرای سامانه جامع امور گمرکی، اجرای پنجره واحد تجاری و اجرای مدیریت هوشمند گمرکی در گمرکات کشور با فرآیند الکترونیکی در حال اجراست افزود: کلیه فرآیندهای گمرکی صادرات و واردات از طریق سامانه جامع امور گمرکی انجام می‌شود که موجب تسهیل و تسریع در انجام تشریفات گمرکات است.

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه برای ترخیص یک محموله تجاری 37 ارگان دخالت دارند گفت: این سازمان‌ها با بسترهای مخابراتی به سامانه جامع متصل شدند و تمامی مجوزها به‌صورت الکترونیکی صادر می‌شود، ضمن اینکه جعل مجوز هم به صفر رسید.

وی بابیان اینکه با تبادل الکترونیکی داده‌ها، مدارک لازم در اختیار تمامی سازمان‌ها قرار می‌گیرد و دیگر نیازی به ارائه مدارک به تک‌تک سازمان‌ها نیست ابراز داشت: سامانه متمرکز وصول درآمدهای گمرکی هم برای شفافیت و تسهیل در امور به‌صورت الکترونیکی شد.

مدیرکل گمرک تبریز با یادآوری اینکه با الکترونیکی شدن فرآیندهای گمرکی، ارتباط چهره به چهره کارشناسان با تجار به صفر رسیده است خاطرنشان کرد: با این اقدام، فساد اداری از این ارتباطات به حداقل رسیده است.

عباس زاده بابیان اینکه الکترونیکی کردن امورات گمرک، واردات را از 26 روز به یک روز رسانده و صادرات از یک هفته به کمتر از یک ساعت رسیده است گفت: میانگین اعلام وصول کالاهای صادراتی 45 روز بود که در عرض 4 روز اعلان وصول انجام می‌شود.

وی ادامه داد: کالاهای صادراتی در مسیرهای سبز، زرد و قرمز دسته‌بندی‌شده است که فقط کالاهای دارای ریسک بالا و رده قرمز را پلمپ کرده و به مرز ارسال می‌کنیم.

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی در پایان بابیان اینکه این اقدامات توسط سازمانی جهانی گمرک کشور مورد تقدیر قرار گرفت تصریح کرد: گمرک کشور با این اقدامات زیرساختی، اعتبار ایران را در سطح بین‌الملل افزایش داد ضمن اینکه دومین کشور در مقابله با قاچاق شدیم.

انتهای پیام/ش

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی

سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه اول و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی افزود: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشته بود.

وی با بیان اینکه رنج سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رنج سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود که انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌کنند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فروردین ماه را شامل می‌شود.

سرهنگ قنبرزاده به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و عدم توجه به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است

وی کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست بطوریکه که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهارداشت: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است بطوریکه در در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولین در این راستا برنامه ریزی جدی نمایند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش یافته است

سرهنگ قنبرزاده ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیق گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز،۱۲۵ مورد نموره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روان گردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • برگزاری مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای در تبریز
  • مدیرکل گمرک شهید رجایی منصوب شد