Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛نخستین کنفرانس حکمرانی و سیاست‌گذاری عمومی ظهر امروز با حضور آیت اللله اراکی،دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در سالن جلسات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

در این مراسم، حاجیلویی،دبیر علمی کمیته فرهنگ و مبانی اسلامی سیاست‌گذاری با بیان اینکه این رویداد علمی در 18 کمیته شکل‌دهی و ساماندهی شده است، اظهار داشت: بخشی از برنامه یعنی 16 کمیته در تهران برگزار شد، و دو کمیته سیاست‌گذاری و فرهنگ به شهر مقدس قم منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز با سخنرانی آیت‌الله اراکی بحث شروع‌شده و نقطه عطف جلسه پنلی است که در فضای فرهنگ و بحث کلیدی راجع به اصلی‌ترین سند جمهوری اسلامی خواهد بود.

حاجیلویی با بیان اینکه مسئله ما کارآمدی نظام جمهوری اسلامی است، ابراز کرد: در این حوزه لازم است سه بازیگر یا سه ضلع اصلی با همدیگر جمع شوند، همچنین سیاست‌گذاری یک دانش مسئله پایه است بنابراین بازیگران واحد اتم و کامل نیستند.

وی عنوان کرد: متأسفانه آن‌گونه که بایدوشاید با راه‌حل‌هایی که مسائل ما را حل کند مواجه نبوده‌ایم، همچنین به‌واسطه برخورداری نحیف از مسئله بحث سازمان‌های حاکمیتی از دانش‌های پایه‌ای برای حل مسائل بهره‌های لازم را نبرده است.

دبیر علمی کمیته فرهنگ و مبانی اسلامی سیاست‌گذاری با بیان اینکه پاسخ‌هایی که به مسائل داده می‌شود ممکن است در برهه‌هایی مسئله را حل کرده باشند اما دارای آثار نامطلوبی شده است، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم بحث فرهنگ را با بازیگری سه ضلع نهادهای حاکمیتی، حوزه و حوزویان و دانشگاهیان داشته باشیم از حیث واقع‌گرایی مدیران و اصحاب حاکمیتی و هم از حیث مبنایی که تعیین‌کننده عمق و اصالت راهکارهای ما خواهند بود توفیق شایسته و بایسته خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه هدف این کنفرانس ارتقای دانش سیاست‌گذاری است، تأکید کرد: برای دستیابی به این مهم اتفاقات خوبی افتاده است، با محوریت دانشگاه صنعتی شریف مجموعه‌ای از دانشگاهیان دورهم جمع شده‌اند، در فضای کمیته‌هایی که شکل‌گرفته نهادهای سیاست‌گذاری به این فضای دانشگاهی دست همکاری داده‌اند.

حاجیلویی ابراز کرد: برخی از مشکلات تاریخی است، و به‌واسطه تجربه نه‌چندان موفقی است که در طول تاریخ داشته‌ایم، حرکت‌های نقطه‌ای و مقطعی قطعاً در مسیر جریان سازی و همراهی سه ضلع موفق نخواهد بود امیدواریم این رویداد علمی بستری شود تا در مسیر شکل‌دهی مبناهای حاکمیتی حرکت درخوری داشته باشیم تا هم از حیث هدف غایی و همین از حیث تصویری از این نظام‌ها ارائه شود، توفیقاتی داشته باشیم، مسئله سوم، ایجاد فضای انگیزشی و تقویت اراده‌های فردی و جمعی برای پیمودن این هدف عالی و غایی است.

دبیر علمی کمیته فرهنگ و مبانی اسلامی سیاست‌گذاری با بیان اینکه در این دو کمیته توفیق یافته‌ایم که در خدمت اساتید دانشگاه و مدیران باشیم، تصریح کرد: طی مذاکراتی که در این چند ماه اخیر داشتیم با چهار مجموعه حوزه علمیه جلسات خوبی داشتیم که امیدواریم مسیر را به نحو مطلوب طی کنیم.

انتهای پیام/ش

کنفرانس حکمرانی و سیاست‌گذاری عمومی در قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی