Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: پژوهشکده‌های جهاد دانشگاهی می‌توانند از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی از جمله موسسات آموزش عالی جهاد استفاده کنند و از این طریق جذب دانشجو کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرضا مجدالدین در دومین روز گردهمایی روسای سازمان‌های جهاد دانشگاهی که امروز ( پنجشنبه 26 بهمن ماه) برگزار شد، اظهار کرد: در دهه هفتاد ضرورت ایجاد معاونت آموزشی در جهاد مطرح شد و بعد از دهه هفتاد جهاد وارد بحث آموزش‌های عالی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جهاد در سال 77 وارد حوزه علمی کاربردی شد و سپس این حوزه در سال 81 از بدنه دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی جدا شد.

رئیس موسسه علمی کاربردی یادآور شد: از سال 81 تا کنون اتفاقاتی در حوزه دانشگاه علمی کاربردی افتاده، و علی رغم آنکه تا سال 93 تقاضا برای آموزش عالی در حال افزایش بود، میزان این تقاضاها از سال 93 در سرازیری قرار گرفت اما طبق پیش بینی‌ها این روند از سال 1400 به بعد دوباره افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: در سال 93 این مجموعه در بهترین حالت 28 هزار دانشجو جذب کرد اما سال 95 تعداد دانشجویان این مجموعه به ‌13500 نفر کاهش یافت.

مجدالدین افزود: از آن جایی که دولت در حال کوچک کردن خود است، عملا اولین جاهایی که نسبت به جدا کردن آن ها از بدنه دولت اقدام شده، نهاد هایی است که از دولت تقاضای دریافت بودجه می کردند، به این منظور در شورای عالی اداری گفته شد خواسته دولت این است که فقط وزارت علوم و وزارت بهداشت نسبت به تربیت دانشجو اقدام کنند، لذا طی سه بند جذب دانشجو در پژوهشگاه ها، موسسات آموزش عالی علمی کاربردی و مراکز علمی کاربردی وابسته به نهادهای اجرایی ممنوع اعلام شد.

وی ادامه داد: این تصمیم باعث شد جهاد دانشگاهی در حوزه های جذب دانشجوی پژوهش محور در پژوهشگاه ها، جذب دانشجو در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مراکز علمی کاربردی وابسته به جهاد دانشگاهی با ممنوعیت مواجه شود.

مجدالدین تصریح کرد: اما خوشبختانه طی گفت و گوهایی که انجام گرفت نامه‌ای به وزیر علوم نوشته شد که در آن نامه یادآور شدیم این تصمیم بر خلاف مصوبه مجلس در خصوص سند آموزش های مهارتی کشور در آذر ماه سال جاری است و طبق این مصوبه مجریان دولتی و غیر دولتی تفکیک می شوند.

رئیس موسسه علمی کاربردی ادامه داد: خوشبختانه دولت را توجیه کردیم که جهاد دانشگاهی نهادی دولتی و بودجه بر نیست.

مجدالدین خاطرنشان کرد: در نهایت 400 مرکز دولتی از فرایند جذب دانشجو ممنوع می شوند و مراکز خصوصی و مراکز غیر دولتی ای مانند جهاد دانشگاهی، هلال احمر و شهرداری به عنوان نهاد های عمومی به فعالیت خود در این زمینه ادامه می دهند.

وی در پایان اظهار کرد: خوشبختانه در نهایت این روند باعث آن شد که برای جهاد دانشگاهی زمینه ای فراهم شود که بتواند اُفت جمعیت دانشجویی موسسه های آموزش عالی خود را جبران کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال