Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه علمیه یزد از تحصیل بیش از ۱۴۰۰ طلبه در استان یزد خبر داد و گفت: ظرفیت طلاب و روحانیون در آگاه سازی مردم با قوانین راهنمایی و رانندگی استفاده شود. ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شمس صبح امروز در نشستی با حضور سرهنگ جمشیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان یزد با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از 1400 طلبه در استان یزد در مدارس علمیه در حال تحصیل دروس حوزوی هستند اظهار داشت: همچنین در سطح استان یزد تعداد 80 مُبلغ در طرح هجرت شرکت و در روستاها و مناطق محروم استان در امر تبلیغ فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه علمیه یزد با اشاره به وجود 60 مُبلغ در مدارس امین استان یزد خاطرنشان کرد: این مبلغین در 60 مدرسه امین استان یزد مشغول به فعالیت در عرصه‌های مختلف مذهبی و فرهنگی هستند.

وی ادامه داد: با وجود این ظرفیتی که در حوزه‌های علمیه استان یزد وجود دارد می‌توان بهترین استفاده را برد و با برگزاری جلسات و همایشات مختلف برای روحانیون، طلاب و مبلغین، در امر آگاه سازی بیشتر مردم در قوانین راهنمایی و رانندگی گامی مؤثر برداشت.

شمس با تأکید بر مسجد محوری اضافه کرد: روحانیون به عنوان امین و معتمد و همراه مردم می‌توانند در انتقال مفاهیم مختلف نقش مؤثر و مثبتی را ایفا کنند.

مدیر حوزه علمیه یزد به یکی از طرح‌های خوب راهنمایی و رانندگی که در مدارس اجرا می‌شود اشاره کرد و افزود: طرح همیار پلیس یکی از طرح‌های تأثیرگذار و مثبتی بود که راهنمایی و رانندگی در سطح کشور اجرا کرد و نتیجه مثبت آن نیز در سالیان گذشته به خوبی مشخص و معین شد.

وی در پایان تأکید کرد: حوزه علمیه استان یزد در راستای رسیدن به اهداف عالی نظام و برقراری قوانین در سطح کشور اعلام آمادگی می‌کند و هر زمان که نیاز به برگزاری جلسات و همایشات برای فراگرفتن قوانین باشد بدون شک آماده هستیم.

حجت الاسلام سیدمحمدمحسن حسینی‌پور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه یزد هم در این جلسه  فرهنگ‌سازی در اجرای قوانین در کشور را امری بسیار مهم و ضروری دانست و اظهار داشت: فرهنگ سازی در کشور قبل از انجام هر کاری می‌تواند تأثیرات مثبت بیشتری داشته باشد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه یزد با اشاره به اینکه در بیان قوانین و مسائل شرعی نیاز به فرهنگ‌سازی در کشور هستیم گفت: با بیان بعضی طرح‌ها در کشور می‌بینیم که یا مردم توجیه نیستند و یا طرح ارائه شده با نواقصی روبه رو است که این عوامل نارضایتی‌هایی را در بین مردم به وجود می‌آورد.

وی با تأکید بر اینکه وضعیت دست‌اندازها در سطح شهر یزد اصلاً مناسب نیست اضافه کرد: اصلاً مشخص نیست که برای ساخت این‌گونه دست‌اندازها آیا استانداردی در نظر گرفته شده یا بدون استاندارد  ساخته می‌شود.

حسینی پور خاطرنشان کرد: امروزه قوانینی در راهنمایی و رانندگی وضع می‌شود که اطلاع رسانی صورت نمی‌گیرد و فرد پس از جریمه شدن متوجه قوانین جدید در حوزه راهنمایی و رانندگی کشور می‌شود که باید نسبت به این مسئله نیز توجه ویژه و خاص داشت.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه یزد افزود: عدم توجه به مسائل فرهنگی در داخل وسایل نقلیه از دیگر معضلات کشور است و افراد بدون توجه به مسائل فرهنگی و شرعی با خود حیوانات مختلف را همراه و در سطح شهر به نمایش می‌گذارند و یا با نصب سیستم‌های صوتی بزرگ به پخش صوت‌های نامتعارف با صدای بلند اقدام می‌کنند که این مسائل نیز باید مورد توجه راهنمایی و رانندگی قرار گیرد.

انتهای پیام/ش

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟

هر کشور قوانین راهنمایی و رانندگی و جرائم مربوط به خود را دارد. ندانستن قوانین در هر کشور می‌تواند بسیار خسارت‌زا باشد؛ برای مثال جریمه سرعت غیرمجاز در هلند بسیار بیشتر از اروپای شرقی است.

در عربستان، در صورتی که افراد از پل عابر پیاده عبور نکنند و مسیر مستقیم از وسط بزرگراه را برگزینند، بین هزار تا ۲ هزار ریال عربستان جریمه خواهند شد!

امارات متحده عربی

به گزارش روزیاتو، سیستم امتیاز سیاه دبی، رانندگانی را که قوانین راهنمایی و رانندگی را زیر پا می‌گذارند ردیابی می‌کند. این سیستم از امتیازهایی برای نشان دادن میزان جدی بودن تخلف استفاده می‌کند. هر بار که یک راننده کار اشتباهی انجام می‌دهد، مانند رانندگی با سرعت زیاد یا پیروی نکردن از علائم راهنمایی و رانندگی، چند امتیاز سیاه دریافت می‌کند.

رانندگی در حالت مستی می‌تواند جریمه بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار درهم، تا سه ماه حبس، ۶۰ روز توقیف خودرو یا همه این موارد را به دنبال داشته باشد. متخلفان ممکن است امتیاز سیاه هم دریافت کنند.

در صورتی که رانندگان از سرعت مجاز، کمتر از ۳۰ کیلومتر در ساعت تخلف کنند، بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ درهم جریمه می‌شوند. اگر این تخلف از سرعت مجاز بیش از ۶۰ کیلومتر در ساعت و حتی بالاتر باشد، جریمه هزار و ۵۰۰ درهمی، ۱۲ امتیاز سیاه) و ۳۰ روز توقیف ماشین را به دنبال خواهد داشت.

عبور از چراغ قرمز، هزار درهم جریمه، ۱۲ امتیاز سیاه و توقیف ۳۰ روزه وسیله نقلیه را به همراه دارد. البته در قوانین راهنمایی رانندگی ذکر شده که عبور از چراغ قرمز تعلیق گواهینامه ندارد. بی‌توجهی به خط عابر پیاده و راندن بیش از سرعت مجاز در نزدیکی این خط نیز ۵۰۰ درهم جریمه را در پی خواهد داشت.

ترکیه

به نقل از سایت ikamet، رانندگی در حالت مستی چندین حالت دارد. بابت اولین تخلف ۶۴۴۰ لیره، بابت دومین بار هشت هزار و ۷۵ لیره و بابت سومین بار ۱۲ هزار و ۹۷۸ لیره جریمه برای فرد به دنبال دارد.

تخلف از سرعت مجاز تا ۳۰ درصد سرعت مجاز، هزار و ۵۰۷ لیره و تخلف از سرعت مجاز، بیش از ۳۰ درصد تا ۵۰ درصد سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه در پی خواهد داشت. تخلف از سرعت مجاز بیش از ۵۰ درصد، فرد خاطی را متوجه جریمه ۶ هزار و ۴۴۰ لیره‌ای خواهد کرد. عبور از چراغ قرمز هزار و ۵۰۷ لیره و بی‌توجهی به خط عابر پیاده سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه دارد.

عربستان

این کشور جرائم راهنمایی و رانندگی را به چهار دسته عمده تقسیم کرده است. دسته اول جرائم که از همه سنگین‌تر هستند، بین ۵۰۰ ریال تا ۹۰۰ ریال جریمه فرد و حتی توقیف وسیله نقلیه را در پی خواهند داشت. رانندگی در حالت مستی، عبور از چراغ قرمز و تخلف از سرعت مجاز بیش از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته هستند.

دسته دوم جرائم بین ۳۰۰ ریال تا ۵۰۰ ریال هستند و مجدداً امکان توقیف وسیله نقلیه را دارند. تخلف از سرعت مجاز کمتر از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته به شمار می‌رود. به این ترتیب دسته‌های سوم و چهارم جرائم کوچک‌تر و مجازات‌های کمتر را پوشش می‌دهند.

عمان

رانندگی در حالت مستی در عمان برای اولین بار هزار ریال عمان (۲۶۰۰ دلار) و برای دومین بار ۲ هزار ریال عمان (۵۲۰۰ دلار) جریمه در پی خواهد داشت. مشخص است که این جریمه بسیار سنگین است زیرا در مقایسه با تخلف از سرعت مجاز تا ۲۰ کیلومتر که تنها ۱۰ ریال عمان جریمه دارد، مبلغ بسیار بیشتری از فرد دریافت می‌شود. تخلف از سرعت مجاز از ۲۱ تا ۳۰ کیلومتر در ساعت نیز ۱۵ ریال عمان و ۲ امتیاز منفی در پی خواهد داشت.

رد کردن چراغ قرمز یکی از بدترین تخلفات رانندگی است که یک راننده می‌تواند در عمان مرتکب شود؛ چراکه علاوه بر جریمه ۵۰۰ ریالی، می‌تواند او را تا یک سال در زندان حبس کند! بی‌توجهی به خط عابر پیاده نیز ۱۵ تا ۳۰ ریال عمان جریمه خواهد داشت.

قطر

رانندگی در حالت مستی در قطر نیز به دلیل خطرناک بودن جرم سنگینی محسوب می‌شود. هر فرد متخلف ممکن است با ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار ریال قطر، احتمال حبس و حتی تبعید مواجه شود!

تخلف از سرعت مجاز با هر ۱۰ کیلومتر بیشتر، ۱۰۰ ریال قطر جریمه دارد. این جریمه تا سقف هزار ریال می‌تواند بالا برود. عبور از چراغ قرمز تا ۶ هزار ریال قطر و توقیف وسیله نقلیه را به همراه خواهد داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • تهران قدیم/ پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران (عکس)
  • تهران قدیم| پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران/ عکس
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • بی احتیاطی جان راکب موتورسیکلت در صومعه سرا را گرفت
  • برگزاری طرح ارتقای فرهنگ ترافیکی در مرند
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • فرهنگ عبور صحیح از خیابان